trine

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About trine

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla on ihotautilääkäri määrännyt suupielien halkeiluun ja rohtumiin tuota Daktarin-voidetta (ihana laittaa jalkasieni rasvaa suupieliin ) mutta se on kyllä tepsiny välittömästi. Bepanthenia käytän muuten ihan päivittäin, se on minusta paras mahdollinen voide huulille
 2. Minä en kanssa kestäis pätkääkään mitään muroja sängyssä tai kelmuja vessanpöntöllä ja kaaso kyllä on siitä tietoinenkin. Sulkin kavereista en kuitenkaan ole ihan varma mitä keksivät, mutta täytyy heitäkin uhkailla ikuisella porttikiellolla meille... > Aikoinaan kun siskoni meni naimisiin oltaisiin toimitettu heille shamppanjat, vaahtokarkit ja mansikat huoneeseen yllätykseksi, mutta hepä olivatkin varanneet huoneensa keksityllä nimellä, joten turhaa soiteltiin kaikki kaupungin hotellit läpi.
 3. Myös minä katselin tuota Silvanin 185 sormusta messuilla, tosin tilausta ei vielä tehty, hiukka harmittaa... :-[
 4. Ihana huomata että Kreikan "ystäviä" on näin paljon! Itse olen menettänyt maalle sydämeni... Viime kesänä oltiin Kreikan saaristokierroksella ja ihanaa oli. Kierros ei todella käy häämatkaksi (kun halutaan vain olla), mutta muuten voin kyllä suositella (siis jos tykkää muustakin kuin rantaelämästä). Eli lennot vaan jollekin saarella ja paljon seikkailumieltä mukaan ja eikus nauttimaan AIDOSTA Kreikkalaisuudesta....
 5. Meillä itse paikka (astioineen&siivouksineen)ei maksa mitään, mutta vuokra "maksetaan" aterian hinnassa, joka on 28 egee per aikuinen.
 6. Jos jollakin on tosiaan tietoa/kokemusta enemmän Kehvonsalon kartanosta, tietoa otetaan mieluusti vastaan. Paikkanahan se on ihana, mutta pariskunta vaikutti kovin, hmm... savolaisilta, kun selkeitä vastauksia ruokien ja yöpymisten hinnoista ei saatu.