_NcV_

Aktiivijäsen
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

About _NcV_

 • Rank
  Juniori
 1. Meillä myös useita fontteja käytössä, johtuen kirjotus tyylistä/asettelusta. Väsäsin kutsutekstit suurimmaksi osaksi paintilla, niin ihan vaan kirjotin jokaisen sanan erikseen ja tarvittaessa selasin yksittäisiä kirjaimia, kävin kaikki fontit lävitse ja valitsin mieluisan ... Työtätyötä, mutta hyvä tuli
 2. Mistä hyvät ( ja halvat) geelikynnet tampereella?
 3. Me laitettiin selkeesti pukukoodi ja myös selitettiin mitä ne tarkottaa sitten hääsivuilla. Kutsutuissa kun on porukkaa joka saattaa ilmaantua paikalle valkoisessa t-paidassa ....ei Eipä tarvi sitten pelätä ali- tai ylipukeutuneensa jun koodi on määritetty.
 4. Tampereella ainakin kirkon järjestämässä häämusiikki illassa soitettiin ihan yleisenä esimerkkinä tuo starwars, siinä missä prinsessa ruusunenkin ... Eli menee näinä päivinä samaan kategoriaan jos vaan kanttori sen osaa.
 5. jos on huntu kasvoilla kun tulee kirkkoon, niin nostetaanko se pois heti alttarille tultaessa vai vasta kun "saat suudella morsianta" vai koska??
 6. Ehdottomasti stay upit! Ihan jo vessassa käymisen kannalta! Eipä tartte kuin alkkarit saada takas ylös, ei tulis mitään jos pitä sukkisten kanssa tusata ... Tarpeeksi vaikeaa tulee olemaan jo tuon mekonkin kanssa ...En myöskään halu kiinnitää sukkia pöksyihin, koska menee sekin hankalaksi ... käytännöllisyys ennen kaikkea
 7. ^ Mitä kirjotatte lappuihin valmiiksi?
 8. Itse haaveilin suklaaputouksesta, mutta kun moista pääsin maistamaan, niin siihen loppui se haaveilu. Ihan hirveän makuista!
 9. Tuli sitten ehkä paras kommentti ikinä (aikaisemmin mainitsemalta henkilöltä). Koska meidän juhlissa on paljon lapsia, on alkoholitarjoilu vasta illemmasta (pl.ruokaviinit), kun lapset ovat poistuneet (kuitenkin n.19 alkaen, eli aikaa on vielä n.7h juhlia). Tähän sitten: "kai teillä jotain viinaa on niille, jotka eivät malta odottaa??" Kiehahdin ihan täysin! "Ei minä en ole alkoholisti! en vain pärjää hetkeäkään ilman viinaa lauantaina." Sukkaa suuhun ja hampaita yhteen ... Onneksi kuulin tuon välikäden kautta, enkä suoraa sanojalta. Sen edellisten kommenttien kanssa, kun oli jo taistelu, ettei otettu LUJAA yhteen.
 10. Muista tehdä kunnon taustatyö kenelle (artistille) hankit lahjakortin! Eli millaisesta kuvasta miehesi on haaveillut. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin se, että saa tatuointilahjakortin (jotka yleensä ovat hintavia .. +100) jollekin/johonkin, jolta ei kuvaa halua tai joka ei osaa tehdä haluamaasi kuvaa.
 11. Näitä: siis tarkotin. (kaksi linkkiä)
 12. Esmes ikealla on niitä pyöreitä litteitä ledivaloja (joissa taitaa vielä olla monta väriäkin valittavana, siis vaihdettavana samassa) pistää lasipurkin, jossa on helmiä, sellasen päälle? Ei pitäs lämmetäkkään mitenkään kun on led.
 13. Lisään tähän ketjuun: Todistajat esteidentutkinta-lomakkeessa. Onko olemassa jääviyttä (suku/perhe tms.)? Onko mitään väliä kuka sen allekirjoittaa?
 14. Joku kysy tuostä järjestyksestä, niin yleinen "sääntö" on, että miehen nimikirjain on ensin (vasemmalla) ja morsiamen sitten (oikealla) ja sukunimikirjain keskellä. Mutta jos sommittelu menee paremmin toisinpäin nin niinkin voi tehdä. Yhteistä monogrammia ei kuitenkaan tue käyttää ennen häitä (esim. kutsussa), mutta juhlassa sitä sitten taas voi jo käyttää Itse etsin fonteistä mielestäni hienot kirjaimet, tulostin ja läpipiirtämällä kokosin niistä meille monogrammin. Sen jälkeen siirsin kuvan takaisin koneelle ja kuvankäsittelyllä korjasi sen tasapaksuksi jasiistiksi.