Jump to content
Naimisiin.info

Santsie

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Santsie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tunnen. Sovittiin että kutsutaan vaan ihmisiä jotka molemmat tuntee. Kummallakin on niin iso suku että jos ei jotain rajaa vedä niin häissä ois pian 500 henkeä ja mun mielestä mukavampi juhlia niiden oikeesti läheisten kanssa!
  2. Me varattiin kirkko ensin. Moni juhlapaikka oli jo varattu, mutta saatiin kuitenkin mieleinen ja me oltiin myöhässä liikkeellä, vaan n. 4,5kk ennen häitä.
  3. 2 kilometriä on matkaa, pari minuuttia autolla
  4. Meillä tulee miehelle sekä vihki että kihla. Vihki teetetään miehen isän vanhasta vihkisormuksesta.
  5. http://www.kultajousi.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=C18027 Tuota olen käynyt jo monesti ihastelemassa ja sovittelemassa, mutten oo vielä ostanut kuitenkaan. Hintakin ihan kohdallaan
  6. Mä menen meikkiin ja kampaukseen klo 9, samasta paikasta siis molemmat. Vihkiminen on klo 15.
  7. Meikki 28-40e ja kampaus 40-115e riippuen kampauksesta ja meikistä ja kulutetusta ajasta. Sisältää koekampauksen ja meikin suunnittelun, samalla kun leikkautan ja värjäytän hiukset. Mikkelin Rileyssä nämä, halvemmallakin varmaan pääsis mutta menkööt..Kaasojen kampaukset on muuten 30-60e, eli morsiamella on lähtöhintakin jo kovempi, vaikka haluan yksinkertasemman kampauksen kun kaaso
  8. Mulle tulee tekoripset ja mahdollisesti tekokynnet. Piilolinssit laitan, mutta niitä käytän muutenkin joka päivä. Myös solariumissa aion käydä, en oikeastaan ikinä rusketu mutta jospa se solarium auttaisi edes vähän!
  9. Meikkaan itse. Pelkään että ammattilaisen tekemästä meikistä tulee liian vahva tai naamiomainen. Laitan varmaan vaan meikkipohjan, rajaukset, irtoripset ja huulipunaa. Aion harjoitella pari kertaa ennen hääpäivää.
  10. Nolauspolttarit. Ei mitään noloja vaatteita eikä minkään myymistä. Ei myöskään strippareita eikä eroottista hierontaa tms. Bestmanille aion myös sanoa että miehen polttareihin ei sitten stripparia tule. Myöskään benji-hyppyä tai muuta vastaavaa ei mulle tule koska en uskalla kuitenkaan
  11. Mä pyysin toista kaasoa jo ennen kun hääpäivä oli päätetty ja toista heti kun päätettiin hääpäivä. Kaasot oli itsestään selvä valinta, ei tarvinnut pähkäillä ketä pyytää.
  12. Santsie

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulla on kaksi kaasoa. Miehen sisko ja mun paras ystävä Molemmat oli ehdottomia valintoja, ja ovat kavereita keskenäänkin niin heidän on helppo suunnitella yhdessä ohjelmaa ja polttareita.
  13. Ihan ensimmäisenä meillä oli morsiusneidon mekko, mutta sitä ei itse ostettu vaan tyttären kummitäti toi tytölle ulkomailta. Ensimmäinen oma ostos oli korsetti. Seuraavana ostin kutsu ja paikkakortteja varten lautasliinoja ja sitten muut korttitarpeet.
  14. Meillä häät elokuussa ja kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu on varattu. Sulhasella on puku ja morsiamen puku on valittu, muttei vielä tilattu. Morsiamella on alusvaatteet ja kengät. Kukat on valittu muttei vielä kukkakaupoista kyselty. Kutsut on suunniteltu ja tarpeet ostettu. Vieraslista on ja läheisiä on informoitu ajankohdasta. Kaasot ja bestman on pyydetty ja suunnittelevat jo polttareita ja ohjelmaa. Valokuvausta on kyselty. Sulhasella on sormus (isänsä vanha vihki), morsiamen sormus puuttuu vielä. Lisäksi puuttuu ainakin hääyön varaus, lapsenvahti, hääauto ja biisilista.
  15. Me laitetaan varmaan morsian, sulhanen ja morsiamen äiti vastaaottamaan ilmoituksia.
×
×
  • Create New...