Picky

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Picky

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Minulla on kaksi kaasoa ja yksi bestman: halusin myös yhden miesnäkökulman asioihin. Kaasoina ovat lapsuudenystäväni, jotka edelleenkin ovat parhaat ystäväni. Bestman luokkakaverini jo opiskeluajalta ja edelleenkin ystäväni ja kollegani. Eikä mustasukkaisuuttakaan tarvitse pelätä, kun bestmanini on taas mieheni yhtiökumppani eli heillä on keskinäinen luottamus. Nämä valinnat tulivat ihan takaraivosta: tuntuivat vain oikeilta. En miettinyt vaihtoehtoja, vaan kysyin heti, kun minua oli kosittu. Ja keskinäinen sopimus nelistään on tehty, että ystävyys on tärkeämpää kuin häät (vain yksi päivä). Eli jos alan olemaan v-mäinen morsian, niin kolmikko palauttaa maan pinnalle. Ja, että kukin osallistuu voimavarojensa mukaan: ei burn outeja häittemme takia. Jos ei ehdipystyjaksa, niin ilmoittaa.
  2. Metalleista kaikkein kaunein on mielestäni hopea - ja käytän oikeastaan pelkkiä hopea koruja. Olen maksanut hopeakoruista useita satasia, jos design miellyttää. Edes valkokulta, titaani tai teräs eivät vedä vertoja. Toisille keltakulta sopii hyvin, mutta itse koen sen vieraaksi. Nämä seikat oli mieskin pannut merkille, sillä oli valinnut ihan tyyliseni 5,5 mm leveän hopea sormuksen. Hinta oli vähän alle 100 euroa. Kosimisen jälkeen käytiin etsimässä hänellekin kihlasormus. Mieluinen löytyi Kalevala Korun mallistosta, hopeisena 39 eurolla. Omasta sormuksestani pidän niin paljon, että harkitsen käyttäväni sitä vihkisormuksenakin. Kyllähän hopea naarmuuntuu (tämäkin on "elänyt" vuodessa jonkin verran), mutta elämähän se on, mikä siinä näkyy. Onko siitä mitään traditioita, että morsiamella pitää olla erikseen kihla- ja vihkisormus?
  3. Meillä olisi mahdollisuus saada juhlapaikka aika edullisesti yhdestä leiri/seminaarikeskuksesta, joka sijaitsee saaressa. Paikka täyttäisi muuten toiveemme: juhlatila, jossa äänentoistokin, keittiötilat, rantasauna ja yöpymismahdollisuus. Ongelma on logistiikka. Ihmisiä varmaan vähän tulee ja menee eri aikoihin eli joku venekuljetushärdellihän siihen tarvittaisiin... Onko kokemuksia, että kiristääkö moinen vieraiden tai järjestäjien hermoja liikaa? Tai mihin muuhun ylipäänsä kannattaa sitten varautua, jos saaressa ollaan?
  4. Kutsuttiin molempien lähimmät ystävät (yht. n. 10 hlöä) kylään viikonloppuna, kun palasimme reissulta, jossa kosinta tapahtui, Suomeen. Ei etukäteen kerrottu, että olimme menneet kihloihin. Varattiin pari pulloa skumppaa. Odotimme, että joku huomaa sormuksen, jonka jälkeen skoolattiin. Sitten ilta jatkui ihan perinteisten illanistujaisten tapaan. Ei sen ihmeempiä. Kihloista on kohta vuosi.