Jump to content
Naimisiin.info

Tuive

Rouva
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Tuive's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Hei, meidän häissä lokakuussa Tuusulassa soitti Kouvolalainen 2 miehen Taikayö-orkesteri ja hyvin soittikin! Saimme kovasti kehuja musiikista. Soittivat hyvin, olivat tosi mukavia ja joustavia ja kaikki heidän kanssaan sujui tosi loistavasti! Demo ei todellakaan vastannut poikien esitystä, siinä he varmaan jännittivät, se kuulosti vähän "teennäiseltä" mutta luonnossa oli paljon parempi! Häävalssit meille lauloi eräs muutaman vuoden takainen Tangokuningas ja hyvin pojat säestivät häntäkin, vaikka ensi kertaa esiintyivät yhdessä! Suosittelen ehdottomasti. Kertokaa Tuusulasta terveisiä, jos varaatte pojat! Tässä yhteystiedot: Teemu Nieminen [email protected] soita 040-572 1722
 2. Hei, meidän häissä lokakuussa Tuusulassa soitti Kouvolalainen 2 miehen Taikayö-orkesteri ja hyvin soittikin! Saimme kovasti kehuja musiikista. Soittivat hyvin, olivat tosi mukavia ja joustavia ja kaikki heidän kanssaan sujui tosi loistavasti! Demo ei todellakaan vastannut poikien esitystä, siinä he varmaan jännittivät, se kuulosti vähän "teennäiseltä" mutta luonnossa oli paljon parempi! Häävalssit meille lauloi eräs muutaman vuoden takainen Tangokuningas ja hyvin pojat säestivät häntäkin, vaikka ensi kertaa esiintyivät yhdessä! Suosittelen ehdottomasti. Kertokaa Tuusulasta terveisiä, jos varaatte pojat! Tässä yhteystiedot: Teemu Nieminen [email protected] soita 040-572 1722
 3. Se olikin näköjään muutettu sen jälkeen kun sitä hain, muttä täältä löytyy linkki, alkoholitarjoilut juhlissa. Joutuu rekisteeröitymään pankkitunnuksin, ja maksaa pankista, mutta hinta on se 10e. Kysytää missä vietetään, koska ja paljonko vieraita ja mitä alkoholia tarjotaan ja kuinka paljon. Ilmiotin itse noin määrät. http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/96437ECCCBCDBD14C22576570022B8E4?opendocument
 4. Itse täytin netissä ja oli kätevää. Siihem vaan merkataan missä pippalot on ja paljonko ja mitä alkoholia tarjotaan. Uskon, että sen voi tehdä omalla poliisiasemalla, kun siihen vaan merkataan paikka. Suosittelen nettiä! poliisin sivustolta (poliisi.fi) löytyy kohdasta Luvat-->Lomakkeet sähköisesti täytettävä ja lähetettävä "Ilmoitus yleisötilaisuuden järjestämisestä (sähköinen lomake) " Kyseessä on nimenomaan mainittu Alkoholilain 59§:n mainitsema yksityistilaisuus. Kirjaudutaan asiointiin verkkopankkitunnuksilla ja lomake täytetään näytöllä. Lähettämisen jälkeen suoritetaan maksu (10 e) verkkopankissa ja maksun jälkeen tulostetaan lähetetty lomake. Tulosteessa näkyvät annetut tiedot ja se, koska ja millä numerolla lomake on vastaanotettu viranomaisten päässä.
 5. Minä täytin ilmoituksen netissä ja maksoi muistaakseni 10€, siitä ei kukaan köydy, mutta on tehty säätöjen mukaan.
 6. Meillä oli valkosuklaavadelma kakuu, ja se oli todella herkullista. Sen he tilaavat jostain pienestä leipomosta. Siinä oli suklainen pohja, mutta valkosuklaakermaa ympärillä... nam!
 7. Hei, te jotka haluatte kuvaajan yhteystiedot, laittakaa meiliä tuive(at)suomi24.fi. Tätä kautta en vastaa. sorry....
 8. Me meinataan tilata kiitoskortit kuvaajamme ottamista potreteista ja netistä, hinta 2,50 kpl. Netissä kiitokortti.info Lisäksi kuvat muutamille sukulaisille myös tuolta, saan pahveissa. Kukaan ei erota onko kuvaamosta vai neitstä! Suosittelen!
 9. Laita mailia tuive(at)suomi24.fi niin laitan sulle yhteystiedot.
 10. meillä oli lokakuun alussa soittamassa 2 hengen tanssiorkesteri Kouvolasta, tulivat siis Pääkaupunkiseudulle assti. Soittivat hyvin, 4*45 min oli sovittu, mutta soittivat enemmäkin, kun ohjelma vähän venyi. Jos joku on kiinnostunut, niin annan mielelläni lisätietoja, kun täällä ei saa mainostaa.... Soittivat kaikenlaista musaa ja hyvä fiilinki! Vieraatkin kehuivat!
 11. Ei mitään einesruokaa, tekevät kaikki itse! Meillä oli myös perinteinen menu ja vieraat kiittelevät vieläkin. Oli tosi maukasta ja maistuvaa. Meillä oli: sillejä ja kananmunaveneitä, lämminsavulohta ja remouladekastiketta, vuohenjuusto-krutonkisalaatti, suolakurkkuja ja hunajasmetanaa ja cocktail-lihapullia alkuun. Pääruokana porsaan ulkofilettä ja pippurikermakasitketta, tiliperunoita ja kermaperunoita sekä kasvispaistosta lämpimänä. Sitten jälkkärinä oli täytekakkua ja tiikerikakkua ja keksejä ja oli kaikki maittavia. Kaikki raaka-aineet oli tuoreita ja ensiluokkaisia. Suosittelen lämpimästi! Itse sai suunnitella menun ja kaikki meni nappiin!
 12. Myös meillä oli lokakuun alussa Peten Pitoässät ruokkimassa vieraita. Ruoka oli perinteistä, hyvää ja maukasta. Itse suunnittelimme menun ja he antoivat tarjouksen. Vieraat kehuivat kovasti ja muutama, joille on tulossa juhlia kysyi yhteystiedot! Kaikki sujui hyvin ja tyylikkäästi! Suosittelen ehdottomasti!
 13. Meillä oli täältä netistä löytynyt ammattilainen, joka työkseen ottaa mainoskuvia.Kuvat oli tosi hyviä! Kuvasi koko päivän, niin potretit kuin dokumentaarista. Kuvia otti toista tuhatta ja käsitteli ja lajitteli ne. Kuvaus maksoi 450€, eli oli ehdottomasti hintansa väärtti! Kuvaaja on tästä pääkaupunkiseudulta, ja jos joku haluaa, voin antaa yhteystiedot!
 14. Me ostettiin viime viikon loppuna, kun Prismassa oli tajous 4,90kg, normaalisti 7,49. Ostettiin yli 8 kg ja säästettiin siis yi 20€. Nyt karkit on kannellisissa karkkipurkeissa, joten eivät kovetu ja yksi asia vähemmän huolehdittavana. 3 viikkoa häihin!
 15. Onneksi osa vieraista sanoi, että tajusivat vitsin, tutummilta kysyttiin. Meidän vieraista n. 60 kpl ei kukaan ollut aikaisemmin saanut Juhlaohjesääntöä ja pitivät sitä hauskana ja myös informatiivisena. Meistä se oli myös kiva tapa antaa lisäinformaatiota vieraille. Kutsu on kutsu ja siihen ei noita voi laittaa! Lähttäkää ihmeessä ja tehkää oman näköisenne!
×
×
 • Create New...