Routa

Rouva
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Routa

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/09/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Ihan itse yksin kävin, vaikka olikin helmoja vaikka muille jakaa. Nostin vannehameen edestä ylös, vedin pikkarit toisella kädellä alas ja menin etupäin pöntölle, hyvin onnistui yksinkin tälleen. Sit vaan peruuttamalta pöntöltä pois, housut takas ylös ja päästin helman irti.
 2. Meillä ei ollut heitettäviä, päädyttiin saippuakupliin, koska JKL alueen kirkoissa ei saa pihalle heitellä MITÄÄN. Vieläkin vähän harmittaa ettei saanut sitä perinteistä riisisadetta tms.
 3. Mekin laitettiin muutamille sukulaisille, joista tiesi ettei tule. Musta on kohteliasta laittaa, etteivät kys. henkilöt sitten kuvittele ainakaan ettei olisi ollut kutsuttu häihin. Ja toisaalta, kyllä musta on kiva, et ihmiset tietää et ollaan naimisiin menossa. Osa laittoi sitten lahjankin, vaikka eivät päässeetkään paikalle.
 4. Täältä löytyy meidän suunnitteluajalta kaikkea. http://bridalvintage.blogspot.com/
 5. Mulla ei mennyt hermot hääjärjestelyissä eikä muutenkaan ole ollut ongelmia. Anoppini on tosi lämmin ja mukava ihminen. Häistä kuullessaan oli kyllä innoissaan ja lupautui heti osallistumaan kustannuksiinkin. Aina on saanut apua jos on tarvinnut. Häitä järjestäessä oli mukana palavereissa ja puvun sovituksessa mieluusti, mutta ei tuputtanut ideoitaan meille. Anoppi tiesi, että teen mielelläni itse käsin asioita ja antoi kyllä rauhan suunnitella itse. Ja piti puheen häissä, joka itseasiassa puheista itketti minuakin eniten. Meillä ei ole kyllä anoppiongelmia, ihanampaa anoppia ei varmaan edes ole olemassa.
 6. Meillä toimi etenkin se, että taustamusiikiksi oli tehty soittolista Spotifylle. Hyvin toimiva soittolista ei herätä huomiota, eikä se vie huomiota esim. ruokailulta, mutta kuitenkin tuo tunnelmaa. Meillä oli koottu listalle klassikoita, kuten Nancy Sinatraa, Marilyn Monroeta, Frank Sinatraa, Elvistä jne. Toimi tosi hyvin. Suosittelen. Musiikki hyvin valittuna tuo kyllä tunnelmaa ja voi antaa puheenaiheitakin pöydissä. Mielestäni myös jäykistelyä itseasiassa vähentää huolella mietitty istumajärjestys, koska jokainen voidaan istuttaa sopivien keskustelukumppanien viereen. Meidän häissä ei kiinnitetty niinkään etikettiin huomiota vaan kylmästi istutettiin suvut omille puolilleen ja usein samaa sukupuolta olevat vierekkäin jutustelun helpottamiseksi, perheinä ja niin, että jokaisella oli tuttuja lähellä. Kyllä ne suvut siinä illan mittaan sekoittuivat ja jutustelivat. Ja kyllä kiiteltiin sitä ettei laitettu tuntemattomien viereen istumaan.
 7. Meillä oli pianolla soitettuna Oskar Merikannon Valse Lente. Oli tosi kaunis.
 8. Päädyin Guccin Floraan (Eau de Parfum) <3 Ihana, tuli heti mieleen hääpukuni kun tuoksutin tuota.
 9. Meille tulee koko paketin hinnaksi 265€ johon sisältyy: - Morsiuskimppu hinta noin 80€ (pohjaksi valkoinen hortensia, ruusu, eustoma, cymbidium orkidea (3kpl)) - Vieheet 4 kpl á 10€ (ruusu + helmikoriste, sulhasen vieheeseen myös muutama hortensiankukka) - Kaasojen kimput 3 kpl 20-25 €/kpl (pohjaksi valkoinen hortensia, ruusu, eustoma) - Heittokimppu 15-20€ - Alttariasetelma n. 50€ (hortensia, ruusu, eustoma, cymbidiumin oksa ja ehkä jotain muuta lisäksi..) EDIT: niin ja siis tekijänä Mestarin Kukka JKL
 10. Oon tilannut jo kaks settiä koko pään clip-on aitohiuspidennyksiä täältä ja täytyy sanoo et oon ollut tosi tyytyväinen ja noi on viel tosi edullisia! http://www.hairtrade.com/index.php/cPath/92_30
 11. Crestin Whitestrips Advanced Sealit tilauksessa tuolta http://www.cheapotc.com/, et katotaan nyt miten käy ja pelittääkö..
 12. Meillä on mun kihlassa miehen nimi ja kihlapäivä, vihkisormuksessa mun miehestä käyttämä lempinimi Welmu ja vihkipäivämäärä, miehellä sormuksessa "Katipeikko" ja vihkipäivä. Tuo Katipeikko on miehen musta käyttämä lempinimi ja ollaan toistemme puhelimissakin noilla nimillä Toi meni tolleen just hyvin kun molemmilla tavallaan toisen nimi ja kuitenki jotai persoonallista. Mies muistaa kyllä kihlapäivän ilman, että se lukee sormuksessa ku päiväys on niin helppo: 1.1.2010.
 13. Tosi hyvä toi hääsivujen ilmoittautumisjuttu mis on toi tick the box. Koodarimiehet <3
 14. Hääblogini löytyy täältä: http://bridalvintage.blogspot.com/
 15. Tuo Henry Paananen antoi meille hinnaksi dokumentaariselle hääkuvaukselle 500€ silleen et sais laittaa meidän kuvat nettisivuilleen. Muuten ihan ok, mut päätettiinki sit ottaa vaan potrettikuvat miljöössä. Vaihdettiin kuvaaja Olli Kalimaan, kun hän vaikutti kokeneemmalta ainakin henkilökuvauksen suhteen.