Jump to content
Naimisiin.info

Mandia

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Mandia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä suunnitteilla mökkihäät helmikuulle 2011 eli talvihäät mökillä. Alustavana suunnitelmana vuokrata viikonlopuksi mökki jossa sisätiloihin tarjoilut yms ja mahdollisuus vihkimiseen sisällä jos ulkona ei onnistu säiden puolesta ja toiveena lähistöllä muita mökkejä tms. mistä vieraille halukkaille yösijaa. Aika alussa vielä meidän suunnitelmat, ideiota on kyllä jo hirveesti.
  2. Ei kutsuta työkavereina. Tosin miehen kaksi hyvää kaveria on sen kanssa samassa duunissa niin siitä syystä kutsutaan heidät kyllä.
  3. Meillä on suunnitteilla vihkiminen juhlapaikalla ja kuvaaja kuvaisi sekä seremonian, että sen jälkeen meistä hääkuvia juhlaa. Talvihäät ja haluaisin hääkuvat ulkona tai ainaki osittain ulkona, mut pitää varmaan suunnitella varasuunnitelmaa kun ei voi säästä tietää, tuskin onnistuu räntäsateessa tai paukkupakkasella ymym.
  4. Naimisiin mennessä helmikuussa 2011 ollaan oltu yhdessä 3 vuotta. Kihlauduttiin ja muutettiin yhteen 2 kk seurustelun jälkeen ja nyt ollaan oltu yhdessä 2 v 2 kk. Mies on vakituisessa työssä ja valmistuu nyt keväällä yliopistosta, mun tarkoitus valmistua vuoden päästä keväällä.
  5. Ite maksetaan. Tosin häistä ei olla vielä perheille puhuttu, voihan olla että vanhemmat jotain haluavat sponssata . Mut siis aika pienet häät suunnitteilla ja ite olis tarkoitus kustannuksista selvitä.
×
×
  • Create New...