Jump to content
Naimisiin.info

Nonna

Morsian
 • Posts

  79
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Nonna's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meidän hääkuvat otti J. Kähkönen Studio J Kähkönen ja kuvat olivat aivan ihania! Kuvaaja itsekin todella mukava ja miellyttävä kaveri. Valitsimme hänet ihan hinnan perusteella eli soitin muistaakseni 6-8 eri paikkaan ja hinta oli miljöökuville kaikilla kutakuinkin samat, mutta Jarkolla tais kuulua pakettiin yksi kuva tai isompi kuva kuin muilla.. Kiitoskortitkin oli muistaakseni halvempia. Joka tapauksessa, kuvista tuli mahtavia eli suosittelemme Jarkkoa lämpimästi!
 2. Meillä loppujen lopuksi moottoripyöräily näkyi harmittavan vähän. Opastekylteissä oli kuva hääparista mopon kyydissä ja sulhasen ryöstössä sekä tietokilpailussa moottoripyöräily tuli esiin, mutta mopoletkaa ei saatu ja sukkanauhan moporiipuskin saapui vasta häiden jälkeen, kun tilasin sen liian myöhään. Niitä riipuksia tulikin sitten mun väärinkäsityksen vuoksi 30 kpl eli olisin saanut niitä ommeltua vaikka mihin! Kenties hyödynnän niitä kiitoskorteissa, tosin ne ei riitä kaikkiin.. Ovat siis myynnissä toistaiseksi. Motoristihääkakkukoriste jäi ostamatta, kun en raaskinut 50-60 euroa maksaa siitä.. Mutta en tekisi silti mitään toisin, koska kemut meni niin hienosti!
 3. Tää nyt ei oo paha, kun tiedän ettei kaveri sitä pahalla tarkoittanut, mutta silti huvitti sammakko: Mä ilmoitan: "Me mennään naimisiin loppukesästä!" Kaveri: " Aijaa. No ei susta sit enää tuu varmaan mulle sinkkukaveria. No höh. Vaikka te nyt menittekin kihloihin ja ostitte talon ni silti jotenkin kuvittelin, että voidaan sinkkuilla yhdessä niinku ennen vanhaan."
 4. Mulle kaveri sanoi, ettei kannata "turhaan" hankkia lastenhoitajaa, koska lapset juoksevat kuitenkin pisin poikin juhlatilaa. (Kaverilla itse lapsi ja omissa häissään hoitaja oli yksin istunut leikkinurkassa..) Emme siis hankkineet hoitajaa, kukin vastaa itse omista lapsistaan. Kyniä ja värityskirjoja juhlapaikkaan ei saa viedä eli lelut ja pelit ovat ainoa vaihtoehto. Meillä ei ole lapsia eli meillä ei ole leluja ja pelejä -> joko lasten vanhemmat ovat varautuneet tai sitten eivät. Yksi leikki tehdään nimenomaan lapsia silmällä pitäen, että heille on oma ohjelmanumeronsa. Tekisi mieli järjestää myös ongintaa , se oli pienenä itestäkin niin kiva mutta tää idea tuli nyt vasta mieleen enkä tiedä ehdinkö toteuttaa häihin mennessä.. Plus että krääsäkin maksaa.. Syöttötuoleja on juhlapaikassa 3, toivottavasti riittävät. Tai siis uskoisin riittävän.
 5. Todellakin äiti oli mukana! Onneksi! Hän kysyi haluanko hänet ihan oikeesti meidän nuorten matkaan mukaan ja sanoin että itse päätät tuletko (kun kuulee siskoltakin kumminkin ohjelman), mutta mä oon kutsunut sinne oikeasti vain parhaimpia ystäviäni ja sä olet yksi niistä. Niinpä äiti oli mukana polttareissa ja onneksi olikin! Hän järjesti ex tempore (selkeästi oli valmistautunut "varaohjelmillaan") illan aikana ohjelmaa ja KAIKILLA oli hauskaa! Kiitos äiti! Olet maailman paras äiti!
 6. Me haluttais tää mutta kuka sen meille laulais.. :/
 7. Nosto taas josko vielä ehtis saada vinkkejä. Nyt näyttää vähän siltä, ettemme saa mopoletkaa kirkolta juhlapaikalle. Moottoripyörä ei ehkä näy siis kuin sukkanauhassa, johon kiinnitän moottoripyöräriipuksen muistoksi sukkanauhan saajalle.
 8. No tää alkaa olla jo sitä mitä haen! Pitäisi löytää jokin kiva englanninkielinen laulu, koska kaavailemani laulaja ei ole suomalainen. Muutoin Meren laulua kuuntelen tai Kirkan joku biisi ois varmasti se valinta! Ketjussa mainittu Moulin Rougen Come what may voisi olla Se Biisi..
 9. Puku on IHANA!!! Ei paljon tarvitse edes tehdä korjauksia. I'm happy! Tilasin puvun siis mittojeni mukaan Kiinasta ebayn kautta ja se tuli 5 viikossa ja on upeasti kirjailtu ja hieno kaiken kaikkiaan! Kangas tuntuu aika ohuelta mutta ei haittaa mitään kunhan päivän kestää, on se sen verran upea!
 10. Uutta: puku (teetetty mittojen mukaan) Vanhaa: mummon vanha sormus oikeaan käteen Sinistä: hääauto (ehkä - jos valitaankin toinen mahdollisista niin sininen jää ehkä kokonaan - tai sit se on sulhasen kalsarit) Lainattua: huntu (jos edes laitan huntua - muutoin vois lainata jonkun kaulakorun, korvakorut tai käsilaukun)
 11. No, onko väliaikatietoja? Vain yksi viikonloppu enää välissä ennen häitä, oliko polttarit jo?
 12. Meille tuo tulee poistumismusiikiksi jos se vaan kanttorille sopii. Hän ei tosin tiennyt koko biisiä... Nuotit löytyy Suuri Toivelaulukirja 15:stä. Toivottavasti pääsemme kuuntelemaan etukäteen juurikin miltä se kuulostaa uruilla. Ongelmaksi voi vaan muodostua enää sen jälkeen morsian, joka alkaa vollottaa liikutuksesta, kun se biisi alkaa soida.
 13. Ei ole kokemusta mutta miten olisi Jari Sillanpään Jouluyön rauhaa? Tosin en muista miten siinä sanat menee.. Sävelmä on mun lemppari.
 14. Vielä ei ole tullut lisää ei-kutsuttuja, mutta yksi yksin kutsuttu ilmoittautui tulevansa yksin häihin ja mulle se sai hymyn suupieleen . Ihan hyvä että yksin kutsuttu on tulossa yksin. (siis olisi voinut vastata: "olen tulossa häihin" mutta vastaus oli "olen tulossa yksin häihin") - hän siis kuuluu isoon kaveriporukkaamme, jossa on muitakin sinkkuja. Mä en kokisi ongelmaksi mennä häihin, joista en tunne kuin esim. vain morsiamen - hän on minut sinne halunnut ja se etten tunne muita ei pitäisi olla este häihin menemiselle. Tottakai kivempi se on avecin kanssa mennä jos tosiaan ei ketään tunne, mutta aina ei morsiusparin budjetti (tai juhlatilan koko) anna siihen mahdollisuutta. Itse en halua hääpäivääni kuluttaa uusiin ihmisiin tutustumalla vaan nimenomaan juhlimalla ystävieni kanssa. Nyt jo kauhistuttaa ehdinkö jokaisen ystävän kanssa edes vaihtaa kuulumisia, kun "pitää edustaa" ja päivä kuulemma menee tosi nopsaan.. (tulisipa se päivä jo!)
 15. Mä tein tapetista kutsut. Sisälehti oli kuultopaperia, jolle tulostin kutsutekstin. Kiinnitin kuultopaperin kaksipuoleisella teipillä taitetun tapettikortin sisäreunaan, jotta se jäi vähän eläväiseksi mutta ei tarvinnut käyttää mitään narua. Etukanteenkin laitoin tekstin Kutsu teippaamalla eli tein kutsut täysin ilman liimaa, jee! Helpotti oikeasti PALJON!
×
×
 • Create New...