hömppä

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About hömppä

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Häämme olivat aivan täydelliset, niissä en muuttaisi yhtikäs mitään! <3 miehen valitsema sormus oli aivan ihana ja sopi täydellisesti, pukuni oli täydellinen,ruoka oli loistavaa, kuvia oli paljon ja ne olivat todella hyviä, tunnelma oli hyvä, vieraat viihtyivät ja kaikki sujui yli odotusten! ja meillä oli hauskaa Sen sijaan häitä edeltävä päivä oli miltei katastrofaalinen, mutta niinhän sitä sanotaan että huono kenraali, hyvä ensi-ilta.. Ensinnäkin kävisin hyvissä ajoin tarkistamssa hommat hääpaikalla (pöytien lukumäärä ja sijoittelu..) enkä luottaisi vaan muiden sanaan. koska tiesin pöytien määrän ja paikat väärin, jouduimme tekemään istumajärjestyksen kaason kanssa kokonaan uusiksi perjantai-iltana. no siitä tuli kuitenkin todella hyvä, kannatti käyttää aikaa! hääkarkkien askartelun olisin hoitanut paljon aiemmin. niitä ei ole kiva tehdä enää häitä edeltävänä iltana..kuinkas sattuikin puuttumaan osa.. Kun lopulta pääsee lähtemään hääpaikalta kotiin nukkumaan, olisin tarkistanut ettei esim. sulhasen puku ole autossa, minkä takia edestakaista ajamista kaupungista toiseen kertyi vielä toista tuntia! tässäkään sinänsä mitään, mutta kello oli kaksi yöllä, ja mun ja kaason nukkuma-aika väheni tunti tunnilta.. Edellisenä päivänä hääpaikan järjestelyyn kannattaa siis varata tarpeeksi aikaa ja henkilöitä, jotta hommat sujuvat. Meillä päivä tuotti vähän turhan paljon stressiä ja muutamat itkunpurskahdukset, mutta loppujenlopuksi kaikki meni hyvin ja seuraavana päivänä hääpaikka oli kuin olikin kaunis ja järjestyksessä!
 2. Yritin kovasti olla itkemättä mutta minkäs sille mahtoi..kirkossa pääsi muutama kyynel papin puheen aikana, ja juhlassa kun isäni piti meille puheen. niin liikutuin toisten kauniista sanoista
 3. hei morsiamet, oletteko huomioineet/aiotteko huomioida allergiat hääkarkeissa? olen ostanut perus suklaasydämiä, mutta tajusin juuri että ne saattavavat sisältää pähkinää ja gluteiinia.. ja kun kerran vierailta allergoista kysyin niin olisi varmaan kohteliasta asia ottaa huomioon. onko tietoa mitkä karkit sopivat laktoosittomille/gluteenittomille/pähkinättömille?
 4. yhdissä häissä sulhasella oli musta silmä, ilmeisesti railakkaat polttarit.. no eipä se sinänsä juhlia haitannut, mutta ehkä vähän ikävä kaikissa kuvissa ym.. pikku juttu muuten, pakko vaan sanoa, kun tuolla aiemmin puhuttiin siitä onko ylipäätään järkeä keskustella epäonnistuneista häistä, kun moni juttu on makuasia ja jopa hääparista riippumaton. ketjun nimi on "...vieraan näkökulmasta", eli eiköhän se tarkoita että saa sanoa mikä omasta näkökulmastaan vieraana olisi voinut ehkä mennä toisin. onhan katsojalla oikeus vaikkapa arvostella elokuva huonoksi jos siinä on liikaa väkivaltaa, jos ei itse tykkää sellaisesta...jonkun muun mielestä sama pätkä voi olla tosi hyvä. ei kai mitään absoluuttista, mielipitäiestä riippumatonta, onnistunutta/epäonnistunutta edes ole olemassa.
 5. Meille tulee suklaasydämet, punaisen väriset teemaan sopivasti. tulipa ostettua ne tänään häämessuilta
 6. Ei ole vielä kokemusta, mutta ensi kesälle on varattu kampaus ja meikki salon ullamariasta. Sen verran siitä, että ei kuulu koemeikkiä tai kampausta hintaan.. huono juttu tietysti, mutta kun kerran täälläkin on ollut ihan hyvää palautetta niin uskon että tulee kerrasta hyvä. toivon ainakin halusin kanssa kodin läheltä, joten keskustan kampaamot oli poissuljettuja.
 7. Hyvä somistus taitaa olla sellanen jota "ei tavallaan huomaa". Se sopii niin hyvin että se näyttää itsestäänselvältä ja normaalilta, eikä herätä sen enempää huomiota. Jos somistuksen muistaa vuosien päästä niin siinä on todennäkösesti ollu jotain tosi huomiota herättävää, joko yliampuvaa tai sit muuten vaan menny vähän pieleen.. Toki siis kauniskin somistus herättää huomiota! mutta ehkä tiedätte mitä tarkotan.. Oon ollut muistaakseni neljissä häissä. Ekat oli sukulaisen häät. olin lapsi, jotain alle 10. Ainoo mitä muistan on kivat hääkarkit muistan ne kyllä todella tarkasti, vaikka häistä on siis yli 10 vuotta. Tokat oli exän sukulaisen, ja häissä oli todella hauskaa, vaikken sieltä juuri ketään tuntenutkaan. Kirkosta en muista oikeastaan mitään. Häihin oli järkätty bussikuljetus hääpaikalle ja takaisin. Hääpaikka oli upea, vanha lato -tyylinen paikka. Somistuksista ei jäänyt sen kummempaa mieleen.. Bändi soittamassa, ihan kiva häälehti, hyvä tunnelma. Juomaa riitti. Morsiuspari säteili, ja vietti tasapuolisesti mahdollsiimman paljon aikaa vieraiden kanssa, vaikka vieraita oli todella paljon. Kolmannet oman sukulaisen häät. Mukavat ravintolahäät, melko paljon vieraita. Vähän jäykkä tunnelma, kun vieraat lähinnä sukulaisia. Kaunis paikka, ja hyvä ala carte -ruoka. Ei jäänyt paljoa muuta mieleen. Kolmannet olivat oman perheenjäsenen pienit häät ravintolassa. Todella rento ja mukava tunnelma, muistan kyllä kaiken somistuksesta lähtien kun häistä niin vähän aikaa. Tila oli tyylikäs ja tunnelmallinen. Päällimmäisenä jäi mieleen todella hyvä ruoka seisovasta pöydästä, mukava hääparin tyylinen musiikki, ja säteilevä, onnellinen hääpari.
 8. musta olis aika väärin jättää unelmahäät järjestämättä vain siksi, että se ei sopisi kaikille vieraille.. häät kuvastavat teidän maailmaanne, joka on sellainen kuin on. sukulaiset voivat olla onnellisia, että kuuluvat siihen ja ovat niin tärkeä osa sitä, että haluatte heidät mukaan juhliin. tottakai on kohteliasta mainita jollain tapaa, ei välttämättä kutsussa vaan vaikka muuten kun näkee ko henkilöitä, että häät ovat hieman erilaiset. Isovanhemmille voi toisaalta olla mielenkiintoistakin nähdä "nuorten" maailmaa, vaikkeivat sitä millään tavalla ymmärtäisikään. toisaalta sukulaiset, jos he aikuismaisesti voivat tuoda ihan uutta ulottuvuutta juhlaan, joka olisi taas aivan erilainen pelkän kaveriporukan kesken. eiköhän isovanhemmillekin ole paljon mielekkäämpää nähdä lapsenlapsensa oikeasti onnellisena, sellaisissa vaatteissa ja ympärisössä missä parhaiten viihtyy ja tuntuu omimmalta, kuin väkisin pynttäytyneenä perinteisiin ilman että voi nauttia olostaan?
 9. keksin vihdoin miten juhlapaikasta voisi saada nätin!! olen miettinyt pääni puhki mikä väri voisi sopia paikan rumiin verhoihin ja rumiin tuoleihin, ja sitten keksin sen. en halua mitään kamalaa somistushässäkkäsysteemiä mutta jotenkin pitää näyttää yksinkertaisen järkevältä. vaaleanvihreä sopii vielä alkukesästä vietettäviin häihin, kun luontokin on hehkeimmillään enää 101 pähkäiltävää asiaa jäljellä mutta kyl se tästä lähtee.
 10. minua pyydettiin kuvaamaan äitini pieniin häihin, ja toki suostun. Olen kuvannut omaksi ilokseni jonkin verran, ja noin muuten taiteellista näkemystä löytyy kyllä ihan opintojenkin puolesta, vaikken valokuvausta sentään opiskele. äidillä on itsellään ok digijärkkäri, jolla kuvia räpsin. hyvällä kameralla+näkemyksellä uskon saavani kelpo otoksia, vaikken kaikkia kameran asetuksia hallitsekaan. omia häitäni vietän ensi kesänä, ja koitan kovasti pähkäillä valokuvaushommaa.. ammattikuvaaja oli kyllä varma nakki, mutta saattaa olla että joku enemmän kuvaillut tuttu saa hoitaa juhlien kuvaamisen ja varsinaiset hääkuvat ottaa ammattikuvaaja
 11. Mieshän sen valitsi. Oli ollut jotain puhetta kihloihin menosta, mutta yllätyksenä tuli. Mies kertoi myöhemmin, että oli ajatellut kosia vasta muutaman kuukauden päästä tapahtuvalla thaimaan-matkalla, mutta ajatteli etten haluaisi odottaa sinne asti Varsinainen valintaperuste selvisi käymässämme surkuhupaisassa keskustelussa pari viikkoa sitten..: minä: rakas, ollaan muuten oltu kohta vuosi kihloissa! mies: mikä päivä mentiin kihloihin? minä: 12.9. mies: jaa.. piti kyllä mennä 11.9. kun sillon kaatui wtc:n tornit. haha nauran tälle romanttisuuden huipulle itekseni nyt jälkeenpäin, mutta sillon en edes tajunnut jutun hauskuutta kun rupesin pohtimaan että olikos se tosiaan 11.9. kun tornit sortuivat..
 12. meillä on aivan ihana ja sympaattinen seuraintalo hääpaikkana. olen siis todella siihen tyytyväinen, ja mietinkin, olenko ihan kamala kun vaivaan päätäni tällä verhokysymyksellä. enpä ole kuitenkaan näköjään ainoa.. tosin tämän ketjun perusteella taidan antaa oranssi-valko-ruutu-raidallisten kappaverhojen olla, tai sitten juuri vetää ne jotenkin sivuun. sinistä teemaa ajattelin, kyllähän se vastaväri menee. tuoleja on kolmen värisiä, ruosteenpunaisia, vihreitä ja tummansinisiä.. ei hyvä, toivottavasti jotain niistä olisi tarpeeksi ettei tarvitsisi ihan kaikkia käyttää eniten kuitenkin kaikista häiritsee (toki metsästysseuran omistamalle juhlatalolle ominaiset) täytetyt eläimet ja eläimenpäät salin seinillä!! kysyin mieheltä vaivihkaa, olisikohan niitä mahdollista saada pois..? no vastaus kuului että no saa kai, mutta miksi ihmeessä pitäisi, sehän on metsästysseuran talo. onhan se totta, mutta jotain ristiriitaista on sitten laittaa hienoa juhlasomistusta täytettyjen oravien seuraksi. ehkä ripustan jotain tyllirusetteja hirvensarviin
 13. lähetin kahdelle ystävälleni kortin jossa pyysin heitä kaasoiksi, ja molemmat soittivat takaisin ihan innoissaan ja olivat otettuja kutsusta
 14. häihin vielä vajaa vuosi aikaa..mutta iloitsen suuresti miehestäni, joka taitaa odottaa jo kyseistä päivää kovasti, ja suunnittelee ihan innolla ajattelin että hän ei tiettyjen asioiden eteen laita tikkua ristiin, mutta tänään se ehdotti että voitaisiin tänään suunnitella yhdessä kutsukortteja ja mietti kuinka aikaisin ne sitten kuuluisi lähettää.. hänestä iloitsen kyllä ihan muutenkin sellaisenaan <3
 15. tarkotus on nähdä vasta kirkossa. käytännön järjestelyt on vielä ihan auki mutta yö ollaan joka tapauksessa eri paikoissa.. toivottavasti kuvauskin saadaan järjestettyä muuten kun aamupäivälle!