~Miimos

Naikkari
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

About ~Miimos

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Vastaanpä vielä näin jälkijunassa... Meillä tosiaan oli miehen itse koodaamat hääsivut. Olivat paljon kätevämmät kuin osasin aavistaakaan. Ulkoasusta sai JUURI sellaisen kuin itse halusimme. Hääsivut olivat (ja ovat edelleen) salasanan takana. Jokaisella vieraalla/perhekunnalla oli oma käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Yksilöidyt tunnukset mahdollistivat sen, että pystyimme luomaan sivuille sisäänkirjautumisen jälkeen näkyväksi jokaiselle personoidun tervehdyksen. Lisäksi kunkin tunnuksilla oli ilmoittautumissivulla listattu ihmiset, joita kyseinen kutsu koski ja siitä oli sitten mahdollisuus rasti ruutuun meiningillä ilmoittaa tulijat. Ilmoittautuminen haluttiin toteuttaa näin siksi, että halusimme pitää vieraslistan juuri sellaisena kuin olimme sen luoneet, joten näin mahdollisten bonusavecien ilmoittaminen oli mahdotonta. Tiedän, nipoa. Ilmoittautumisen yhteydessä oli lisäksi "avoin laatikko", johon toivottiin erityisruokavaliot (ja aika paljon iloisia terveisiäkin hääparille läheteltiin tämän laatikon kautta ). Minun ja miehen omilla tunnuksilla kirjauduttuamme, näimme ilmoittautumissivuilla vieraslistan, jossa nimet näkyivät punaisina tai vihreinä sen mukaan ketkä olivat vahvistaneet tulonsa ja ketkä eivät. Lisäksi nimien yhteydessä näimme mainitut erityisruokavaliot ja muut terveiset. Tämä oli ihan loistavan kätevää! Lisäksi sivuilla oli lahjalista, josta vieraiden oli mahdollista varata lahjoja tai poistaa varauksiaan. Vieraat näkivät ainoastaan, oliko listan lahjat varattu vai ei, mutta me itse näimme kuka minkäkin lahjan oli varannut. Tämä osoittautui erityisen käteväksi häiden jälkeen siinä vaiheessa kun availimme lahjoja, joista kortit oli jo aiemmin kerätty parempaan talteen. Lisäksi pieninä yksityiskohtina sivuillamme oli muunmuassa laskuri, joka kertoi sekunnilleen paljonko vihkitoimituksen alkuun oli aikaa. Nykyään tuo samainen laskuri laskee avioliittopäiviä.
 2. ^ Asia kannattaa varmistaa vielä siltä talonmiesnaiselta. Silloin kun me aikoinaan teimme varausta, ei tuota mainitsemaasi asiaa missään lukenut. Varauksemme alkoi perjantaina klo 19, mutta sitten kun talonmiesnaisen kanssa olimme tekemisissä kävikin ilmi, että avaimien luovutus on suoritettava tosiaan viimeistään 16:45 (johtuen kyseisen naisen työajoista, joista hän ymmärrettävistä syistä haluaa pitää kiinni). Sinä meidän perjantai-iltanamme ei kartanolla varauksia ollut, joten saimme jäädä suoraan avaintenluovutuksesta sinne paikkoja järjestelemään. Mutta, kannattaa tosiaan asiaa kysellä ja varmistella, saattaa olla käytäntö muuttunutkin.
 3. Minä kävin kaasoni kanssa Studio Feel Itissä kampauksissa ja meikeissä. Kampaukset teki Hanna ja meikit Emma. Kummaltakin todella hyvää työtä! Kampaukset kesti läpi päivän, illan ja yönkin. Meikitkin pysyivät ihanina huolimatta kaikista itkuista ja nauruista! Voin suositella!
 4. Ylihuomenna lyhenee hiukset rankalla kädellä, silläkin uhalla että leimaannun Tosin, käytän itsekin jo nyt uusista hiuksistani nimitystä 'Rouvatukka' ja olen jo kauan ennen häitä sanonut, että häiden jälkeen lyhenee.
 5. Me juhlittiin häitämme Haiharassa 1.10.. Hääpäivällemme sattui kaunein mahdollinen syyssää, joka kruunasi muutenkin kauniin miljöön. Juhlijoita meillä oli 44. Pöydät järjestettiin siten, että erkkeripäädyssä oli poikkisalin suuntaisesti 'hääparin pöytä' (kolmen pöydän mittainen, jossa istui hääparin lisäksi kaasot +bestman avecinsa kanssa). Tästä pöydästä lähti sitten salin suuntaisesti kaks pitkää pöytää (kolmen pöydän mittaisia nämäkin). Lisäksi tehtiin vielä yksi kolmen pöydän mittainen pitkä pöytä salin suuntaisesti salin keskiosaan. Buffetpöytä meillä oli salin ja keittiön välisessä huoneessa. Kun huoneesta siirsi pianon ja piirtoheittimen pois, sai hyvin tilaa kolmesta pöydästä muodostetulle noutopöydälle. Pöytää siis kierrettiin yhteen suuntaan. Juoma/leipäpöytä sijoitettiin salin puolelle, keittiöön johtavan oven ja takan väliselle seinäpätkälle. Toimi hyvin siinä. Buffetpöydän sijainti noin oli sekä hääväen että pitopalvelun kannalta oikein hyvä. Pitopalvelu sai rauhassa laittaa tarjoiluja esille ja hääväki sai rauhassa keskittyä hääohjelmaan. Tuoleista ja pöydistä... Ne varastossa pinossa olevat pöydäthän on tavallisia 'festaripöytiä', väriltään tummanruskeita ja punertavia. Itse en ainakaan ollut niistä yhtään huolissaan. Ja kun liinat laittoi päälle, niin ei käynyt mielessäkään että pöytiin voisi tulla jotain valtavia likatahroja. Eli meidän väestä ei ainakaan kukaan tainnut erityisemmin käydä tuoleja ja pöytiä siivouksen yhteydessä läpi suurien tahrojen varalta. Olisihan ne huomattu kyllä. Ja meidän juhlaväessä ei kovin montaa potentiaalista sotkijaa edes ollut. Siivouksen tasoa noin niinkuin muuten itsekin mietittiin kovasti... Kun asiaa kysyin talonmieheltä, vastaus oli, että näkyvät roskat siivotaan pois ja jos esim. lattiassa on isoja näkyviä tahroja niin ne tulisi pestä pois. Punkkutahroille saatiin ihan erikseen vielä ohjeistus. Mutta muuten ohje oli, että maalaisjärkeä käyttäen. Talonmies kertoi kuitenkin itse joka tapauksessa pesevänsä lattiat koneella juhlien jälkeen. Salissa on katossa isot kaiuttimet ainoastaan nimenomaan siinä keskiosassa. Tästä syystä mekin muutimme suunnitelmaamme, ja illan tullen tuuppasimme keskellä olleen pitkän pöydän salin perälle ja loimme keskelle tanssilattian. Bändiä meillä ei ollut, vaan musiikki tuli läppäriltä. Musiikin volyymitaso ei ollut yökerhotasolla, joten salin päissä oli ihan mahdollista keskustella ilman huutamista. Mutta JOS meillä olisi ollut bändi, olisimme sijoittaneet sen salin perälle (eli etupihan puoleiseen päätyyn).
 6. Minun titaanivihki teetettiin Korus Designissa. Samoin miehen valkokultakihla oli siellä kiillotettavana ja rodinoitavana. Palvelu oli ystävällistä ja saatiin sitä mitä haluttiin. Pikkuriikkinen miinus siitä ettei sormukset olleetkaan luvattuna päivänä noudettavissa, mutta kaiken kaikkiaan voin suositella kyseistä liikettä.
 7. Tässä minun. Alempi on kihla ja ylempi on vihki. Vihkin timantti: 0,08ct w/vs baquette. Molemmat sormukset titaania. Muoks, laitoin pienemmän kuvan...
 8. Omani olivat eilen, neljä viikkoa ennen häitä. Ajankohta oikein oivallinen, voi olla että neljässä viikossa kerkeän just ja just toipua tästä darrasta...
 9. Vähän vajaa 2kk ennen häitä varasin kampauksen ja meikin.. Samalla sovittiin koeversiot hääviikkoa edeltävälle viikolle.
 10. ^ Pöytäkartta-asiaan en osaa vielä kommentoida sillä itsellä on vielä se palapeli todella pahasti vaiheessa... Mutta mitä noihin salin mittoihin tulee niin aika hyvin pitävät kutinsa. Tosin kannattaa ottaa pöytäkarttaa suunnitellessa sitten huomioon ne "ulokkeet" jotka siinä pohjapiirrustuksessakin kyllä näkyy... Ja takkaa vastapäisellä pitkällä seinällä on niin ikään sellainen, samalla kohtaa kuin se takan takana oleva (tämä ei siis pohjapiirrustuksessa näy)...
 11. Meij, kannattaa etsiä tuolta juhlatilakohtaisista keskusteluista. Tässä esim. Haiharasta:
 12. ^ riippuu tietysti siitä kuinka pitkälle ajalle paikkaa vuokraa. Meillä vuokrausta on perjantai-illasta sunnuntaihin klo 13. Lauantaina saa juhlia niin pitkään kuin haluaa (joskin maalaisjärkeä käyttäen ja läheiset asumukset huomioon ottaen)... Tosin, me aika suurella todennäköisyydellä ilmoitamme vieraille juhlien juhlapaikalla päättyvän puoliltaöin... Siitä sitten jokainen jatkakoon haluamallaan tavalla.
 13. Itse asiassa kaikki noi ei ollu "Viikon olennaiset"-osiossa vaan osa löytyi "Viikon Ilmiöt"-osiosta... Kaikki edellisvuosien lehdet oon kyllä heivannu jo kiertoon, joten ei pysty tarkistamaan jutun tuoreutta...
 14. Tässäpä näitä nyt tulee... TÄÄ ON TÄTÄ "Aikaa hälytykseen 6 tuntia ja 14 minuuttia", kännykkä ilmoittaa, kun asetan herätyksen. Kiitti vaan! Ihan kuin en olisi muuten huomannut, että taas tuli mentyä liian myöhään nukkumaan. -MN 18/2011- TÄÄ ON TÄTÄ! Mä olen kuule nyt ruvennut priorisoimaan ajankäyttöäni. Aina kun menen vessaan, päivitän Facebook-statukseni. -MN 16/17/2011- TÄÄ ON TÄTÄ "Yritetään tässä nyt oikeasti nähdä useammin." "Joo. Ehdottomasti!" Ups! Niinhän taisin sanoa viimeksikin, mutta välissä kaveri ehti muuttaa ja minä erota ja molemmat vaihtaa työpaikkaa. -MN 12/2011- TÄÄ ON NIIN TÄTÄ... Neljä roskanyssykkääni levisivät taas pihalle. Kun pääsin katokseen, kas, siellä olivat naapurin metallit, lasit ja banaaninkuoret sulassa sovussa samassa säkissä sekajätteessä. -MN 13/2011- TÄÄ ON TÄTÄ... Vaalikone, mikä vekkuli väline. Ensin se kehtaa kysyä, mitä taitetulle indeksille pitäisi tehdä. Sitten se tarjoaa kärkiehdokkaiksi nimiä joka ikisestä puolueesta. Taidan mennä perstuntumalta. -MN 14/2011- TÄÄ ON NIIN TÄTÄ... Joka kerta, kun olen tiskannut ainakin kymmenen omaa kahvikuppiani, päätän käyttää vain yhtä. Tunnin kuluttua huomaan tarttuvani uuteen kuppiin ja ajattelevani, että jos nyt tämän kerran... Ja kohta tiskikaapissa ei ole taaskaan yhtään puhdasta mukia. -MN 20/2011- TÄÄ ON TÄTÄ! Meidän esihistoriallisessa lapsuudessamme ystäväkirjojen Puhelinsarakkeeseen raapustettiin perheen puhelinnumero. Nykypiltit kirjoittavat samaan kohtaan Nokia E7, iPhone tai Samsung Galaxy Ace. -MN 22/2011- Ollos hyvä.
 15. "Tää on tätä"? tarkoitatko tuota pientä tekstipätkää joka on aina Viikon Olennaisten yhteydessä? Mistä numeroista sulla ne 2 on? Voin kirjoitella puuttuvat, kunhan ei tarvitse alkaa minkään tietyn aihepiirin pohjalta lehtiä pläräämään...