Soikkeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Soikkeli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmo
 1. Meillä oli niin hyvä idea vihkisormusteksteiksi, joka muuten saatiin tältä palstalta, mutta justiin käytiin kultasepän liikkeessä eikä ne tekstit mahdukaan . Eli mun sormukseen olis tullu: "Vannoimme sormusvalat..." ja sulhon sormuksessa olis jatkunu "...paljastimme sydämiemme salat." Ja lisäksi oltais haluttu vielä päivämäärä. Mutta nyt mun sormukseen tulee päiväys ja sulholle meidän nimet ja päiväys. Ja kun oli niin perinteiset tekstit, ei laitettu sormuksia edes käsinkaiverrukseen vaan meille tulee sitten ihan konekaiverruksella.
 2. En osaa sanoa tuon keittiön toimivuudesta, mutta meille esitellyt nainen suositteli pitopalvelun ottamista. Ja lapualainen pitopalvelu Hopearanta ainakin kuskaa ruokia Ylistaroonkin. Niitä saunatiloja ei käyty kattomassa, mutta luulis että sielä vois hätätapaukses tiskata, jos haluaa itte järkätä ruokatarjoilut. Siinä mitättömässä keittiössä kyllä epäilen homman onnistumista.
 3. Meidänkin kriteerit tais jo tulla, mutta lyhyesti meidän TOP10: 1. Paikka, joka miellyttää hääparin silmää 2. Paljonko koristelut ym. järjestelyt juhlapaikalla vaativat aikaa ja rahaa 3. Riittävä määrä pöytiä, tuoleja ja vessoja 4. Tarkoituksenmukaiset keittiötilat ja astiat (meillä tosi pieni keittiö, mutta pitopalvelun tiedossa, samoin kuin astioiden puuttuminen juhlapaikalta) 5. Naapureiden läheisyys ja miten myöhään häät voivat jatkua 6. Mahdollisimman läheinen sijainti suurimpaan osaan kutsuvieraita: majoitusongelmat vähenevät 7. Hääyön viettopaikka lähellä 8. Monipuolisen ohjelman järjestäminen mahdollista 9. Tarpeeksi tilava halutun vierasmäärän kestitsemiseen yhtenäisessä tilassa 10. Oma alkoholitarjoilu sallittu Nämä ei nyt välttämättä oo tärkeysjärjestyksessä.
 4. Lapualla juhlat ja Ylistaron kirkossa vihkiminen. Julia_2004, missäs päin Pietarsaarta juhlitte?
 5. Minkäs hintainen paikka tuo Katalook on? Häät on meillä Lapualla, mutta valokuvauksen, kampauksen, meikin ja hääkukat ajattelin hommata Seinäjoelta. En oo kyselly vielä hintoja mistään, kun noita soiteltavia paikkoja olis niin paljon. Olis varmaan helpompi mennä joku lauantai kaupunkikierrokselle noihin liikkeisiin ja kysyä tarjoukset paikan päällä.
 6. Luulisi, että astiat ja liinat järjestyy seurakuntatalolla helposti, tarjoilijoista ja muusta ruokatarjoilusta puhumattakaan. Tässäkin suhteessa voi säästää, kun ei tarvi erillistä pitopalvelua tilata. Toisaalta maksaahan tuo seurakunnankin pitopalvelu jotain, joten hinnoista en sen tarkemmin tiedä.
 7. Meillä taisi tulla juhlapaikka ja kirkko peräkkäisillä soitoilla,oliskohan kirkko ollut ensin. Kuukauden päästä kirkon varauksesta, kirkkoherranvirastosta kuitenkin soitettiin, että kirkko oli toisen tapahtuman takia peruttava. Kehtas tämä kanslisti vielä kysyä, että katotaanko joku toinen päivä!! Meillä on nyt toisen paikkakunnan kirkko varattuna ja matkaa juhlapaikkaan tulee n. 25 km eli ei nyt ihan hirveesti kuitenkaan. Loppujen lopuksi siis juhlapaikka oli ennen kirkkoa .
 8. Me käytiin kattomassa paikan päällä noi molemmat edellä mainitut paikat. Tapaninlinna tosiaan löytyy Ylistarosta, tarkemmin sanottuna aseman läheltä. Paikka oli sellanen nuorisoseuratyyppinen. Sinne oli tulossa uudet verhot ja astiastoon oli varattuna jo rahat. Eli ehkä jo ensi kesänä...Vuokra oli 100€ koko viikolta. Eli todella halpa, mutta kuten paikan näyttäjäkin sano, niin koristeluihin on kuulemma menny yleensä se viikko...Sielä pidetään itsenäisyyspäivänä tanssiaiset ja jotain koulun juhlia on kuulemma kans vietetty. Kannattaa ottaa yhteyttä tarkemmin samaiseen henkilöön, joka paikkaa meillekin esitteli. Mulla on numero, jos kiinnostaa. Ens kesään mennessä sinne menee jo asvalttitie perille asti. Ihan ok paikka, mutta ite me päädyttiin tuohon kahvila Taivaanpankkoon Simpsiöllä. Koristeluihin ei tarvi panostaa yhtä paljon, mutta hinta oli korkeempi. Mulla on kotona muistiinpanoja tosta Tapaninlinnasta, jos haluat tietää tarkemmin.
 9. Meille tulee häävalssi ja tanssihäät, koska sulhanen näin halusi. Ajateltiin, että suurin osa kutsutuista on kuitenkin sukulaisia (keski-ikäisiä) ja kyllähän vieraatkin on tarkoitus saada viihtymään. Meillä on nyt siis tanssikurssi edessä ja eihän sitä ikinä tiedä, miten tuo tanssikärpänen puraisee...Ja jos meno liian villiksi repeää, voi aina paeta paikalta, sillä meille tulee kaksikerroksinen hääpaikka ja yläkerta on tanssivapaata aluetta ;D
 10. Huh huh, mikä maratooniketju. Ja taidanpa minäkin laittaa vielä lusikkani soppaan. Kuten aeno tuossa ylempänä hienosti kirjoitti, monet ovat erottaneet ensimmäisen viestin asiayhteydestään ja mielestäni asia on matkan varrella vääristynyt hieman. Taustaksi voisin kertoa, että mun äiti on todella köyhä enkä odota tosiaankaan mitään suuria summia sieltä suunnalta. Musta riittää, kun äiti on innokkaasti järjestämässä juhlia meidän kanssa. Ja samaa oletan sulhasenikin äidiltä. En siis rahallista tukea/lahjaa vaan apua käytännön asioissa ja järjestelyissä. Mutta jos jompi kumpi päättäisi "selvitä" vain rahalla tuntuisi tuo 50 euroa todelta pahalta. Jo senkin takia, että mielestäni siitä puuttuu vanhemman rakkaus kokonaan! Vaikka tuon ihmeempää lahjaa en kyllä isältäni odotakaan . Äidit ovat kuitenkin äitejä ja heiltä odottaa aina enemmän :.
 11. Justiin tänään varasin meille juhlapaikan, mutta lopullista hintaa ei vielä oo ens vuodelle lyöty lukkoon. Tänä vuonna tilavuokra 200€. Varasin samalla 2 mökkiä juhlatilan läheisyydestä ja tämän vuoden hinnoilla tekee yhteensä 435€. Mutta niihin sitten majoittaakin muutaman sukulaisen. Ja paikka Lapualla Simpsiön laella, joten naapureista ei tarvi välittää...
 12. Hei!! Lueskelin noita vanhoja viestejä läpi eikä silmiini sattunut tälläistä aihetta. Onko kellään kokemusta esim. Simpsiön kahviosta hääpaikkana (Lapua) tai Ylistaron Tapaninlinnasta? Jos olet järjestänyt häät kyseisillä paikkakunnilla tai ollut vieraana, voisitko ystävällisesti jakaa kokemuksia? Tai jos tiedät upean paikan, jossa voisi järjestää n. 100 hengen häät ensi syksynä, olen pelkkänä korvana... T: Sonja