Maybeme

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Maybeme

 • Rank
  Untuvikko
 1. ^ Tuo on kyllä todella kurjaa ja ymmärrän hyvin tunteesi. Minäkin painotin omalle kaasolleni, että tärkeintä minulle on mahdollisimman monen ystävän läsnäolo ja ennen kaikkea yhdessä olo. Jotain ylläriä toivon, ja sitä sainkin, mutta toivoin ehdottomasti etten joudu myymään mitään. Se ei kuitenkaan toteutunut, vaan kuitenkin yllätyksekseni jouduin myymään tanssiesityksiä. Muuten koko päivä oli aivan ihana, en tiennyt polttareiden ajankohtaa, kotoa tultiin hakemaan vaikka en ollut edes siivonnut (mistä normaalisti olisin vetänyt hirveät pultit, mutta yritin ottaa rennosti), kaikki ohjelma oli yllätyksellistä, hyvin suunniteltua ja todella hauskaa! Ilman tuota myynti-osiota olisin voinut sanoa saaneeni täydelliset polttarit.
 2. Omat polttarini olivat eilen ja toiveestani huolimatta jouduin myymään. En voinut ymmärtää, miksi polttariväki ei ottanut toivettani huomioon, tietäen etten ole ihminen, joka haluaa tyrkyttää kenellekään yhtään mitään. Lisäksi olen melko ujo, joten minun oli hieman vaikea lähestyä tuntemattomia ihmisiä kello 9 aamulla ilman tippaakaan alkoholia suonissa.. Ja siis myymäni asia oli tanssiesitys, voin kertoa ettei ollut kovin suosittu! Esim. ruusuja olisin juuri ja juuri voinut myydä, koska miehet olisivat voineet viedä ne kotiin vaimolle/tyttöystävälle. Eli vinkkini on, että kuunnelkaa sitä morsianta edes tässä asiassa, koska pääasiahan on että hänelle jäisi mukavat muistot!
 3. Olemme suunnitelleet tällaisen aikataulun: Herätys klo 7 Kampaajalle ja meikkiin klo 8 (laitetaan valmiiksi sekä morsian että kaaso) Lounas ja pukeutuminen kello 12 Kuvaus klo 14 Vihkiminen klo 15.45 Olen mielestäni varannut hyvin aikaa, tässä on mukana jo siirtymiset. Lisäksi haluan ehdottomasti pukeutua rauhassa! Minulla on sekä puvussa että korsetissa nyöritys joten aikaa täytyy olla.
 4. Humalistonkadulla Pulssia vastapäätä on keväällä auennut kukkaliike Hortensia. Olen ehkä vähän jäävi sanomaan, koska tunnen yrittäjän entuudestaan mutta hän on kyllä saanut kehuja kautta linjan. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, suosittelen
 5. Juhlimme häitämme 10.7.2010, jolloin minä olen 28 ja sulho 26. Yhdessä ollaan oltu vähän vajaa neljä vuotta, joista kolme asuttu yhdessä. Kihloihin mentiin virallisesti 2.7.2009, vaikka kosinta tapahtuikin jo huhtikuussa 2008 . Halusin vaan alkaa heti kihlautumisen jälkeen suunnitella häitä ja häät ei ollu ajankohtaisia aiemmin. Oma asunto, yhteinen asuntolaina ja auto on. Molemmilla on koulut takana ja työelämässä ollaan oltu jo vuosia. Lemmikkejä tai lapsia ei vielä ole, haaveissa olisi koira lähitulevaisuudessa. Lasten aika on ehkä sitten myöhemmin.
 6. Täytyypä muistella hyviä asioita ettei tuo ärsytys-osio vie voittoa.. Eli iloitsen: - sulhasestani, joka jaksaa olla kiinnostunut ja esittää omia mielipiteitä asioista. Ei vastaile "ihan sama" tai "päätä sä" ja tekee asioita häiden hyväksi kun pyydän, ja jopa miettii asioita ihan itse - hääpukuni, jonka haluaisin pukea vaikka joka päivä, on se vaan niin ihana - sormus, jonka saan pujottaa sormeeni. Voisin nyt jo pitää sitä koko ajan - häävalssi, joka jo toisella harjoituskerralla sujui todella hyvin, yllätti minut eniten tähän asti koko häävalmistelujen aikana! - häätarjoilun juomat, jotka on nyt kauhealla vaivalla rahdattu itse Saksasta - häiden teemavärit ja koristelut, jotka jo näen mielessäni, tulee olemaan aivan mahtavat - ystäväni, jotka kuitenkin viime tingassa ilmoittautuvat häihin ja joille sain avautua stressistä, helpotti oloa kummasti - kaasoni, tukeni ja turvani tässä projektissa, joka ymmärtää mua, sulhoa ja mun riiteleviä vanhempia ja hoitaa vielä tehtävänsä aivan upeasti Toivottavasti lista kasvaa, kun häät lähenee ja saan taas asioita eteen päin.
 7. Meillä 65 kutsun tekemiseen meni 109,23 euroa eli noin 1,68 e/kutsu + postimerkit. Mielestäni ei ollut ihan hirmu kallista, koska valmis kutsupohja ja kirjekuori maksoivat kumpainenkin 0,50 e/kpl. Eli papereille, kuitusilkille, satiininauhalle, ääriviivatarroille ja liimateipille jäi tuo 0,68 e/kutsu. Ja vähän jäi tavaraa ylikin ja niistä tehdään sitten ohjelma/menukortteja ja muuta tarvittavaa. Kyllähän näihin askartelutarvikkeisiin kuitenkin useampia satasia menee, uskoisin että kiitoskorttien kanssa ainakin 300 e yhteensä.
 8. Haettiin esteiden tutkinta 4.5. ja häät on 10.7. Kuulutukset luetaan nyt äitienpäivänä 9.5. Todistus ei tule meille kotiin, vaan jää seurakuntaan suoraan vihkipapille.
 9. Olimme kesällä 2008 kolmissä häissä. Yhden kiitoskortin saimme helmikuussa 2009 mutta kahta muuta odotellaan yhä. Mielestäni todella epäkohteliasta jättää kortit kokonaan lähettämättä! Ennemmin myöhään kun ei milloinkaan.