Jump to content
Naimisiin.info

repsu

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by repsu

  1. Minä olen täällä kyllä! :girl_smile: Me asutaan Etelä-Suomessa niin en osaa tuohon miehen puvun hankintaan vielä sanoa oikein mitään..

    Onko kellään suositella hääbändiä Rovaniemeltä? Tai kertoa paljon bändit on tullut maksamaan ja mitä hintaan on kuulunut?

  2. Joo meillä tulossa häät elokuussa ja toki sen jälkeen kerron mielelläni kokemuksia.. Mulla on päikky tuolla hääpäiväkirjat 2012 puolella kans niin sieltäkin voit käydä vilkuilemassa onko mitään lisätietoja (vaikka ei taida kyllä hääpaikasta olla).. Mutta paikka on kyllä tosi kaunis ja hyvin vastaavat aina sähköpostiin ja ovat tosi ystävällisiä! Ja siellä häitään viettäneiltä olen kyllä saanut positiivista palautetta (sulhasen veli oli paikassa bestmanina viime kesänä). Ja ihan oikein olet ymmärtänyt nuo tarjoiluiden järjestämisen suhteen. Voin vaikka vastailla yksärilläkin tarkemmin, jos haluat vielä tarkentaa joitain asioita. :girl_smile:

  3. Tinde2013: Minusta ihan hyvin sopisi tuo leveämpi tuunattu vyö :girl_smile:

    Itse olen käynyt sovittamassa whiten onen pukua 3055/Terma

    http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&m=930142&g1=930142&g2=4bd21f&p=f7e480&n=3

    Ihastuin puvun olkaimiin, jotka olivat täydellisiä minulle :-X Mietityttää vain onko helma liian yksinkertainen.. Alunperin halusin hääpukuuni jotain särmää esim. väriä tms.. Jotenkin olen kallistumassa kovasti tuohon, mutta 100 varma en vielä ole..

  4. Mulle kyllä sopii tuo, että on aikaa.. Inhoan kiirettä ja hätiköintiä (olen siis myös ihan väärässä työpaikassa tällä hetkellä, kun meillä on koko ajan kiire johonkin) :girl_impossible:

    Meille tulee noin 100 vierasta.. Kun sitä aikaa vielä on niin tuokin määrä voi varmaan liikkua suuntaan tai toiseen.. Pitää nyt yrittää patistaa sulhasta kysymään sukulaistädiltä, että suostuuko ylläpitämään sitä meidän keittiötä siellä, niin saisi noita juhlapaikkasuunnitelmia edes vähän taas eteenpäin.. Minä olen vahvasti kallistumassa tuon Lumikartanon suuntaan..

    Aiotteko te muuten mitenkää kyytejä sinne järjestellä vieraille vai hoitaako kaikki omat kyytinsä?

  5. ^^Joo meillä on se kans vahvana suosikkina (ainakin mulla), mutta pitäisi keksiä juurikin, että miten saisimme paikasta myös kohtuuhintaisen, kun nuo a-oikeudet vähän sitä kallistavat. Samalla tavalla ollaan kyllä mietitty, että jos tarjottaisiin viinit ja alkumaljat ja sitten jotain siellä kodalla ja loput saisivat ostaa itse jos haluaisivat. Pitäisi vaan vielä laskeskella sitä budjettia, että paljon esim. viinejäkin tarvitsi.

    Meillä on myös tuo keittiön vuokraus ollut mielessä, mutta ei vielä olla kysytty tuttuja sitä hoitamaan. Se voisi ehkä tosiaan auttaa budjetissa.

    Kuinka paljon vieraita teille on tulossa?

×
×
  • Create New...