sädehtijä

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About sädehtijä

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä meni juomiin rahaa noin 180e. Vieraita on 43. Se sisälsi näitä: 4 laatikkoa kalijaa 1 laatikko siideriä 13 pulloa valkoviiniä 5 pulloa kuohuviiniä kirkkaat saadaan ilman josta tehdään boolia.
 2. Meille tulee kakkukoristeeksi partyliten ikuinen rakkaus-somisteet eli siis 2 joutsenta. Kun ne laittaa toisiaan vasten muodostuu kauloista sydän. Aivan ihanat!!! Ja joutsenien "sisälle" tulee vielä tuikkivat jos haluaa laittaa.. Kovin kauaa niitä ei varmaan voi polttaa ettei kakun päällys lässähä
 3. Mä maksoin 2010 mallin puvusta alessa -50% eli 450e ja korjauksineen puku tuli yhteensä maksamaan 650e. Puku on suomalaista käsityötä. Harkitsin itsekkin puvun tilaamista ulkomailta, mutta päädyin lopulta siihen että haluan puvun sovittaa täällä suomessa päälleni ennen kuin teen ostopäätöksiä. Paljon halvemmaksihan puku olisi tullut tilaamalla muualta.. Mutta jos rahallisesti tulee häiden jälkeen harmittamaan voinhan aina myydä puvun pois ja saada osan rahoista vielä takaisin.
 4. Tiedän yhden täällä naikkareissa olevan Oululaisen joka vuokraa tuolihuppuja. Ole yhteydessä jos kiinnostuit niin kerron tarkemmin.
 5. Minä myös ottaisin vasemmanpuoleisen.
 6. Nonni, meidän pitopalvelu meni vaihtoo näin kattavan uuden tarjouksen takia ja oli myös edullinen!! Menu noutopöydästä; ~~*~~ Paahtopaisti ja kermakastike kermaperunat tai keitinperunat kauden kasvikset vihersalaatti juustosalaatti herkkukurkku graavilohi savunauta rieska, vaalea/tumma leipä, levite kotikalja, maito, mehu punaviini ja valkoviini (pöydissä ja itse ostettuna) kahvi, tee hääkakku ( tuttava tekee) pikkuleipää leipäjuusto kahvikakkua ~~*~~ AIVAN IHANA menu ja edullinen, 19e/hlö!!! Meillä oli aluksi 19e menu ja siihen ei kuulunut puoliakaan tuosta ja luulimmen sen olevan edullinen. Edullinenhan se oli vaan ruokaa hintaan nähden vähän tuohon verrattuna.
 7. Mitä mieltä olette tämmöisestä tilanteesta. Isäni ja äitini ovat eronneet 4 vuotta sitten, suhkot huonoissa väleissä. Puhumaan pystyvät ihan ok, mutta muuta ei sitten olekkaan. Heillä kummallakin on uudet ystävät. Isäni on ollut hänen naisensa kanssa jo 3 vuotta ja äiti sen 4 vuotta. Mutta kummatkaan ei varmaan sen suuremmin voi sietää uusia ystäviään ainakaan minun isäni äitini ystävää. Koska se meni niin että äiti jätti isäni uuden ihastuksen takia. Ja vanhemmillani oli yhteisiä vuosia takana yli 20. Eli siis miten kannattaisi tehdä heidän ystävien suhteen, Kutsunko aveccina vai en. En hirveästi ole ollut tekemisissä kummankaan kanssa. Ovat kuitenkin käyneet meillä kylässä ja me niillä.. huoh, vaikeaa, toivoisin kuitenkin että hääpäivä olisi kaikkien mielstä mukava eikä tarvitsi toisia mulkoilla pahasti.....
 8. Hei Sädehtijä! Tiedättekö jo tuleeko teille yhtään kasvissyöjää? Tuli vain heti itselle mieleen että kasvissyöjän valittavissa oleva pääruoka ei hirveän kattavalta kuulosta jos jää pelkkään kukkakaaligratiiniin Mutta sitten nou problem, jos koko väki tykkää härästä Hei, Pääruokaan tulee vielä salaatteja lisäksi ja meidän häissä ei ole kasvis syöjiä. Olen myös miettiny että alkuruoka otetaan kokonaan pois ja pääruoalla on enemmän vaihtoehtoja.. Budjetti kun on rajallinen. Homma yritetään saaha purkkiin noin 20e per nokka.
 9. Nyt oli aivan pakko tulla hehkuttamaan. Kengät tilattu ja ovat aivan upeat. :-X Eikä hinnalla pilatut. Yksi koko odotti mua, ONNEKSI. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ebaystä.. Muutama isompi koko oli vielä jäljellä.
 10. Nyt oli aivan pakko tulla hehkuttamaan. Kengät tilattu ja ovat aivan upeat. :-X Eikä hinnalla pilatut. Yksi koko odotti mua, ONNEKSI. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ebaystä.. Muutama isompi koko oli vielä jäljellä. muoks, silmät ja sormet sauhus onnesta että unohtu koko kuva laittaa
 11. Meillä menee kutakuinki näin; 06.30 herätys (suihkussa käynti, syönti sen mitä voi ) 08.30 minun meikki ja kampaus + äidin, pikkusiskon ja kaason kampaukset kampaamossa keskustassa 11.00 kotona pukemassa 12.00 lähtö kirkkoon 13.00 vihkiminen Joko ennen meikkiä tai jälkeen kukkien nouto samalla reissulla.
 12. Hakusessa edullisia nimikoituja servettejä... now&foreverit koluttu ja bridezillat..
 13. Mekin löysimme pitopalvelun vihdoin, sopivasti vielä edullinen. Kerran sieltä tuli minun kakskymppisille kakut ym. piiraat jotka olivat aivan ihania.
 14. Tietäskö kukaan mistä löytys koristekiviä? Koristetimantteja olen löytänyt, mutta ne ovat aika pieniä 4mm. Saisi olla isompia.. Parilla olen nähnyt hääkuvissa pöydällä semmoisia mitä yritän kuumeisesti etsiä..