Jump to content
Naimisiin.info

Katti2

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Katti2 kaikki viestit

  1. Me tehdään itse karjalanpiirakoita iltapalaksi. Lisäksi tarjotaan tietty munavoita ja ruokailusta ylijääneitä salaatteja ja alkupaloja.
  2. Katti2

    Leimasinaskartelu

    Tosi nättejä! Mekin käytetettiin/käytetään leimoja, tosin vain yhtä hääpari-leimaa. Kutsuihin laitettiin kanteen leima ja samoin pöytiin tuleviin menu- ja ohjelmakortteihin. Leimaaminen oli nopeaa, tosin tarkkuutta vaativaa, ja kun löytyi sopivat värit, lopputulokseen olen tosi tyytyväinen. Tekstit on joko käsin tai koneella kirjoitettu, riippuu tekstin määrästä
  3. Meille tulee Marianne-karkit ja lapsille Dumlet. Lempparikarkkeja kun nuo ovat
  4. Meillä kutsuissa on sama kuva ja samanvärinen korttipohja, mutta kuvat tehdään kahdella eri värisellä leimalla. Eli puolet saavat kuvan ja kortin "sulkemisnauhan" turkoosina ja puolet liilana. Samat värit ja nauhat toistuvat sitten pöytäkoristeissa. Onhan se kiva, että kutsuissa on selkeä linja, jota voi sitten jatkaa koristeluissa.
  5. No niin, kivat polttarit vietetty! Joukossa oli myös ei-häihin kutsuttuja ja he olivat ihan yhtä lailla messissä kuin kuka tahansa muukin. Polttareissani oli teemana yhdessätekeminen, joten kaikki (halukkaat) osallistuivat toimintoihin, joten se oli hauskaa kaikille. Onneksi ystäväni ovat niin ihania, ettei tarvinnut pelätä mitään nyrpistelyä, kun eivät olleet saaneet kutsua häihin.
  6. Itse en loukkaantuisi, vaikka saisin kutsun polttareihin mutta en häihin. Minusta olisi kivaa sitten edes jotenkin juhlia kaveria. Ja näin kun ajattelen, laitoin polttarilistalleni myös sellaisia kavereita, joita en ole kutsunut häihin (mainituista raha- ja tilasyistä). En tiedä, ketä on tulossa ja ketä ei, kun kaasoni hoiti kutsumisen, mutta tietysti jokainen sitten omalla kohdallaan miettii, haluaako osallistua polttareihini vai ei. Kaasolleni sanoin, että pitäkää halvat polttarit, ettei kenenkään ainakaan rahan takia tarvitsisi jäädä pois. Ja jos joku loukkaantuu, niin ei kai hän sitten niin hyvä ystävä ollutkaan, vai?
  7. Kiitos vastauksesta Ostettiin perus-Lumenea, ainoastaan ripsari ja huulipuna ovat Natural Codea. Ollaan kokeiltu jo pari kertaa ja vaikuttaa hyvältä ja kestävältä. Lumenelta siis pohjaksi meikinpohjustusvoide, meikkivoide ja irtopuuteri, luomille myös oma pohjustusvoiteensa ja luomiväriä (paletista ja nestemäisenä). Kasvoilla meikki näyttää luonnolliselta, ei naamiolta. Meikkivoiteessakin otettiin "päivettytmisvara" Menee jo nyt, mutta ei haittaa jos vähän vielä saa väriä pintaan.
  8. Mulle tulee myös gerberoita kimppuuni, samoin sulhon, bestmanin ja isän vieheisiin ja kaasolle ranteeseen. Väriksi valikoitui "Serena". Googlesta löytyy paljon kuvia gerberoista, myös toi serena-väri. Hinnasta ei vielä ollut tarkkaa puhetta viimeksi kun kävin kukkakaupassa, mutta silloin kauppias sanoi että hääkimput maksaa yleensä 30 eurosta ylöspäin. Itse ajattelin kimppuuni vaan muutamaa gerberaa ja jonkin vihreän lehden, niin luulisin ettei ihan 30 e maksaisi.
  9. Ystäväni tekee mun häämeikin, mutta tietysti pitää ostaa uusia meikkitarvikkeita. Onko jollain kokemusta Lumenen uusista Natural Code -meikeistä? Kuulostavat hyviltä ja luomiväreissäkin on ihania värejä. Onko meikit pitkäkestoisia? Entä onko joku käyttänyt Lumenen meikinpohjustusvoiteita? Toimiiko? Haluaisin suosia suomalaista ja ympäristöystävällistä
  10. Vanhempani menivät aikoinaan kansallispuvuissa naimisiin ja kuvista päätellen näyttivät oikein hienoilta (itse en jostain syystä ollut paikalla - en edes äitini vatsassa ). Isäni näytti todella komealta pohjalaisessa kansallispuvussa: hyvin istuva musta puku ja hieno vyö, josta taisi asuun kuuluva puukkokin roikkua. Äidilläni oli keskisuomalainen puku, jonka esim. punainen otsanauha sopi hyvin tummatukkaiselle morsiamelle. Vanhempani olivat valinneet kansallispuvut, koska olivat tavanneet kansantanssitunnilla
×
×
  • Create New...