marsa-

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About marsa-

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Uutta:Puku Vanhaa: öö puku, käytettynä ostin Lainattua: Korut Jotain sinistä: Kynnen timantit
 2. Mulle äiti välttämättä halusi tämmöiset. Ihan kivat, mutta lähinnä äitin mieliksi (Yritin kyllä etsiä omaan makuun sopivia, mutta luovutin, koska kaikki kengät olivat lähinnä remmillä, ja halusin välttämättä avokkaat! Ilmeisesti tähän aikaan vuodesta ei enää kukaan mene naimisiin ) Kengät ovat siis Peter Kaiserin kengät, stockmannilta ostetut Koon löytäminen oli todella, todella haasteellista, ja siksi näissäkin kuvissa kengissä on vielä hintalappu kun mietin tuota kokoa!
 3. Me käytiin tilaamassa kukat Kempeleen ammattikoululta! Yllättävä veto, mutta oppilaat ovat tehneet tosi hienoja kimppuja aiemminkin ja kaikki työt tehdään kuitenkin valvotusti. Ootellaan ja katellaan, millainen kimppu tulee. Tilasin ruusu''pallon'', jossa siis kantolenkki ja pari muuta yksityiskohtaa. Kannetaan siis kuin käsilaukkua, eikä ole siis mikään perinteinen kimppu hintaa tulee n. 80-100eur
 4. Meillä meinasi tuottaa kutsu hieman ongelmia kun päätimmekin mennä vihille vain perheen todistaessa salaisena päivämääränä. Tarkoitus oli sitten kuitenkin järjestää sukulaisille kahvit, paljastamatta päivämäärää. Kutsussa lopulta luki: Viiden vuoden jälkeen päätimme sanoa toisillemme tahdon.. Olette sydämellisesti tervetulleita juhlistamaan avioliittoamme lauantaina **.**.2011 osoitteeseen ****. morsian & sulhanen VP: 1.8. mennessä
 5. hmm.. laitetaan sitten pelkkä linkki kun ei muuten suostu lisäämään http://www.aijaa.com/v.php?i=005328190012.jpg
 6. Miten nopeasti summa unohtuukaan. Uusin kihlan samalla ostosreissulla ja paketille jäi hintaa jotain ~500e. Normaalisti pelkkä vihki olis ollut muistaakseni n.400eur ja kihla päälle 200eur.
 7. OT: Muistuttaisin, että kirkossakin voi mennä naimisiin pienellä budjetilla jotenkin tuntuu että jos halutaan mennä pienellä budjetilla niin ei sitten edes harkita kirkkoa. Mutta ASIAAN: Suosittelisin kysymään ammattikoulujen kondiittoria puolelta hääkakkuja. Meillä ainakin Oulussa kondispuolelta tuli mahtavia kakkuja aikanaan ja myyntiinhän ne meni/menee. Muista olla ajoissa, sillä moni tilaus kaatuu just tuohon ettei hoksata ajoissa kysellä! Kesälläkin saattaa olla porukkaa korvaamassa tunteja.. kannattaa kysyä.
 8. Mulla on taas pukudilemma. Ajattelin kuitenkin hankkia oikean hääpuvun, vaikka häämme ovat pienet ja lyhyet. Nyt on kaksi vaihtoehtoa joista en osaa päättää. Lyhyestä olen pitänyt aiemmin, mutta nyt uusi suosikkini on tämä pitkä. Kumpi näistä nyt sitten olisi kivempi: vaihtoehto 1: vaihtoehto 2:
 9. Kihlassa 29.2.2008 ja Sulhon nimi. Vihkiin tulee Mun nimi <3 Sulhon nimi ja 9.9.2011 Jotenkin liian ällö romanttiselta tuntuis joku rimpsulallatus ja tuo sydänkin tuossa meijän vihkissa on jo vähän.. olis ehkä kannattanut ottaa pelkkä & merkki, perinteisesti Meillä mies on se romanttisempi osapuoli ja saattais hyvinkin kaivertaa omaansa mun oikean nimen tilalle hellittelynimen +pvämäärät Saas nähä saako miehen rinkulaan molemmat päivämäärät..
 10. Meillä myös häät 9.9.2011. Meille tulee vain perhe+kaaso ja bm puolisoineen. Vihkimisen jälkeen mennään syömään, joten ei tarvitse teemavärejä tms päättää. Vihkimispaikka (Kirkon krypta) on tunnelmallinen ja olenkin ajatellut tumman punaisia ruusuja koristeluun ja hääkimppuun, en sen kummempaa.
 11. Häät ovat alkusyksystä. Kiitos vastauksesta! En tiedä noita ''väriluokituksia'' vaikka olen monesti yrittänyt niitä selvittää, mutta parhaiten minulle sopii vaaleat punaisen värit, tummanpunainen on vähän siinä rajalla, mutta kyllä sitä tulee käytettyä. Hiukseni ovat ihan valkoiset (värjätty, mutta oma värikin on vaalea) joissa usein kirkasta violettiä/vaaleanpunaista raitaa. Tumma navy sininen ja erilaiset siniset (vaalea,turkoosi jne) ja vihreän eri sävyt eivät mielestäni sovi minulle. Lukuunottamatta maastonvihreää.
 12. Hjälp! Hääpukuongelma. Meillä on siis todella pienet häät, vihkimisen jälkeen menemme syömään ravintolaan kaason ja bm +puolisot -porukalla, ja sen jälkeen lähdemme mieheni kanssa lomalle. Olen siis tullut tulokseen että en perinteistä pitkää pukua halua, enkä liian juhlavaa, juhlimme sitten myöhemmin kunnolla. (mutta tuskin juhlaan enään ainakaan perinteistä hääpukua hommaan..) Vinkiksi vielä että olen 172cm pitkä ja 55kg, eli aika hoikka ja pitkä NO, tässä olisi kaksi pukua joita olen katsonut, pidän nro 1:ssä siitä kuinka se laskeutuu vyötäröltä. Väristä en osaa yhtään sanoa, mieheni sanoi että näkisi minut punaisessa alttarilla. Arkisin käytän paljon vaaleampia värejä,vaaleanpunaistakin eri sävyissä. Olen itsekkin hyvin vaalea. tässä vielä kaksi eri värivaihtoehtoa samaan mekkoon. Tämmöiselle mekolle löytyisi varmasti käyttöä jälkeenkin päin. Äitini on ompelija (mutta ei ole ollut alan töissä pitkään eikä pukua ala ompelemaan) joten pienet muutokset ja ''tuunaukset'' (kamala sana) olisi helppo tehdä. Tässä pukuvaihtoehto 2. Tämä tulisi siis kuvasta poiketen valko-punaisena. Tässä puvussa pidän kaikesta muusta, paitsi siitä että tuo helma ei laskeudu yhtä kauniisti kuin edellisessä mekkomallissa Huoh. Auttakaa. Nro 1 mekkoa en halua vakoisena koska se olisi mielestäni liian pliisu.
 13. Täytyy kyllä sanoa että hermot menee tämän juhlapaikan etsinnässä! Emme ole vailla mitään sen ihmeellisempää, kunhan olisi katto pään päällä, mahdollisuus omiin ruokiin ja juomiin ja hinnaltaan sopiva. Teatteri Rio ja Oulujoki sali ovat upeita, mutta meidän häihimme liian kalliit. Lisäksi haluamme hoitaa ruokapuolen itse, eikä se esimerkiksi Riossa onnistu. Olemme käyneet katsomassa esimerkiksi Oulunsuunpirttiä, joka olisi muuten OK, mutta keittiö on aivan onneton. Siellä oli vaan yksi hella, ja silläkö pitäisi tehä ruokaa 70hlölle. Niin ja yks uuni. Ainoa eväs mikä onnistuis varmaan suht'helposti olis joku lohisoppa (Ei siis mitään tätä ruokaa vastaan, hyvä ruokahan se,mutta haluttais vaan jotain muuta.) Olemme myös käyneet katsomassa Alakylän Toivolaa, siinä taas keittiö oli ihan loistava! Astiat eivät, mutta ne nyt olisi saanut jostain muualtakin. Talo myös oli mielestäni kivalla suojaisella paikalla joen vieressä, pulinaa olisi ollut kiva kuunnella Mutta se oli jotenkin vähän nuhjuisen oloinen paikka, joskin tilava. Katto oli kamala Kävimme myös kattelemassa Auranmajaa jossa oli monta plussaa, hyvä keittiö vaikka siellä olikin useampi perus uuni, eikä yhtään suurkeittiömeininkiä, mutta mitä nyt ollaan näitä meidän hintaluokan juhlatiloja katseltu niin kaikkea ei voi saada.. Tila oli pienehkö mutta omiin häihimme sopiva. Olemme kuitenkin menossa naimisiin syksyllä ja kun syksyllä usein sataa, tulin ajatelleeksi syysmyrskyjä. Maja on matala, joten voin jo kuvitella tunnelman sisällä kun ulkona sataa kaatamalla vettä! Ahdistaa ajatuskin. Lisäksi vessoihin piti mennä ulkokautta -> taas mahdollinen sade pilaisi tämän, ellei eteiseen laiteta sateenvarjoja Harmittaa, sillä muuten Auran maja olisi ollut edullinen (olikohan jotain reipas 300e) ja vuokraushinta sisälsi astiatkin vielä! ja liinoista (valkeat) oli muutama kymppi lisää. Tilaa tanssiin ei myöskään olisi ollut ja talomiehen talo sijaitsi aika lähellä juhlarakennusta. Huoh... Ajattelin tuossa,että esimerkiksi Arkkitehtien kiltatalo voisi olla kiva, vaikka juhlinnat täytyisi siellä lopettaa aikaisin. KUNNES luin vuokrausehtoja. Koska rakennus on arvorakennus ei siellä saa pitää sisällä kenkiä.. Sukkasillaanhan häitä olisikin kiva viettää.. Allin Matala on hyvin kaunis juhlapaikka, mutta vastaan tulee hinta. Keittiö on ihan ok vaikka pieni, mutta juhlatilan kokoon nähden ok. Olen yhdet pöperöt siellä häihin värkännyt ja hyvin sujui. Ajateltiin vielä käydä katsomassa Honkapirttiä ja olisin hyvin hyvin kiitollinen jos joku voisi paikasta jotain sanoa! Ettei taas petytä. Olen oikeasti siinä pisteessä näiden juhlatilojen kanssa, että taivuttelen miehen kohta naimisiin iltahämärässä jonka jälkeen lähdetään ilman hääjuhlia hotelliin, PISTE.
 14. Tämän otsikon nähtyäni rupesin itsekkin selailemaan nettiä ja etsimään käytettyä sormusta. Löysin monta mieluista, suomalaista 1960-luvulta olevaa sormusta joista pidin heti. Olen selaillut netistä ja kaynyt liikkeissä etsimässä itselleni vihkiä, mutta mikään ei ole tähän mennessä miellyttänyt, lukuunottamatta yhtä. Yhteenvetona: Ihan hyvin voisin ostaa itselleni käytetyn vihkin! Uskon liitossani minuun ja mieheeni, en (sormus) taikauskoon.
 15. Minäkin tuskailen sormukseni kanssa. Menimme kihloihin jo aikoja sitten (muutama vuosi takaperin) ja olin sillon opiskelija ja mies osa-aikatöissä. Tuttu tarina vai, rahat vähissä jne? Ajatus kihloista tuli hieman yllättäen, suhteessamme minä olen aina se joka ottaa askeleen eteenpäin ja karkauspäivänä kosin miestäni ilman sormuksia. Karkasin koulusta hyppytunnilla sormuskaupoille mieheni kanssa. Mies sai leveähkön flakka sormuksen ja itselleni tuli tämmöinen perus valkokultainen timanttileikattu halpis. Oikeastaan jo heti ensimmäisten kk aikoihin harmittelin sormusta, vakuuttelin itselleni pitäväni siitä, ja vakuuttelen vieläkin. Parin vuoden kuluttua olemme menossa naimisiin ja nyt pitäisi vihki löytää, ja tuntuu että mitään ei löydy. monta kertaa olen miettinyt kihlani vaihtoa, tai pois jättämistä, mutta en vieläkään tiedä mitä tekisin rinkulani kanssa. Eräässä liikkeessä myyjä sanoi, että kun vanha kihlani rodinoidaan ja se saa rinnalleen kauniin sormuksen, yhdistelmä on upea, älä huoli.. Huolehdin silti Tällä hetkellä suunnitelmissa on joko teettää 10mm levyinen valkokultainen, ''kalliopinnalla'' oleva sormus jonka reunat nousisivat, silloin kihla olisi ihan turha lisä, käytössä hankala ja ruma yhdistelmänä. Pidän kuitenkin ajatuksena kahdesta sormuksesta avioliitossa. Äh! Ja hassua kyllä, olen niin kiintynyt kihlaani että en tiedä edes voisinko vaihtaa sormusta toiseen,vaikka haluaisinkin! Toinen mahdollisuus olisi lähes yhtä paksu valkokultainen flakka jossa meni pystysuunnassa timanttirivi. hankala selittää kun niitä timantteja ei ollu upotettu sormukseen. Tämä sormus kävisi myös kihlani kanssa - ja kertoisi myös sen MEIDÄN tarinan omalta osaltaan. Kihloihin mentiin kun ei ollut töitä ja vähän hätiköiden. Naimisiin mennään ajan kanssa ja sormus ostetaan säästetyillä rahoilla