susu88

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About susu88

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Me juhlimme häitämme ensi kesänä sun marinessa, kesäkuussa. Kävimme syyskuussa tutustumassa paikkaan ja muistaakseni silloin sanottiin että klo 23.30 tulee pilkku ja klo 24 pitäs olla ulkona. Toki rahalla saa lisätunteja jos haluaa
 2. Kiitos tiedosta lumikko. Meilläkin nuo asiat varmasti selvenevät kun pääsemme paikalle asioita hoitamaan
 3. Lumikko: Onnea naimisiin menon johdosta :)Ihana kuulla että sun marinessa meni kaikki hyvin. Pitäneekin alkaa etsimään bändiä Oliko teillä siis esim. ruokailun taustalla musiikkia?
 4. Ollaan kanssa tässä mietitty että ruvetaanko etsimään bändiä vai "tyydytäänkö" levyiltä tulevaan. Kokemuksia olisi kiva kuulla Ps.: Kiva kuulla. Ajattelinkin ettei tuo kulosaaren kirkko taida olla mitään suosituimpia vihkikirkkoja :)osaatko sanoa koska tuon kulosaaren kirkon saa varata? kun kesäkuussa 2012 häät, niin onnistuuko vasta ens kesäkuussa vaiko jo aiemmin?
 5. Sun Marine on nyt sitten varattu häihimme 2012 Aluksi ajattelimme odotella mutta selvisi että varausmaksun (1000e) tarvitsee maksaa vasta ensi vuoden toukokuussa, joten eipähän tarvitse enää miettiä juhlapaikkaa :)toivottavasti vain saamme kulosaaren kirkosta mieluisan vihkimisajan.
 6. Viime viikolla varattiin paikka, häät kesäkuussa 2012
 7. Hei. Miten olette ajatelleet hoitaa tuon musiikkipuolen sun marinessa? tuleeko bändi? entä taustamusiikki?
 8. Meillä suunnitteilla myös ravintolahäät ja siihen liittyen kysyisinkin; onko täällä ravintolassa häitään viettäneitä joilla on ollut bändi/artisti ravintolassa? Miten homma toimii vai toimiiko?
 9. Siis jos viemme omat esim. skumpat, tarjoilevatko he ne?
 10. Hei. Osaako joku häitään kyseisessä paikassa viettänyt kertomaan veloittaako paikka erikseen tilavuokraa, kun ottaa ravintolasta buffeen? Entä mahtuuko paikassa tanssimaan? Myös kaikki muu tieto paikasta otetaan ilolla vastaan