Syster

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Syster

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pidä "tyttöjen ilta" erikseen ,jos tahdot ,sillä porukalla millä haluat, mutta ne jotka eivät saa häihin kutsua- unohda! Heille jää paha mieli ja muisto asiasta :'(. Menisitkö itse polttareihin jos et ole saanut kuitenkaan itse häihin kutsua? :-?
 2. Meidän häissä ihmiset tykästyivät ikihyviksi kukka-asetelmiin, kimppuuni ja lähisukulaistemme rintavieheisiin. Ne olivat kuvattuna monilla ihmisillä. Satsasimme kohtalaisen paljon niihin ja voidaan kyllä sanoa, että kannatti!
 3. Huokaus! Että semmosia ne anopit. Tällä hetkellä ei sen kummempia tuleva anoppini ole venkslannut, että ettei nyt vaan veljen poikansa rippijuhlat ole samana päivänä....suu meni sen jälkeen tukkoon, kun sulkki karjas, että jos siltä tuntuu että rippijuhlat ovat tärkeämmät kun oman lapsensa häät, niin eikun tervemenoa!
 4. Moi! Antsa on ihan oikeassa. Leinikissä on yks parhaista sitojista oikeasti! Olen saanut olla vieläpä itse hänen opissa! ( itse näyttöjä vaille valmis floristi ) Kannattaa kyllä miettiä tarkkaan, missä teettää kimppunsa...hyvä sitoja takaa, että kimppu kestää vaikka sitä miten runneltaisi...ja että kukat kestää. Hyvä sitoja osaa myös valita morsiammelle sopivat kukat ja mikä sopii pukuun ja tunnelmaan. Kivaa, täällä on jo useampi uskaltautunut ilmoittautua...
 5. Minä, minä, minä! Sorry, löysin tämän vasta...ettekait te vielä ole kaikki naimisiin ehtineet? Uhan vaan sen takia, että ehdin urakalla hössöttäää... ;D
 6. Moi!.Ei meille tule häälehteä. Ajattelin siihen menevän ajan käyttää häiden valmisteluihin. ;D
 7. Hei! Minäkin tahdon mukaan! ;D Täälläkin on ortodoksi tuleva morsmaikku. Miten te olette ratkaisseet seuraavan asian. Mies ev.lut ja nainen ort. Kumman kirkossa ensisijaisesti vihkitilaisuus pidetään? Noh, meillä tällä hetkellä (kai? )olemme menossa pelkästään ort.kirkossa. Eikös perinteisesti häät vietetä morsiammen kotikirkossa? Vai muistelenko väärin? Joka tapauksessa ainakin meidän kaveripiirissä ei ole kuin yksi ort. ihminen, niin senkin takia ajattelin ort.häiden olevan mielenkiintoisempi osa suurimmalle osalle vieraita, kun suurin osa ei ole ikinä ollut sellaisissa. Sitten HALUAN kuoron olevan mahdollisimman suuri! ( Pelkoni on etten vain itse ala laulaa omissa häissäni, kun itse olen laulanut kirkkokuorossa muille samoja lauluja. Ja toinen pelkoni on se, että liikutun niin kovasti kauniista musiikista, että alan villisti kyynelehtiä. Hääväki vois luulla vielä vahingossa, että; No niin, nyt niillä on riita kesken tai ainakin morsian on ihan varmasti pakotettu menemään naimisiin..raukka poloinen.. ;D) Mites teillä muilla on sovittu kirkosta?
 8. Ai jahah!? Minäkun olen aina luullut, että me kirkkoon kuuluvat ihmiset maksamme kirkon palvelukset kirkollisverotuksessa : ( vai mikä se nyt olikaan...) ??? Mutta luulohan ei ole tiedon väärti. Onko tuo maksu paikkakuntakohtainen? onko tietoa?
 9. Liittyköhän tämä nyt mihinkään, mut kun ystäväni meni uuden vuoden jälkeen naimisiin, niin kun he tulivat kirkosta, tehtiin niistä isoista sädetikuista lumeen ( tarpeeksi leveä) Kunnia kuja! ( huom! Tarpeeksi niiden tikkujen sytyttäjiä)
 10. Tekniikkanahan morsiuskimpussa oli "katkaistuin varsin", siitä kun kimpuntekijälle mainitsee, niin varmasti onnistuu.