Jump to content
Naimisiin.info

repsu

Rouva
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About repsu

 • Birthday 11/05/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Suomi

repsu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Minä olen täällä kyllä! Me asutaan Etelä-Suomessa niin en osaa tuohon miehen puvun hankintaan vielä sanoa oikein mitään.. Onko kellään suositella hääbändiä Rovaniemeltä? Tai kertoa paljon bändit on tullut maksamaan ja mitä hintaan on kuulunut?
 2. Nostellaan tätä ketjua, jos jollakin olisi hääbändiä suositella? Missä hinnoissa Rovaniemellä nämä liikkuu?
 3. Joo meillä tulossa häät elokuussa ja toki sen jälkeen kerron mielelläni kokemuksia.. Mulla on päikky tuolla hääpäiväkirjat 2012 puolella kans niin sieltäkin voit käydä vilkuilemassa onko mitään lisätietoja (vaikka ei taida kyllä hääpaikasta olla).. Mutta paikka on kyllä tosi kaunis ja hyvin vastaavat aina sähköpostiin ja ovat tosi ystävällisiä! Ja siellä häitään viettäneiltä olen kyllä saanut positiivista palautetta (sulhasen veli oli paikassa bestmanina viime kesänä). Ja ihan oikein olet ymmärtänyt nuo tarjoiluiden järjestämisen suhteen. Voin vaikka vastailla yksärilläkin tarkemmin, jos haluat vielä tarkentaa joitain asioita.
 4. ^Me todettiin tuollaisen juhlapaikan etsiminen vähän turhaksi, jossa olisi tilavat tilat ja saisi viedä omat tarjoilut. Suosittelen teitäkin kuitenkin tutustumaan Lumikartanoon ja käymään vaikka paikan päällä katsomassa. Kesällä heidän keittiön saa kuitenkin vuokrata itselleen ja sali on aivan ihanan tilavan oloinen.
 5. Minäkin olisin kiinnostunut muiden Rovaniemen morsioiden suunnitelmista Me ollaan nyt pääsiäisenä menossa/tulossa (riippuu mistä päin katsoo) hoitamaan vähän hääasioita ja tarkoitus olis käydä juhlapaikalla ja lisäksi kiertelemässä kukkakauppoja ja kyselemässä alustavasti kukkien hintoja yms.
 6. Ihania linkkejä ja sukkanauhoja Juuri tuohon tyyliin olen itsekina ajatellut sukkanauhan toteuttaa.. Pitää yrittää omastakin tekeleestä sitten ensi vuonna laittaa kuva tänne
 7. Hei minä olen suunnitellut ihan samaa, mutta ohjetta ei vielä ole Ilmoitellaan puolin toisin tai joku muu avulias auttaa ja laittaa ohjetta tänne
 8. Menee ehkä vähän ohi Helsingistä, mutta kävin tänään Järvenpäässä Pop-Weddingissä sovittelemassa pukuja ja palvelu oli kyllä todella ystävällistä ja tilat olivat hyvät Suosittelen!
 9. ^^Jos itse idea ei ole teetättää pukua tai saada v-aukkoa kaulalle niin voisihan tuohon alempaan pukuun teetättää olkaimet.. Ihan vain ajatuksena tuli mieleen..
 10. Valotahan Zelma vähän mikä paikka tuli valittua? Mukava kuulla muidenkin saman paikkakunnan juhlijoiden suunnitelmia ja ideoita..
 11. Meni nuo linkit näköjään vähän sinnepäin, kun en ennen noita ole liittänyt, mutta noiden takaa löytyy oikeat kohteet, kunhan vähän etsii
 12. Opettelemista tämä on vielä itselläkin Sulla pitää ensin pyytää ja saada se morsian status ylläpidolta täältä Ilmoittautumisketju erityisryhmiin Ja sitten löytyy minun päikky täältä Hääpäikky Eli vaatii tuon morsian statuksen, että pääset näkemään kaikki nuo osa-alueet..
 13. Hmm.. Pari on vaihtoehtoa siis teidän paikalle Solifer Valaisehan sitten tarkemmin, kun saatte paikan vahvistettua Meillä on ensi elokuussa häät ja kirjoittelen päikkyäkin tuonne hääpäikky puolelle niin siellä voitte käydä vilkuilemassa ja kommentoimassa
 14. Meille tulee näillä näkymin Jukka Kuoppamäen Paljon Sanomatta Jää (Tommi Soidinmäen versio you tubessa kuulostaa tosin mielestäni paremmalta)
×
×
 • Create New...