Julikesä

Rouva
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

About Julikesä

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/02/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Meillä oli kutsuttuja 137, joista alle 13-vuotiaita 15. Juhliin pääsi 120 vierasta, joista lapsia 15. Aivan ihanat kekkerit oli!
 2. Meilä maksoi dokumentaarinen hääkuvaus 860 e, kuvaaja tuli kampaamoon klo 11 nurkilla ja lähti juhlasta n. klo 23. Saimme kuvagallerian nettiin (500 käsiteltyä kuvaa) ja teettämistä varten isot kuvat/ blogia ja sähköpostia varten pienet kuvat DVD:llä kotiin, tässä on n. 650 kuvaa. Joukossa on muokattuja ja muokkaamattomia kuvia. Me ollaan ihan äärettömän tyytyväisiä kuvaajaamme ja kuviin. Aivan täydellistä, kannatti maksaa Me oltais voitu maksaa enemmänkin.
 3. Meillä meni n. 13 000 e, johon ei ole laskettu häämatkaa (lahjarahat). Saman verran oli budjetoitu. Anoppi makseli aika paljon isoja juttuja matkan varrella, joita ei tuossa summassa ole. Saimme tuolla rahalla kaiken mitä halusimme. Häihimme osallistui 120 vierasta, joista 100 aikuista. Juhlapaikka, pitopalvelu, puvut, sormukset, kuvaaja koko päivän, bändi, juomat... Kehuja sateli koko päivän ja vielä jälkeenpäinkin on tullut paljon kiitosta ja yhteydenottoja. Mitään ei kaduta, kaikki sujui täydellisesti! Jos vain on varaa laittaa häihin oikein kunnolla rahaa, suosittelen. Meillä oli aivan mieletön päivä ilman huolen häivää, sillä kaikesta oli maksettu ja kaikki toimi täydellisesti. Kerran elämässähän tämä vain tapahtuu..
 4. Meillä oli lapsille myös oma puuhasteluhuone, josta oli näkymä myös juhlatilaan. Lapsille oli myös kaksi hoitajaa palkattuna. Huoneessa oli dvd-jutut, piirtämistä, värittämistä, askartelua ja pehmeää vilttiä/tyynyjä, jos alkaa väsyttää. Vanhemmat tykkäsivät ja niin myös lapset! Jos lapsia kutsuu hääjuhlaan, kannattaa heidät myös huomioida. Sekä lasten että vanhempien iloksi
 5. Täälläkin häiden-jälkeen-masistellaan! Minä siis, ei miekkonen. Ollaan juuri nyt häämatkalla Englannin kauniilla maaseudulla ja kaiken pitäisi olla nin täydellistä ja ihanaa, mutta sitten on se yksi iso, tumma mörkö rinnassa, joka vaientaa sitä onnea. Meidän hääpäivä meni täydellisesti; se ei oikeasti olisi voinut mennä paremmin. Me juttelimme ja kiertelimme juhlapaikalla tarkoituksella, jotta jälki käteen ei harmittaisi, että oltiin oltu vain paikoillamme emmekä ihmisten parissa. Järjestelyt sujuivat pitopalvelun, kuvaajan ja bestmanin&kaasojen kanssa niin mallikkaasti, ettei meidän tarvinnut huolehtia yhtään mistään muusta kuin rakkaudesta ja toisistamme. Kirkko-osuuskin meni upeasti ja kaikki, ah! Nyt sitten. Nyt tilanne onkin toinen. Vähän taustatietona, että olen järkkäillyt näitä häitä aika lailla itsekseni, vaikka mieheni onkin ollut niistä kiinnostunut. Mieheni on pian valmistumassa ja on töissä, joten hänellä ei ole ollut hirveästi aikaa hääjärjestelyihin. Minäkään en ole sitä häneltä pyytänyt, sillä minä taas olen sairaslomalla vielä muutaman viikon. Syy, miksi olen sairaslomalla, on se, että pienin siskoni (17 v.) menehtyi 15.5. kuluvaa vuotta äkillisesti, alle vuorokaudessa, pahaan verenmyrkytyssokkiin. Tilanne on niin traaginen ja ikävä, että en pysty sitä vieläkään käsittämään. Jouduimme menettämään äitimmekin 1,4 v sitten lymfoomaan. Silloin häämme siirtyivät suunnitellusta kesästä 2011 tälle kesälle. Meidän häihimme liittyy siis ihan mega-paljon niin surua kuin toisaalta iloa ja rakkautta. Lisäksi olemme vielä ostaneet oman asunnon viime kuussa, jota remontoitiin (remonttimies kylläkin, me ei ehditty) ja joka on muuttoa vaille valmis. Paljon on siis tapahtunut. Halusin kirjoittaa tuon kaiken tähän, jotta ymmärtäisin myös itse itseäni ja sitä, että voin tuntea hyväksyen ärtymystä, vihaa, surua ja katkeruutta kaiken tämän rakkauden ja ilonkin keskellä. Voin kyllä kertoa, ettei tämä mitään herkkua tämä häämatka ole ollut siihen verrattuna, mitä se olisi voinut olla... Ja toisaalta, mitä vaatisin itseltäni sen olevan. Ehkä ajatukseni ja tunteeni tästä vielä tasaantuvat, kun tämä härdelli (häät, häämatka ja muutto) ovat ohi ja saan taas käyttää aikaani suremiseen. Rakas pikkusiskoni, jolta jäi tänne maailmaan aivan ylisuloinen 10 kk ikäinen poika ja ihana mies, on nyt poissa, enkä saa nähdä häntä enää koskaan. Pikkusiskoni piti olla myös kaasoni... Tästä tuli nyt vähän muutakin kuin häiden-jälkeinen-masennus-postaus, mutta kun kaikki nuo edellä mainitut asiat varmasti vaikuttavat tähän olotilaan. Niin ristiriitaista, kun pitäisi olla maailman onnellisin olo, josta saa nauttia maailman rakkaimman ihmisen kanssa ja sitten onkin tällainen erittäin ristiriitainen fiilis, joka aiheuttaa ärtymystä ja kireyttä... Kirjoittaminen auttaa aina, joten taidan jatkaa tästä hyvään vauhtiin päästyäni päiväkirjan puolelle. Kiitos, että sain jakaa tämän kanssanne.
 6. Heip! Meidän vieraista paikalle pääsee 120 (kutsuttuja 137) ja meillä hääpaikka on Oulunsuun Pirtti. Kannattaa googlettaa ja katsoa nettisivuja! Pirtille menee juuri se 150 ihmistä max, vaikka taitaa olla silloin jo melko täynnä. 120 on aika passeli! Meille tulee paikalle pitopalvelu ja alkoholit ollaan hommattu kans itse, joten siinä mielessä myös erinomainen paikka.
 7. Heip! Kävin eilen jättämässä tilauksen Kanervaan. Olin kysellyt jo aiemmin tarjouksia monesta paikasta, josta tiivistelmä tällä palstalla aiemmilla sivuilla. Ko. kysely on tehty jo pari vuotta sitten. Tällä kertaa, nyt häiden ollessa lähellä, kyselin sähköpostitse ja käymällä Pioni Livingissä, mutta sieltä ikävä kyllä en saanut koskaan vastausta sähköpostiini, vaikka sellaista pyydettiin käydessäni lähettämään. Pioni Living jäi siis sen vuoksi pois luvusta. Seuraavaksi kyselin Kukka-Maariasta Kaakkurin liikkeestä, josta sain tällaisen tarjouksen: - morsiuskimppu pionista (n. 15 kpl) - sulhasen pioniviehe - bestmanin ja kolmen vanhemman vieheet neilikasta tms. - kaasojen rannekukat 3 kpl - heittokimppu - buffetpöydän kukka-asetelma Hintaa koko paketille tuli n. 350 e. Sitten menin käymään Kanervassa eilen ja olin jo valmiiksi päättänyt, että mikäli hinta ei ole kamalan paljon yli tuon Kukka-Maarian hinnan, otetaan kukat sieltä luotettavuuden ja asiantuntevuuden vuoksi (ovat erikoistuneet hääsidontaan). Samalle paketille tuli hintaa 386 e! Kaasojen rannekukat tehdään ihanaan helminauhaan ja kukka-asetelma buffet-pöytäänkin on iso. Morsiuskimppu olisi voinut olla jopa 20 e kalliimpi, mutta kun maksoin kaikki paikan päällä tilattaessa, sain sen sovitulla hinnalla, vaikka pioni olisi hivenen kalliimpi hääpäivän aikoihin. Jos pioneja taas tuolla hinnalla jää yli, ne käytetään heittokimppuun/buffet-pöydän asetelmaan. Kanervassa asioiminen oli miellyttävää, siellä oli todella paljon leikko- ja muita kukkia nähtävillä, joten ideoiminen oli helppoa. Suositukset voin käydä antamassa vasta hääpäivän jälkeen, kun olen nähnyt kaikki luomukset
 8. Meillä myös pappi on kutsuttu iltajuhlaan, sillä on meille (varsinkin minulle) hyvin läheinen ja tuttu. Oltais kyllä varmasti kutsuttu vieraampikin pappi. Kutsun sai myös kanttori, jota emme ole tavanneet kuin kerran, mutta hän ei pääse paikalle. Pappi tulee kyllä erittäin mielellään
 9. Meille tulee vaaleanpunaista prinsessakakkua ja tällainen ihanuus päälle: http://www.weddingcollectibles.com/Contemporary-Love-Birds-Cake-Topper-p-1599.html
 10. Meillä myös lintuhäkki onnittelukuoria varten. Ajattelin laittaa siihen päälle jotenkin kauniisti "Onnittelukuoret" ja sitten jonkun pienen lukon tms. hankkia. On se vaan kaunis!
 11. Oulun Karjasillan seurakunnan kanttori Riitta Piippo hyväksyi meille Anna Puuta ja Juha Tapiota kirkkoon laulettavaksi. Muutoinkin vaikutti erittäin leppoisalta ihmiseltä. Meidät vihitään Tuomiokirkossa, mutta Karjasillalta tuli kanttori. Taisi muuten olla meidän onni Pappimme on Taivalkosken seurakunnan Juha Rauhala, joka myös on erittäin rento ihminen.
 12. Ei herranen aika, en olis koskaan uskonut, että virsien valitseminen voi olla näin työlästä! On niin monia aivan ihania, vaikken ole edes kovin uskova. Tietääkö joku, montako virttä ehditään laulaa puolen tunnin vihkimisen aikana? Olen katsellut vihkikaavoja, mutta ei se jotenkin niistä auennut. Kanttori ja pappihan kyllä osaavat varmasti vastata, joten pitänee heiltä tiedustella. Ei osaa päättää!!
 13. Täältä löytyy kitaralle tabit, jos niillä pärjäätte: http://tabs.ultimate-guitar.com/j/juha_tapio/vuodet_vieria_saa_crd.htm Meille tulee Anna Puun Linnuton puu ja Juha Tapion Vuodet vieriä saa kirkkoon lauluiksi. Kaaso-siskot laulaa ja pikkuveli säestää akustisella <3