Jump to content
Naimisiin.info

Frouva1234

Rouva
  • Viestit

    111
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Frouva1234 kaikki viestit

  1. Olin sekä mennessä että tullessa hyvin, hyvin liikuttunut. Liikuttuneiden ystävien ja sukulaisten näkeminen vaikutti siihen aika paljon. Lähtiessä vielä nyyhkäisin kovaäänisesti . Se, että vieraat näkivät sen, ei sinänsä mua haittaa, koska mun suvussa ollaan muutenkin poikkeuksellisen kovia itkemään . Isoisälläni oli liikanimi liittyen tähän ominaisuuteen. En osaa sellaista hävetä. Kaikki kuitenkin ymmärtävät, että kyse on onnesta.
  2. Menimme juuri naimisiin. Meillä järjestettiin häät neljässä kuukaudessa. Voin kertoa, että kiire oli. Silti saatiin järjestettyä täysin omannäköiset häät ja on siitä päivästä tosi onnellisen olo. Häiden jälkeen on ajatus, että kyllä tämä kaikki kannatti. Ennen häitä raskaimpina päivinä ehkä vähän epäilytti, mutta kyllä häiden järjestäminen ja niihin panostaminen kannatti (myös sulhasen mielestä.) Vinkkinä sanoisin, että kannattaa keskittyä niihin juttuihin, joilla on teille oikeasti merkitystä. Me ei esimerkiksi pidetty tärkeänä hääkarkkien väsäämistä, joten ostettiin valmiiksi pakattuja konvehteja kakkupöytään. Häävalssia ei harjoiteltu eikä tanssittu, koska sulahnen ei halunnut. Kaikkea ei tarvitse olla. Kannattaa panostaa myös hyvään valokuvaajaan, joka voi ikuistaa sen yhden päivän kestäväksi, kauniiksi muistoksi. Mun mieltä ainakin lämmittää ajatus näteistä häävalokuvista albumissa ja erityisesti kehystettyinä seinillä. Se ei ollut vain yksi päivä. Se oli meidän yhteisen avioliiton alku.
  3. Frouva1234

    Sulhasten suusta

    Näin meillä: "Naimisiin meneminen on vähän sama kuin menisi hammaslääkäriin. Ensin jännittää pitkään ja sitten se on nopeasti ohi." O-K
  4. "Siihen hinkuu ja siinä ne vinkuu." Joopa joo.
  5. Suosittelen Andreasenia. Hyvä palvelu, tyylitajua ja edullinen hinta. Kaikki kohdallaan
  6. Itse yllätyimme positiivisesti juhlapaikaksi valitsemamme ravintolan hinta-laatu-suhteesta. Liian kalliiksi mielessäni rankkaamani turkulainen ravintola osoittautui täysin budjettiin meneväksi vaihtoehdoksi. Hintoja todellakin kannattaa kysyä!
  7. Mitä mieltä olette siitä, voiko(yhdistelmältä näyttävän)sormuksen ottaa käyttöön jo kihlautuessa? Meillä harkinnassa ostaa jo nyt kihlaksi sormus, joka sitten tulisi olemaan puolen vuoden sisään myös vihkini. Jotain tämän tyylistä olen valkokultaisena harkinnut: http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.kultajousi.info/images/C17724.jpg&imgrefurl=http://www.kultajousi.fi/PublishedService%3Ffile%3Dpage%26pageID%3D3%26groupID%3D476%26action%3Dview&usg=__H6dhb1yDp6er2ACKAaGwvI3uCT8=&h=284&w=284&sz=20&hl=fi&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=uluKluc7MQ_n-M:&tbnh=114&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Ddiamanti%2Bcollection%26um%3D1%26hl%3Dfi%26sa%3DN%26rlz%3D1C1GPEA_enFI367%26tbs%3Disch:1 Voiko kaksiriviseltä näyttävää (tulevaa vihkiä) käyttää jo kihlana?? Kiitos mielipiteistä!
×
×
  • Create New...