Mammuska

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Mammuska

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Minulta löytyypi kihlasta 0,25 karaatin timantti, ja vihkissä on 57 pientä timanttia, mutta karaatit ei nyt muistu siitä mieleen.. Ja vanha sanontahan kuuluu, että kuinka monta timanttia vihkisormuksessa, yhtä monta lasta..
 2. Minullakin on tämä huomenlahja mietittynät suuuuuresti! Nimikyltti oveen yhteisellä sukunimellä olisi yksi kiva vaihtoehto, mutta myös jokin pieni "muistelma"kirja olis kans kiva.. Eli siis siihen tulisi vaikkapa tärkeitä pvämääriä,tekstejä, kuvia, laulun sanoja yms.. Vai onkohan se liian hempeetä?
 3. Mirde, pakko oli pistää, teillä sama hääpäivä kun meillä!!
 4. Meidän kutsukorttien (79kpl) kustannukset: - Valmiit korttipohjat 9 € - Tekstipaperi 9,5 € - 3D tarrat 8 € - Kultalanka 5 € - Postimerkit n.24 € - Kirjekuoret 12 € Eli yhteensä 67,50 € Itse kun tykkään askarrella, niin "halvalla" pääsi..
 5. Mulla kaasot on onneksi niin tuttuja että tietää tarkalleen ketä voivat sitten kutsua polttareihin ja mitä kaikkea suostun tekemään.(Kaikkeen muuhun suostun paitsi mihinkää TODELLA pervoon xD) TODELLAKAAN en itse haluais omissa polttareissa mitään sellaista että tyypit laskee kuluja puoliksi.. Musta tärkeintä on vaan se että saa viettää kivan tyttöjen illan vaikka saunoten ja syöden Ite järjestin kaverille polttarit vuosi sitten, ja jokaiselle osallistujalle tuli maksettavaa n. 15 €. Eli ei mun mielestä paha summa.. Muutama kuukausi sitten tuli yhdeltä tutulta viesti: "Hei me järkätään tänään X:lle polttarit, jos haluat tulla meidän kans niin viittitkö käydä ostaa limsaa ja sipsiä?" Ööh, arvatkaapa meninkö tunnin varotusajalla, töistä just päässy väsyneenä..
 6. Meilläkin sulho haluaa vihkin. Vielä ei ole tietoa että minkälainen ostetaan...
 7. Mun mielestä kyllä kihloihin ihan "mennään". Kun mies kosii, ostetaan kihlasormukset ja sitten aletaan suunnittelemaan häitä. Paitsi kyllähän on niitäkin jotka menevät suoraan naimisiin, eikä mennä kihloihin.. p.s muffeli muotoilin ehkä tuon aiemman viestin huonosti; tarkoitin siis sitä että kun me menimme kihloihin, päätettiin heti että häät tulee olemaan vuoden sisällä, eikä parin/kolmen vuoden päästä.
 8. Meillä on syyshäät, ja teemaväreinä ruskea, kerma sekä kulta. Juhlapaikalla on neljä pitkää pöytää, ja jokaiselle pöydälle tulee kolme asetelmaa. Asetelma tehdään niin että laitetaan pöydälle kaksi peikonpähkinäoksaa vastakkain (en osaa selittää.. ;P) ja oksien viereen tulee kaksi pientä maljakkoa joissa on kermanvärisiä ruusuja (sieneen) sekä kultaista lankaa/ohutta metallilankaa "sekaisin" kukkien seassa. Sekä kaksi maljakkoa mihin tulee vettä ja ruskeita kellukynttilöitä. Ympärille ripotellaan vielä ruusunterälehtiä.. Toivottavasti kestävät muutaman tunnin.. Asetelmat väsään itse, kun kukista löytyy vähän kokemusta.. Kuvan pistän tulemaan myöhemmin, jospa muille hieman selkenisi paremmin.. Kaverin häihin tein samantyylisiä asetelmia, mutta ruusut oli kiinni oksissa satiininauhalla:) Kimppu tulee mulla olemaan samanvärisistä ruusuista kuin asetelmissa, ja sekaan laitetaan peikonpähkinää ja kultalankaa ja kimppuun tulee vielä pitkä varsi sekä pyöreä muoto..
 9. Ihania kampauksia löytyi! Mahtavia ideoita sain omiin lyhyhin hiuksiin hääpäiväksi..!
 10. Todella monet nuoret (13-15 vuotiaat) menee nykyään muuten vain kihloihin.. On hienoa esitellä kavereille kihlasormusta tai sitä kuinka vakavissaan 2kk seurustelun jälkeen ollaan.. Monelta unohtuu se kihlauksen alkuperäinen merkitys, eli lupaus avioliitosta. Meillä on alusta asti ollut selvää että kun kihloihin mennään niin vuoden sisään mennään naimisiinkin..
 11. Meillä maksetaan kaikki muut ite, paitsi molempien vanhemmat maksaa puoliksi ruoat + paikan vuokraus.