Mrs. J

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Mrs. J

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. manski! Me oltiin tasan vuosi sitten, eli lähtö lokakuun alussa. KL-Langkawi -yhdistelmä. Se on sadekautta eli low season. Hintaanhan vaikuttaa lentopäivät paljon eli jos teillä on joustoa lentopäivän suhteen niin voitte säästää pitkän pennin (tai siis sentin). Tarkkaa hintaa en meidän reissulle nyt muista,mut alle 2000 per nuppi se oli ja 12 yötä. Matkantekijöiltä.
 2. Tuohon viisumijuttuun... Itse olen lähdössä risteilemään joulukuussa ja tässä asioita tutkiessa törmäsin jossain sellaiseen tietoon että USAan tarvitaan viisumi, jos ei ole koneluettavaa passia. Mutta nykyään kaikilla taitaa olla sellainen... Lomaa odotellessa... 8-)
 3. maizu Voit laittaa väritöntä lakkaa. Ja muotti on teippi, jonka päälle kynsi rakennetaan ja teippi otetaan massan kovetuttua pois, ja tippi on kynnen päähän liimattava muovinen tekokynttä muistuttava jatke. Jotku voivat liimata sen melkein koko kynnen päälle, mut itse suosin ihan päähän liimaamista, koska mitä nopeammin kasvaa pois, sen parempi.
 4. ^^ Juuri niin, jokainen kertoo omista kokemuksistaan. Jos jollain on huono kokemus geelistä tai akryylistä, ei tarkoita sitä että kaikki geelit tai akryylit on huonoja. Ei saa yleistää! Se on niin paljon tekijästä kiinni! Ja se kuinka paljon ennen häitä laittaa kynnet, on ihan itsestä kiinni, kuinka kauan tarvii aikaa totutteluun. Myös akryylillä voi suojata oman kynnen, eli siis sama asia kun puhutaan geelauksesta. Akryylin alle ei ole pakko liimata tippiä.
 5. Sannuli80 Maksatte autosta sen koon mukaan. Pieni pakettiauto voi mennä henkilöauton hinnalla, näissä on kyllä varmaan yhtiökohtaisia eroja, varmuudella voin puhua vain yhden yhtiön puolesta.
 6. Meillä oli Taittinger, ei ihan niin kuiva kuin Moët, siksi se!
 7. Alinamaria Kummatkaan kynnet eivät vahingoita, jos ne tehdään oikein ja poistetaan oikein. Eli ota selvää tekijästä ennen kynsien ottamista.
 8. Alinamaria Laivalta voit ostaa sellaiset "kaljakärryt". En vanno et kaikista laivoista löytyy, mut luulis kyllä.
 9. Pamsu Me otettiin Langkawi-KL -reissulle hepatiitti-rokotus ja tietty perusrokotukset pitää olla voimassa. Terkkari oli sitä mieltä että sillä alueella ne riittää. PS. Tämän päivän Turun Sanomissa on juttu Langkawista.
 10. Rouvaksi110807 Kyllä kannattaa ottaa kynnet kuukautta ennen ja huollattaa just ennen häitä tai Murulin tapaan muutama päivä ennen häitä. Riippuu ihan itsestäsi, kuinka nopeasti uskot tottuvasi niihin, että osaat hääpäivänä olla niiden kanssa luontevasti. Itse ottaisin ehkä kuukautta ennen varmuuden vuoksi, mutta sitäpä ei tarvinnut miettiä kun kynnet ovat olleet jo monta vuotta. Enkä niihin lasikuitukynsiin sijoittaisi...
 11. Kyl siitä paketista näkee onko siitä otettu, jollei sitä pakettia ole lähiaikoina muutettu, sit en tiedä.
 12. Roope: Laua Viina on muistaakseni 15 pullon paketissa (pahvinen pohja, muovit ympärillä).
 13. Kota Kinabalusta ei ole kokemusta, mutta Langkawilla hotellissa maksoi muistaakseni n.60RM ja hotellia vastapäätä olevassa ravintolassa puolet vähemmän. Laatu ei kyllä ollut samaa, hotellin tavara oli jollain tavalla juotavaa, mutta sen viereisen ravintolan oli aika järkyttävää mehua. Mutta onneksi siellä kylässä oli alkon tapainen putiikki, josta sai ostaa omat eväät suurinpiirtein Tallinnan hinnoilla. Finlandiasta lähtien oli valikoimaa. ;D
 14. Meillä mies halusi tämän trubaduurin, koska ovat tuttuja. Ja meidän suht pieniin häihin hän ehkä sopikin paremmin. Siksi ei alettu vertaamaan heidän "kilohintoja". Ja se oli pelkkää plussaa että siinä säästettiin pitkä penni (tai nykyään sentti)! Mutta se siitä asiasta...
 15. Niin, en tiedä onko se joku mittari, että mitä enemmän jengiä soittamassa, sen parempi???!!! Kysyn vaan...