Jump to content
Naimisiin.info

morsian28

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

morsian28's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minunkin pitää vielä selventää. Valitsin Annin Juhlapalvelun pitkälti tämän palstan suositusten perusteella, joten halusin kirjoittaa myös meidän kokemuksen näin jälkikäteen tänne. Toivottavasti tästä on jotain apua muille. Pitopalvelun valinta on minusta tärkeä juhlan onnistumisen kannalta ja suuri kulu itse hääbudjetissa. Ruoka oli kokonaisuudessan ihan hyvää ja juhlamme onnistui hyvin (ja ilmeisesti harva vieras huomasi illan "ongelmat") muutta minusta liian moni asia meni pitopalvelulla illan aikana pieleen ja monet asioista joista oltiin sovittu eivät toteutuneet. En kuitekaan missään vaiheessa "vaatinut" pitopalvelulta mitään, halusin vaan kertoa omistajalle mitä kävi koska olimme suunnitelleet juhlaa heidän kanssaan etukäteen. Osa asioista liittyi juhlapaikkaan jonka piti olla heille entuudestaan tuttu ja ajattelin että heitä kiinostaisi tietää tapahtumista jotta näin ei kävisi uudestaan muille. Olin ihan ihmeissäni omistajan asenteesta jota ei voinut edes verrata suunnittelupalvereihin kun niissä oltiin niin mukavia ja auttavaisia. Minäki yritin lähinnä rauhoitella miestä joka raivosi minulle puhelimessa että "miten kehtaan syyttää heitä". Ilmeisesti kritiikin, vaikkakin minusta täysin asiallisen, vastaanottaminen ei kiinnosta heitä. Luulisi että toimintaa voisi vaikka palautteen avulla kehittää... Mutta laittakaa ihmeessä juhlienne jälkeen palautetta tänne palstalle, se varmasti auttaa muita valitsemaan heille sopivan pitopalvelun. On totta, ettei kaikkia voi miellyttää. Olen kuitenkin sitä mieltä että missään vaiheessa ei tarvitse olla epäkohtelias ja ilkeä (ei myöskään kun tilaisuus on jo ohi). Olen järjestämässä toisia suuria juhlia mutta sinne valitsen kyllä toisen pitopalvelun.
  2. Suunnittelupalavereista ensimmäisen pidimme miehen kanssa ja toisen naisen kanssa, nämä ennen tilaisuutta pidetyt palaverit menivät hyvin. Tylyä ja epäasiallista "palvelua" sain sitten häiden jälkeen puhelimitse nimenomaan mieheltä. Minulla oli täsmälleen samanlainen kokemus ja fiilis kuin sinulla Pettynyt; vaikka itse olin ainakin omasta mielestäni täysin asiallinen sain heti haukut ja syyttelyt. Kaikki oli meidän ja vieraidemme vikaa. Todella outoa asiakaspalvelua..
  3. Meillä oli Annin juhlapalvelu häissämme äskettäin G18 juhlasalissa. Pidimme pitopalvelun kanssa kaksi palaveria ennen tilaisuutta joissa kaikki käytiin läpi ja kirjattiin ylös (menu, aikataulut ym). Sovimme, että tarjoilijat viikkaavat servetit ja kattavat pöydät ennen juhlaa. Meille myös vakuutettiin, että kyseinen pitopalvelu on käynyt aiemminkin juhlapaikalla ja että keittiön varustelu on heille tuttu. Kaiken kaikkiaan kaikki vaikutti palavereissa hyvältä. Itse hääjuhlissa kaikki ei sitten mennytkään niin kuin sovittiin. Tarjoilijat ilmoittivat että he eivät ehdi viikata servettejä vaikka heidät oli pyydetty paikalle vielä 30 min aiemmin kuin pitopalvelu itse suositteli. Näin ollen kaaso ja bestman joutuivat hommiin vaikka heillä olisi ollut myös muuta tekemistä. Tarjoilijat eivät olleet muutenkaan tietoisia asioista joita olimme palavereissa sopineet. Muutenkin pitopalvelulla oli illan aikana ongelmia; mm. perunat jouduttiin keittämään viereisessä ravintolassa, lämmintä ruokaa ei meinattu saada pöytään kun uuni ei toiminut (ilmeisesti sulakkeet paloivat) ja kahvinkeitin oli rikki niin että kahvit keitettiin noin 100 hengelle yhdellä henkilökunnan kahvinkeittimellä. Pääruoka jäi siis meillä haaleaksi ja kahvia joutui odottelemaan. Itse ruoka oli kyllä ihan hyvää ja onneksi vieraat eivät huomanneet näitä ongelmia mutta kyllä kaaso ja bestman saivat paljon ylimääräistä päänvaivaa. Kun sitten juhlien jälkeen soitin Annin juhlapalveluun kertoakseni mitä oli tapahtunut, sain erittäin tylyä palvelua. Minulle huudettiin että mitä minä heille soittelen ja mitä oikein vaadin, vaikka en mitään vaatinut vaan halusin vain kertoa tapahtuneesta jotta vastaavan voisi välttää tulevaisuudessa. Minulle myös sanottiin, että vieraamme oli "hypyttäneet" heidän tarjoilijoita ja muuta vastaavaa. Kun vielä lähetin pitopalvelulle listan asioista joista olimme sopineet etukäteen mutta jotka eivät toteutuneet sain samat tylyt vastaukset sähköpostitse. Kaiken kaikkiaan olin erittäin pettynyt etenkin siihen miten palaute käsiteltiin joten seuraaviin juhliimme valitsemme jonkin muun pitopalvelun.
×
×
  • Create New...