repsu

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän repsu kaikki viestit

  1. repsu

    Rovaniemi

    Minä olen täällä kyllä! Me asutaan Etelä-Suomessa niin en osaa tuohon miehen puvun hankintaan vielä sanoa oikein mitään.. Onko kellään suositella hääbändiä Rovaniemeltä? Tai kertoa paljon bändit on tullut maksamaan ja mitä hintaan on kuulunut?
  2. Nostellaan tätä ketjua, jos jollakin olisi hääbändiä suositella? Missä hinnoissa Rovaniemellä nämä liikkuu?
  3. Joo meillä tulossa häät elokuussa ja toki sen jälkeen kerron mielelläni kokemuksia.. Mulla on päikky tuolla hääpäiväkirjat 2012 puolella kans niin sieltäkin voit käydä vilkuilemassa onko mitään lisätietoja (vaikka ei taida kyllä hääpaikasta olla).. Mutta paikka on kyllä tosi kaunis ja hyvin vastaavat aina sähköpostiin ja ovat tosi ystävällisiä! Ja siellä häitään viettäneiltä olen kyllä saanut positiivista palautetta (sulhasen veli oli paikassa bestmanina viime kesänä). Ja ihan oikein olet ymmärtänyt nuo tarjoiluiden järjestämisen suhteen. Voin vaikka vastailla yksärilläkin tarkemmin, jos haluat vielä tarkentaa joitain asioita.
  4. ^Me todettiin tuollaisen juhlapaikan etsiminen vähän turhaksi, jossa olisi tilavat tilat ja saisi viedä omat tarjoilut. Suosittelen teitäkin kuitenkin tutustumaan Lumikartanoon ja käymään vaikka paikan päällä katsomassa. Kesällä heidän keittiön saa kuitenkin vuokrata itselleen ja sali on aivan ihanan tilavan oloinen.
  5. Minäkin olisin kiinnostunut muiden Rovaniemen morsioiden suunnitelmista Me ollaan nyt pääsiäisenä menossa/tulossa (riippuu mistä päin katsoo) hoitamaan vähän hääasioita ja tarkoitus olis käydä juhlapaikalla ja lisäksi kiertelemässä kukkakauppoja ja kyselemässä alustavasti kukkien hintoja yms.
  6. repsu

    Virkattu sukkanauha

    Ihania linkkejä ja sukkanauhoja Juuri tuohon tyyliin olen itsekina ajatellut sukkanauhan toteuttaa.. Pitää yrittää omastakin tekeleestä sitten ensi vuonna laittaa kuva tänne
  7. repsu

    Virkattu sukkanauha

    Hei minä olen suunnitellut ihan samaa, mutta ohjetta ei vielä ole Ilmoitellaan puolin toisin tai joku muu avulias auttaa ja laittaa ohjetta tänne
  8. Menee ehkä vähän ohi Helsingistä, mutta kävin tänään Järvenpäässä Pop-Weddingissä sovittelemassa pukuja ja palvelu oli kyllä todella ystävällistä ja tilat olivat hyvät Suosittelen!
  9. ^^Jos itse idea ei ole teetättää pukua tai saada v-aukkoa kaulalle niin voisihan tuohon alempaan pukuun teetättää olkaimet.. Ihan vain ajatuksena tuli mieleen..
  10. Valotahan Zelma vähän mikä paikka tuli valittua? Mukava kuulla muidenkin saman paikkakunnan juhlijoiden suunnitelmia ja ideoita..
  11. Meni nuo linkit näköjään vähän sinnepäin, kun en ennen noita ole liittänyt, mutta noiden takaa löytyy oikeat kohteet, kunhan vähän etsii
  12. Opettelemista tämä on vielä itselläkin Sulla pitää ensin pyytää ja saada se morsian status ylläpidolta täältä Ilmoittautumisketju erityisryhmiin Ja sitten löytyy minun päikky täältä Hääpäikky Eli vaatii tuon morsian statuksen, että pääset näkemään kaikki nuo osa-alueet..
  13. Hmm.. Pari on vaihtoehtoa siis teidän paikalle Solifer Valaisehan sitten tarkemmin, kun saatte paikan vahvistettua Meillä on ensi elokuussa häät ja kirjoittelen päikkyäkin tuonne hääpäikky puolelle niin siellä voitte käydä vilkuilemassa ja kommentoimassa
  14. Missä ja milloin Solifer olet juhlimassa?
  15. repsu

    Häätanssi / häähidas

    Meille tulee näillä näkymin Jukka Kuoppamäen Paljon Sanomatta Jää (Tommi Soidinmäen versio you tubessa kuulostaa tosin mielestäni paremmalta)
  16. Rovaniemellä tuntui olevan ongelma juurikin tuo omien juomien vieminen.. Suurimmassa osassa se ei ollut mahdollista Me otettiin kompromissina Lumikartano Sinetässä, missä itse ravintolassa a-oikeudet, mutta heidän kodassa rannassa ei ollut a-oikeuksia.
  17. Oletko Ounasvaaran majan katsonut?
  18. Tinde2013: Minusta ihan hyvin sopisi tuo leveämpi tuunattu vyö Itse olen käynyt sovittamassa whiten onen pukua 3055/Terma http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&m=930142&g1=930142&g2=4bd21f&p=f7e480&n=3 Ihastuin puvun olkaimiin, jotka olivat täydellisiä minulle Mietityttää vain onko helma liian yksinkertainen.. Alunperin halusin hääpukuuni jotain särmää esim. väriä tms.. Jotenkin olen kallistumassa kovasti tuohon, mutta 100 varma en vielä ole..
  19. Onko suosituksia hääyöpaikoista Rovaniemellä? Missä olette viettänyt / tulette viettämään hääyönne? Oletteko varanneet hotelleista mitään kiintiöitä tai kyselleet tarjoushintoja kauempaa tuleville vieraille?
  20. Minä olen käynyt kerran äitienpäivälounaalla tuolla Oivangin lomakartanossa ja palvelu oli kyllä silloin todella ystävällistä.. Häävieraana en ole ollut, mutta tuttavani häät on siellä pidetty ja kuulin kyllä kehuja, mutta tarkemmin en pysty kertomaan..
  21. Tuo on ihan totta mitä Kabri puhuu noista paikkojen tiukkuudesta.. Mutta ei hätää meilläkään ei ole vielä paikkaa varattu.. Juurikin, että mietitään mikä olisi hinta/laatusuhteeltaan paras 100:lle.. Minulla on oma suosikki, mutta pitäisi vielä taikoa budjetti riittämään..
  22. Mulle kyllä sopii tuo, että on aikaa.. Inhoan kiirettä ja hätiköintiä (olen siis myös ihan väärässä työpaikassa tällä hetkellä, kun meillä on koko ajan kiire johonkin) Meille tulee noin 100 vierasta.. Kun sitä aikaa vielä on niin tuokin määrä voi varmaan liikkua suuntaan tai toiseen.. Pitää nyt yrittää patistaa sulhasta kysymään sukulaistädiltä, että suostuuko ylläpitämään sitä meidän keittiötä siellä, niin saisi noita juhlapaikkasuunnitelmia edes vähän taas eteenpäin.. Minä olen vahvasti kallistumassa tuon Lumikartanon suuntaan.. Aiotteko te muuten mitenkää kyytejä sinne järjestellä vieraille vai hoitaako kaikki omat kyytinsä?
  23. ^^Joo meillä on se kans vahvana suosikkina (ainakin mulla), mutta pitäisi keksiä juurikin, että miten saisimme paikasta myös kohtuuhintaisen, kun nuo a-oikeudet vähän sitä kallistavat. Samalla tavalla ollaan kyllä mietitty, että jos tarjottaisiin viinit ja alkumaljat ja sitten jotain siellä kodalla ja loput saisivat ostaa itse jos haluaisivat. Pitäisi vaan vielä laskeskella sitä budjettia, että paljon esim. viinejäkin tarvitsi. Meillä on myös tuo keittiön vuokraus ollut mielessä, mutta ei vielä olla kysytty tuttuja sitä hoitamaan. Se voisi ehkä tosiaan auttaa budjetissa. Kuinka paljon vieraita teille on tulossa?
  24. hhannahh Onko teillä minkälainen menu ja millä hinnoilla? Miten olette suunnitelleet alkoholitarjoilun vai tuleeko teille ollenkaan?
  25. Kabri Oliko pitopalvelu siis paikan oma? Millainen menu teillä loppujen lopuksi oli ja mikä tuli hinnaksi? Oliko teillä alkoholitarjoilua? Nämä tuli näin heti aluksi mieleen