johanna_

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About johanna_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tässä pari kuvaa mun kimpusta, tosin toi nyt muodostuu vain yhdestä oksasta. Hinta oli 20-25 euroa joulukuussa 2003. Yhden oksan hinta joku 15 euroa ja toi on siis Cymbidium-oksa. Mun mielestä oli tavattoman kaunis ja kestikin pitkään vielä maljakossa.
 2. Meillä on häät itsenäisyyspäivänä eli 6.12 tänä vuonna (sattui olemaan lauantai ) Suunnitelmissa on oikein paljon kynttilöitä, havukransseja jne talvijuttuja. Hirveesti toivoisin, että 6.12 olisi jo lunta, häät pidetään maalla, joten pienikin määrä riittäisi
 3. Noniin, olinpa hätäinen :-[ Kerkesin aloittaa jo oman ketjun espressokeksi-reseptille..
 4. Ollaan kolmatta kertaa menossa Yöpuuhun ihan tavalliseksi yöksi Tosi ihania huoneita on normihuoneetkin eikä hinta ole paljoa tavallisen sokos-hotellin hintaa kalliimpi, mutta paljon, paljon erikoisempi Marraskuussa ollaan taas menossa ja varasin sen sauna- poreallasosaston meidän kahden käyttöön heti aamiaisen jälkeen tunniksi. Se siis kuuluu huoneen hintaan!
 5. Onkohan niiden Sinooperista ostettujen pötkylöiden edes tarkoitus palaa sen langan avulla. Hermo alkaa mennä kun oon yrittänyt ja yrittänyt. Mulla kun se lanka ei edes meinaa syttyä ja sitten kun syttyy niin sammuu melkein samantien. Molemmilla väreillä sama juttu, punaisella ja vaaleanpunaisella. Kokeilin nyt tota sulatustekniikkaa mistä täälläkin on ollut puhetta mutta jotenkin aika suttuista puuhaa sekin, tosin sillä nyt saa jonkulaista jälkeä aikaan.. Parhaan näköinen sineeti tuli kuitenkin siitä yhdestä ja ainoasta, jonka onnistuin suoraan pötkylästä tehtyä. Tulee vaan mieleen, että onko noi mun pötköt jotain kakkoslaatua vai eikö sen oikeasti ole tarkoituskaan palaa? Sinooperista eivät osanneet antaa minkäänlaisia ohjeita.