Jump to content
Naimisiin.info

tiinaO_o

Morsian
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tiinaO_o kaikki viestit

  1. tiinaO_o

    Häätanssi / häähidas

    Me päädyttiin Zen Cafén Todella kaunis -biisiin, sillä se on ollut "meidän kappale" jo suhteen alusta lähtien. Myöhemmin kuulin Samae Koskisen Hän, jolla on kaikki -kappaleen, jonka sanat on aivan mielettömän koskettavat ja häihin sopivat. Onneksi bändimme esittää kyseisen kappaleen illan aikana!
  2. Olen kyllä samaa mieltä, mutta vielä herran pää pitäisi saada kääntymään. Toisaalta, tarjolla on myös kakkua ja pikkuleipiä, mutta silti..!
  3. Meidän elokuisiin häihin on kovasti suunnitteilla karkkibuffet, ainoa huolenaihe on oikean karkkimäärän "löytäminen". Olisi noloa, jos karkit loppuisivat kesken illan, muttei niitä karkkeja nyt ihan järkyttävää kasaa viitsi ostaa. Mietittiin, että ostetaan n. 8-9 kg karkkia, kun vieraita on tulossa n. 80 (joista pieniä lapsia viisi, tuskin syövät karkkia?). Meille tulee normaaleja Marianneja (allekirjoittaneen lemppari), noitapillejä (sulhon lemppari), Fazerin sinistä (molempien lemppari ), Sirkusaakkosia, Pandan täytelakuja ja Muumi-tikkareita.
  4. Alkoholijuomiin ollaan budjetoitu noin 300 euroa, ja häihin tulee luultavasti noin 60 alkoholia juovaa henkilöä. Juomiin sisältyy; - alkumaljat - boolia (väkevää viiniä + kuivaa kuohuviiniä + Spritea) n. 90 annosta - olutta, siideriä ja lonkeroa yhteensä 7-8 laatikkoa Juomat haetaan Tallinnasta SuperAlkosta, tulee paljon halvemmaksi - vertailuja on tehty! PS. Lisättiin kutsuihin teksti, jossa kerrottiin alkoholijuomien rajallisesta tarjoilusta ja kehotettiin tuomaan omia juomia suun kostukkeeksi, mikäli niin mielii. Opiskelijabudjetilla mennään.
  5. tiinaO_o

    Kreikka

    Mekin lähdetään Agia Marinaan Kreetalle heti häiden jälkeisenä päivänä. Itse en ole ennen ollut edes etelänmatkalla, herra on kerran aikaisemmin käynyt Kreetalle ja ihastunut paikkaan. Innolla siis lähdössä, enää vajaa 2 kk!
  6. Vihkiminen on klo 16, oltaisiin haluttu pari tuntia aikaisempi aika muttei saatu. Nyt jälkikäteen ajatellen on ihanaa, kun saa aamulla laittautua rauhassa ilman hoppua ja nauttia häähumusta!
  7. Nopean vilkuilun jälkeen näyttää siltä, etten ole tähän vielä vastannut. Eli siis.. Meillä seurustelu alkoi 10/2007 Yhteen muutettiin 09/2008 ja kihlat vaihdettiin hetimmiten 10/2008 Häitä juhlitaan 08/2011 .. jolloin olemme siis olleet yhdessä vajaat 4 vuotta. Ikää häiden aikaan ja tälläkin hetkellä löytyy minulta 21 vuotta ja miehekkeeltä 23 vuotta. Minulla on 3. vuoden AMK-opiskelut menossa, mies on vakityössä. Ensi vuoden alussa tarkoitus ostaa ihan ihkaoma asunto, ja lapsi olisi tervetullut lähivuosina. Nopeaa toimintaa meidän ikäisiltä, mutta mikäs siinä kun tuntuu himskatin hyvältä ja molemmat tätä halutaan.
  8. Itse laitan ehdottomasti silmälasit, piilareita käytän vain urheillessani jos sillonkaan, ja tuntisin oloni kyllä erittäin orvoksi ja oudoksi ilman silmälaseja. Lasit ovat niin suuri osa persoonaani, että kaikkia varmaan vaan ihmetyttäisi jos olisin ilman laseja!
  9. Meikkauksesta maksan 70 euroa sisältäen koemeikin, kampauksesta en varmaan maksa mitään (vanha perheystävä tekee, ammatiltaan kampaaja ja kampaus on luultavasti hänen häälahjansa meille).
  10. Itselleni olen kaavaillut elokuun häihin jotain tämäntyylistä!
  11. Meille tulee kutsun sisälle tällainen teksti: Sitoutua niin syvästi, että muuttuu pohjattomaksi. Puristaa niin lujasti, että muuttuu rajattomaksi. Rakastaa niin mielettömästi, ettei mikään enää ole vailla merkitystä. -Tommy Tabermann- Meillä on ilo kutsua teidät todistamaan, kun rakkautemme sinetöidään avioliitoksi Tuusulan kirkossa lauantaina 20. elokuuta 2011 klo 16.00. Vihkimisen jälkeen vietämme hääjuhlaa kahvitarjoilun, naurun ja hyvän seuran kera Siellä ja Siellä. Sydämellisesti tervetuloa! ♥ Tiina & Mies Vp. 10.7.2011 mennessä puh. 040-1234567 / 040-1234567 Lisäksi pistetään pieni hääinfo mukaan, missä kerrotaan paikkojen osoitteet, lahjatoive, ym.
  12. Tässä meidän tulevan kesän hääauto, jonka isäni halusi meille välttämättä varata (itse ei oltu ajateltu näin hienoa autoa)!
  13. Isäni on tarjoutunut hoitamaan kuskin hommia koko hääpäivän ajan, sillä hän ei juo alkoholia, on itse vuokrannut auton ja on hyvin innoissaan kyseisestä tehtävästä.
  14. tiinaO_o

    Kutsukortteja

    Tässä meidän, pitää vielä miehellä hyväksyttää kun vasta tunti sitten tuon väsäsin, mutta luulisin että hänkin ihastuu siihen sellaisenaan! Meidän tyylinen ja yksinkertaisen hieno. Ajo-ohjeet ym. tulee tuon kuitunauhan taakse kutsun sisäpuolelle. muoks. tässä lopullinen versio kutsusta, päädyttiin sittenkin leikattuihin reunoihin revittyjen sijaan.
  15. tiinaO_o

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulla on yksi kaaso, olen tuntenut hänet vajaa kuusi vuotta (tutustuimme lukiossa) ja alusta alkaen olemme olleet hyviä ystäviä ja erittäin läheisiä. En usko "paras ystävä" -termiin, mutta mikäli minun pitäisi nimetä paras ystäväni, hän olisi ehdottomasti tittelin arvoinen. Kaasoni on erittäin innokas suunnittelemaan häitämme ja avustaa asiassa kuin asiassa.
  16. Täälläkin oli hääpuku ensimmäinen ostos!
  17. Oma rakas pukuni, jonka bongasin hääkirpparin kautta ja kotiinhan se lähti sovituksen jälkeen.. Kuva puvusta päälläni oli niin heilahtanut, etten kehdannut laittaa!
  18. Meillä on aikomuksena laittaa kutsuun asuntosäästötilin numero mahdollisia muistamisia varten. Toivomus siis on, että rahat asuntolainaa varten karttuisi. Tavaraa emme pieneen kotiimme tarvitse yhtään lisää, mutta toki jos jotkut ovat rahan antamista vastaan, he saavat tuoda mitä parhaaksi näkevät - tai olla tuomatta.
  19. Neiti Leinosesta tulee rouva Enroth. Jo nyt rakastan tulevaa sukunimeäni, vaikka ei nykyisessäkään mitään vikaa ole.
  20. Kosinta tuli yllätyksenä, vaikka mies olikin pari viikkoa ennen kosimista humalapäissään vähän vihjaillut aikomuksistaan Tuon parin viikon aikana aloin miettiä, että ei se ukko varmaan vielä tohdi kosia, mutta väärässä olin.
  21. Meilläkin koetetaan mahdollisimman halvalla päästä, itse kun vielä opiskelen ja unelmana olisi päästä taloa rakentamaan pian häiden jälkeen. Tässä kuitenkin alustavia laskelmia ensi kesän häistä: Morsiamen hääpuku: MAX. 500 euroa (haluaisin vuokrata, ja tulee luultavasti vuokrattuna tätä halvemmaksi. Pääsen testaamaan pukuja vasta ensi vuoden alussa, joten sittenhän se selviää paljon puku maksaa) Morsiamen sormus: niin ikään max. 500 euroa (Tietty sormus mielessä, mutta jos löytyy halvempi ja yhtä kaunis niin se varmasti otetaan. Miehelle ei tule vihkisormusta) Morsiamen kampaus ilmainen, meikki n. 70 euroa. Kimppu n. 50 euroa. Miehen puku: n. 150 euroa Juhlapaikka: 500 euroa Pitopalvelu: n. 600-650 euroa Koristeet (kukat mukaan lukien): max. 100 euroa Juomat: n. 300 euroa Valokuvaus: 0 euroa Hääauto: 0 euroa Bändi: n. 100 euroa Kutsut: n. 50 euroa Yhteensä n. 3000 euroa. Tämäkin melkolailla yläkanttiin heitetty, ja uskon (tai ainakin toivon!) että päästään halvemmalla. Tällä hetkellä säästössä vajaa 3000 euroa ja juhlapaikan ennakkomaksukin (120 e) on maksettu hyvältä siis näyttää! Laitamme kuitenkin vielä ensi kesään asti häihin säästöön rahaa, ja ylimääräiset rahat käytetään sitten häämatkaan.
  22. Kihlauduttiin 11.10.08 ja häitä juhlitaan 20.8.2011, eli kihlausaika tulee olemaan reilu 2 vuotta ja 10 kk.
  23. Häiden aikaan minulla on ikää 21 vuotta ja miehekkeellä 23 vuotta. Maksamme itse kaiken, ja koetamme pärjätä max. 3000 eurolla. Minä opiskelen ja mies käy töissä, mutta minä olen oikeastaan se joka on kaikki häärahat säästänyt (kesätöistä saanut sen verran hyvin rahaa, mies laittaa sitten asuntosäästötilille enemmän rahaa). Tällä hetkellä on säästössä 2500 euroa, mutta koetamme silti päästä kaikessa mahdollisimman halvalla, eli jos budjetista jää rahaa yli, se on aina plussaa! muoks. Ja vieraita meille tulee tosiaan n. 80-90
  24. meillä on vihkiminen Tuusulan vanhassa kirkossa Tuusulanjärven rannalla ja juhlat Tuusulan Ruotsinkylässä, nuorisoseuraintalo Solbackenissa. ♥
×
×
  • Create New...