tiinaO_o

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About tiinaO_o

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 10/09/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tuusula
 1. Me päädyttiin Zen Cafén Todella kaunis -biisiin, sillä se on ollut "meidän kappale" jo suhteen alusta lähtien. Myöhemmin kuulin Samae Koskisen Hän, jolla on kaikki -kappaleen, jonka sanat on aivan mielettömän koskettavat ja häihin sopivat. Onneksi bändimme esittää kyseisen kappaleen illan aikana!
 2. Olen kyllä samaa mieltä, mutta vielä herran pää pitäisi saada kääntymään. Toisaalta, tarjolla on myös kakkua ja pikkuleipiä, mutta silti..!
 3. Meidän elokuisiin häihin on kovasti suunnitteilla karkkibuffet, ainoa huolenaihe on oikean karkkimäärän "löytäminen". Olisi noloa, jos karkit loppuisivat kesken illan, muttei niitä karkkeja nyt ihan järkyttävää kasaa viitsi ostaa. Mietittiin, että ostetaan n. 8-9 kg karkkia, kun vieraita on tulossa n. 80 (joista pieniä lapsia viisi, tuskin syövät karkkia?). Meille tulee normaaleja Marianneja (allekirjoittaneen lemppari), noitapillejä (sulhon lemppari), Fazerin sinistä (molempien lemppari ), Sirkusaakkosia, Pandan täytelakuja ja Muumi-tikkareita.
 4. Alkoholijuomiin ollaan budjetoitu noin 300 euroa, ja häihin tulee luultavasti noin 60 alkoholia juovaa henkilöä. Juomiin sisältyy; - alkumaljat - boolia (väkevää viiniä + kuivaa kuohuviiniä + Spritea) n. 90 annosta - olutta, siideriä ja lonkeroa yhteensä 7-8 laatikkoa Juomat haetaan Tallinnasta SuperAlkosta, tulee paljon halvemmaksi - vertailuja on tehty! PS. Lisättiin kutsuihin teksti, jossa kerrottiin alkoholijuomien rajallisesta tarjoilusta ja kehotettiin tuomaan omia juomia suun kostukkeeksi, mikäli niin mielii. Opiskelijabudjetilla mennään.
 5. Mekin lähdetään Agia Marinaan Kreetalle heti häiden jälkeisenä päivänä. Itse en ole ennen ollut edes etelänmatkalla, herra on kerran aikaisemmin käynyt Kreetalle ja ihastunut paikkaan. Innolla siis lähdössä, enää vajaa 2 kk!
 6. Vihkiminen on klo 16, oltaisiin haluttu pari tuntia aikaisempi aika muttei saatu. Nyt jälkikäteen ajatellen on ihanaa, kun saa aamulla laittautua rauhassa ilman hoppua ja nauttia häähumusta!
 7. Nopean vilkuilun jälkeen näyttää siltä, etten ole tähän vielä vastannut. Eli siis.. Meillä seurustelu alkoi 10/2007 Yhteen muutettiin 09/2008 ja kihlat vaihdettiin hetimmiten 10/2008 Häitä juhlitaan 08/2011 .. jolloin olemme siis olleet yhdessä vajaat 4 vuotta. Ikää häiden aikaan ja tälläkin hetkellä löytyy minulta 21 vuotta ja miehekkeeltä 23 vuotta. Minulla on 3. vuoden AMK-opiskelut menossa, mies on vakityössä. Ensi vuoden alussa tarkoitus ostaa ihan ihkaoma asunto, ja lapsi olisi tervetullut lähivuosina. Nopeaa toimintaa meidän ikäisiltä, mutta mikäs siinä kun tuntuu himskatin hyvältä ja molemmat tätä halutaan.
 8. Itse laitan ehdottomasti silmälasit, piilareita käytän vain urheillessani jos sillonkaan, ja tuntisin oloni kyllä erittäin orvoksi ja oudoksi ilman silmälaseja. Lasit ovat niin suuri osa persoonaani, että kaikkia varmaan vaan ihmetyttäisi jos olisin ilman laseja!
 9. Meikkauksesta maksan 70 euroa sisältäen koemeikin, kampauksesta en varmaan maksa mitään (vanha perheystävä tekee, ammatiltaan kampaaja ja kampaus on luultavasti hänen häälahjansa meille).
 10. Itselleni olen kaavaillut elokuun häihin jotain tämäntyylistä!
 11. Meille tulee kutsun sisälle tällainen teksti: Sitoutua niin syvästi, että muuttuu pohjattomaksi. Puristaa niin lujasti, että muuttuu rajattomaksi. Rakastaa niin mielettömästi, ettei mikään enää ole vailla merkitystä. -Tommy Tabermann- Meillä on ilo kutsua teidät todistamaan, kun rakkautemme sinetöidään avioliitoksi Tuusulan kirkossa lauantaina 20. elokuuta 2011 klo 16.00. Vihkimisen jälkeen vietämme hääjuhlaa kahvitarjoilun, naurun ja hyvän seuran kera Siellä ja Siellä. Sydämellisesti tervetuloa! ♥ Tiina & Mies Vp. 10.7.2011 mennessä puh. 040-1234567 / 040-1234567 Lisäksi pistetään pieni hääinfo mukaan, missä kerrotaan paikkojen osoitteet, lahjatoive, ym.
 12. Tässä meidän tulevan kesän hääauto, jonka isäni halusi meille välttämättä varata (itse ei oltu ajateltu näin hienoa autoa)!
 13. Isäni on tarjoutunut hoitamaan kuskin hommia koko hääpäivän ajan, sillä hän ei juo alkoholia, on itse vuokrannut auton ja on hyvin innoissaan kyseisestä tehtävästä.
 14. Tässä meidän, pitää vielä miehellä hyväksyttää kun vasta tunti sitten tuon väsäsin, mutta luulisin että hänkin ihastuu siihen sellaisenaan! Meidän tyylinen ja yksinkertaisen hieno. Ajo-ohjeet ym. tulee tuon kuitunauhan taakse kutsun sisäpuolelle. muoks. tässä lopullinen versio kutsusta, päädyttiin sittenkin leikattuihin reunoihin revittyjen sijaan.