Htikkis

Morsian
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Htikkis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli yksinkertaisesti näin: "Toivotuin lahja on osallistuminen. Jos läsnäolon lisäksi meitä haluaa muistaa, niin unelmien häämatkaamme voi tukea tilille..."
 2. Ihania nuo vihreä-valkoiset kimput! Itselläkin joku tuosta värimaailmasta hakusessa, kun meillä ei varsinaisesti ole mitään teemavärejä, kaikki on vaan valkoista tai luonnollista ruskeaa (juuttinarua, oksia, vanhoja lankkuja, pöytäkukat valko-vihreää). Mun puku on aika keveä, kun on tylliä ja pitsiä (kuvasta poiketen väri on ivory, eikä kirkkaan valkoinen). Millaista ehdottaisitte siihen? Haluaisin hiuksiin valkoista orkideaa, joten sitä voisi olla kimpussakin. Tykkään kovasti vihreästä hortensiasta ja neilikasta, mutta etenkin jälkimmäisestä tehdyt kimput näyttää usein liian "tiukoilta" minusta. Haluaisin ehkä sellaisen vähän rennomman näköisen, etenkin häät on maalla navetassa (elokuussa). Apua!
 3. Viime vuonna ainakin KodinTerrassa oli Renkomäellä. Meillä lintuhäkki jo hankittuna samaan tarkoitukseen (ja olin muutenkin hinkunut sellaista jo jonkun aikaa ), äiti löysi sellaisen ihanan kuluneen vihreän. Tosin en kyllä ajatellut lukkoa erikseen hankkia, ei kai nyt häissä tarvii varkaita pelätä? KodinTerran lisäksi ainakin tästä nettikaupasta löytyy: http://www.villasalla.com/tuotteet.html?id=1/608.
 4. Kiitos kiitos, olen itsekin aivan ihastunut. Onneksi tänään olin koko päivän kotosalla opiskeluiden parissa, niin sain pitää sitä salaa. Hintaa sormuksella oli 1600 €, en näköjään aiemmin huomannut mainita (hieman huonompi laatuisella kivellä hinta olisi muistaakseni tipahtanut vielä satasen, pari). Andreasen oli ehdottomasti kilpailukykyisin, kun pyysin tarjouksia. Esim. Tarkkasen saman tyylinen sormus pienemmällä (ja väriltään huonommalla) kivellä on n. 2100 € (väijyin sitä siis Kultajousessa).
 5. Tässä oman vihkini, matattu flakkarunko ja 0,42 ct princess-kivi. Andreasenilla Tampereella teetetty ja olen tosi tyytyväinen, sormus on juuri sellainen kuin halusin. Nyt kun malttaisi vielä kolme kuukautta odottaa...
 6. Sain viikonloppuna oman vihkini Andreasenilta ja olen kyllä ihan myyty. Parempi kuin pystyin kuvittelemaankaan, todella hyvin kultaseppä tulkitsi toiveitani, vaikka emme kertaakaan edes kasvotusten tavanneet. Hinta oli erittäin kilpailukykyinen ja hyvin sain hintavaihtoehtoja eri kokoisilla kivillä, kun lopullista valintaa teimme. Mun kivellä on GIAn todistus, vaikka se ei kai yleensä ole käytäntö alle puolen karaatin princess-hiotuissa kivissä.
 7. En löytänyt aiheesta keskustelua, joten aloitin uuden, ohjeistakaa viisaammat, jos tällainen löytyy jo. Eli, onko teillä millainen ajatus vieraskirjan suhteen? Itselläni päässä lyö aina tyhjää, kun pitäisi alkaa tyhjille sivuille suuria viisauksia taikomaan, joten voisiko tätä jotenkin helpottaa? Mulle tuli mieleen "kaverikirja", mutta hääteemaan tuunattuna. Kysymyksinä voisi olla esim. - Kuka olet / keitä olette? - Mistä tunnet(te) morsiusparin? - Ensimmäinen / hauska / rakkain muisto morsiamesta / sulhasesta? - Ikimuistoisinta tänään on ollut... / Näistä häistä en unohda... - Elämänohjeita / käytännön viisauksia onnelliseen avioelämään? Tuleeko muita mieleen? Lisäksi mietin, että voisi laitta jonkun "vastatkaa löysin rantein" -ohjeistuksen, ettei ihmiset ahdistu miettiessään suuria viisauksia avioelämän ohjeiksi. Mietin myös, että voisiko sivut olla irtonaisina pöydissä, jolloin niitä voisi täytellä ruokailun yms. lomassa. Vinkkejä, mielipiteitä?
 8. Meillä rennosti ja yksinkertaisesti: _____________________________________ Tervetuloa hääjuhlaamme Meidät vihitään XX kirkossa lauantaina XX.XX.2011 klo 16.00 Juhlat jatkuvat aamuyön pikkutunneille asti XX Kartanolla Morsian & Sulhanen R.S.V.P 01.07.2011 mennessä Nimi puhelinnro [email protected] Nimi puhelinnro [email protected] ____________________________________________ "Allekirjoitus" oli lempinimillä, kun niitä käytetään enemmän kuin oikeita ja jotenkin halusin mukaan ujuttaa myös sen, että tämä pari juhlii vieraiden kanssa aamuun asti.
 9. Meillä tulee olemaan iso navetta, jonka kattoon ajattelin virittää kangasta kuvan tyyliin. Motonetissä on 1,5 m x 20 m hallaharsoa (http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=38-8186), hinta ei ole paha 5,95 €, joten sitä ajattelin käyttää. En tiedä sitten miten iso teidän tila on ja minkä tyylinen? Kynttilät / lamput kuulostaa ihanalta, niitä mäkin meille pohdin, mutta kangas tulee ylivoimaisesti edullisimmaksi. Kuvan tyylisiä palloja pitäisi kuitenkin olla tosi paljon, että ne näyttäisi hyvältä. Kannattaa miettiä myös sitä, että jos tila on korkea, niin purkit saattaa jäädä pienen oloisiksi.
 10. Kukan hinta kukkakaupassa muodostuu tavallisesti siten, että sisäänostohinta kerrotaan 1,23:lla jolloin saadaan hinta + ALV. Sen jälkeen saatu summa kerrotaan kaupan omalla kertoimella, joka voi olla mitä tahansa kahden ja viiden välillä (?). Eli jos ruusu maksaa kauppiaalle euron, sen ALV:illinen hinta on 1,23 e. Jos se kerrotaan esim neljällä, saadaan ulosmyyntihinnaksi 4,92e. Kukkatukku on tätä ennen laskenut omaan sisäänostohintaansa (esim. Hollannista ostetuille kukille) ALV:in ja kertoimensa. En sitten tiedä, paljonko eurolla ulosmyyty ruusu maksaa kukkatukulle. Varmaan kertoimien pitää sielläkin olla aika suuret, tuodaanhan ne kukat tänne Suomeen toiselta puolelta maailmaa. Kukkatukuista ei tietenkään voi ostaa muut kuin kauppiaat, eihän kuluttaja voi ruokaansakaan ostaa tukkukaupasta, vaikka se olisikin halvempaa. Kiitos tosi paljon vastauksesta, kiva vähän päästä laskemaan arvioituja hintoja jo etukäteen. Sulhasen isä on viherrakentaja, joten luulisin, että hänen Y-tunnuksillaan päästään asioimaan tukussa. Pitää tosin varmistaa vielä, kun eihän viherrakentajat mitään leikkokukkia ostele.
 11. Hei joo! Täällä myös, ehkä pari kiloa voisin tiputtaa, mutta ennemmin tavoitteena on saada kroppa timmiin kuntoon ja lihakset nätisti esille. Normaalisti oon ihan reipas liikkuja, mutta opiskeluissa on meneillään aika ankara loppurutistus, joten herkästi jään iltaisin vaan makoilemaan sohvalle. Nyt älysin, kun vaihtui huhtikuu, että häihin noin 4 kk jäljellä, eli pitäisi alkaa aktivoitumaan. Jotenkin koko ajan oon ajatellut, että mulle iskee stressi häistä ja sitten automaattisesti syön vähemmän / liikun enemmän ahdistukseen, mutta eipä ole ressiä kuulunut. Tuo 4 kk:n älyäminen on selvästi jotain heilauttanut, nyt oon jaksanut joko käydä salilla tai lenkillä, jos en sitä edes vähän telkkarin edessä punnerrusta. Tsemppiä muillekin, kun saa sen ekan kerran lähdettyä liikkeelle, niin tokalla kerralla on jo helpompaa!
 12. Mua myös kiinnostaisi, minkä hintaisia leikkokukat on tukussa yleensä, minkä verran kukkakauppoja edullisempia? Ja onko leikkokukat tukuissa kylmäkäsiteltyjä vai ei? Meidän ostokset suoritetaan todennäköisesti Lahden Huiskulassa. Hakusessa on elokuussa hortensia (vihreät, saako niitä?!) ja liljat. Kukkia tarvitaan aika paljon, kun pitäisi täyttää isoja maitotonkkia ja lasipurkkeja niillä, vähän kuvan tyyliin. Tietääkö joku liljojen ja hortensioiden kestävyydestä, voiko tehdä paljon etukäteen?
 13. Lisää kuvia! Tietääkö joku, miten hortensiaa saa elokuussa? Kun suosikkiani orkideaa saa aika nihkeästi, niin ajattelin, että kimppu voisi olla vihreää hortensiaa höystettynä muutamalla valkoisella orkidealla.
 14. Kävin eilen kyselemässä kukkakaupoissa orkideaa elokuulle. Ainoa vaihtoehto silloin on kuulemma phalaenopsis, mutta siitä ei ilmeisesti saa sellaisia isoja yksittäisiä oksia, mistä olin haaveillut. Tämä tosin yhden kukkakaupan kommentti, toisaalla ei noin jyrkästi asiaa ilmaistu. Mikä teidän kokemus on, millaisia orkideakimppuja teillä on ollut heinä-elokuussa? Eihän kellään ole ollut vihreän sävyjä? Niitä kun haluaisin kaasoille ja muille.
 15. Onko kenelläkään ollut jotain muuta kuin perinteinen onnittelujono? Mun vanhemmat luultavasti toivottaa ihmiset kirkon ovella tervetulleiksi, mutta miten sitten meidän onnittelu? Musta olisi kiva henkilökohtaisesti kaikkien kanssa halata/kätellä, mutta vieraiden kannalta koen tylsäksi sen, että joutuu odottamaan ja jonottamaan, jotta pääsee onnittelemaan.