emmuk

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä emmuk

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Itä-Suomi
  1. Onpas kiva kuulla, että Savonlinnassa vietätte kesällä 2011 häitä. Meilläkin yhtenä vaihtoehtona Willa Nuttu, jos nyt sitten päädytään Savonlinnassa pitämään häät. Millaisen tarjouksen olette saaneet? Millaiselta paikka vaikuttaa? Hm.. Eikös Willa Nutusta saa myös pitopalvelun? Näin ainakin ymmärsin, kun heihin olin aiemmin yhteydessä.. Mutta sellainen, jota voin suositella on Höök. Mielestäni tekevät oikein makoisaa ruokaa ja kohtuuhinnalla. Tosin omat kokemukseni eivät ole häistä, vaan muuten heideän kautta tilattuun ruokaan. Millaista menua olitte ajatelleet? Sateleepas näitä kysymyksiä nyt, mutta kiinnostaa, kun itse olemme vasta niin alussa koko hääjärjestelyissä. Olisi kiva kyllä saada tänne ihan oikeaa faktaa, jos jollain on kokemuksia pitopalveluista häihin Savonlinnan seudulla.
  2. Naimisiin mentäessä (kesä 2012) olemme seurustelleet pian 6 vuotta ja olleet kihloissa vajaa kolme vuotta. Tulloin minä olen 25 v. ja mieheni 30 v. Tällä hetkellä olen opiskelija ja mieheni töissä, mutta tuolloin 2012 olen valmistunut ja toivottavasti jo (vakituisessa)työssä
  3. Erilaisilla suklaarouheilla saa myös kivaa lisämakua, esimerksi mariannerakeita, wiener nougat murskaa tai muuta sellaista. Niitähän löytyy ihan valmiiksi murskattunakin nykyisin kaupassa, mutta paljon halvemmalla pääsee kun ostaa itse ihan pussissa haluamiaan karkkeja ja rouhii tehosekoittimella. Mansikan kanssa sopii myös makea itse tehty raparperihillo. Sitä kun laittaa ihan vähäsen esimerkiksi mansikoiden tai mansikkahillon sekaan. Hieman ranskankermaa vielä kermavaahdon sekaan kakun väliin, niin tulee oikein ihanaa. miksei halutessaan vielä vaikka valkosuklaata;)
  4. raparperi-mansikkajuoma sopii hyvin ainakin kesähäihin. Väri tosin ei ole oranssi, vaan enemmänkin punertavan vaalea. Kattilassa keitetään mansikat, raparperit, sokeri ja sitruunamehu. Tähän voi sitten sekoitella esimerkiksi kivennäisvettä, spriteä jne. Myös tällaisen löysin, voisi olla ihan kokeilun arvoinen MANSIKKA-MELONIJUOMA 1 l mansikoita lohko (150 g syötävää osaa) vesimelonia 0,5 dl sokeria 1 rkl sitruunamehua 1 pullo (5 dl) kivennäisvettä Soseuta mansikat ja vesimeloni sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mausta seos sokerilla ja sitruunamehulla. Lisää joukkoon kivennäisvesi juuri ennen tarjoamista. Mansikka-melonijuoma sopii raikkaaksi tervetuliais-, aamu- tai välipalajuomaksi. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
  5. Ajattelin aloitella tänne tällaisen ketjun, sillä en löytänyt täältä pitopalveluosastolta vastaavaa. Eli millaisia kokemuksia sinulla on savonlinnan seudun pitopalveluista? Hinta-laatu suhde jne. Itselläni ei ole vielä kokemusta häiden osalta tästä, sillä häät ovat suunnitelmissa kesälle 2012. Opetusravintola paviljonki tarjoaa pitopalvelua. Olen käynyt siellä useamman kerran wappubrunssilla. Oikein makoisaa ja kauniin näköistä ruokaa. Ainkin alkupalat ovat olleet mitä maistuvampia. Välillä pääruoan liha ehkä liiankin kypsää, mutta ihan ok kuitenkin. Tässäpä nämä mitä löysin internetistä: Höök, Pihlajalahti Koti Catering Iskala, Savonlinna Materi Catering, Makkola Kahvila-Pitopalvelu Katrianna, Kerimäki Jos teillä on kokemusta jostain edellä mainituista, kirjoittakaa ihmeessä kommentteja:) Tai jos löydätte lisää pitopalveluita tältä alueelta niin vinkatakaa.
  6. Olen ollut Korkeatuvassa 50-vuotis juhlissa. Oikein on kyllä ihana paikka. Pariskunta, joka pitää paikkaa on ystävällisiä ja auttavaisia. Ainakin tuolloin pari vuotta sitten kun siellä kävin, oli ulos laitettu "teltta/katos", jossa mahtui isompikin porukka syömään. Sisätilat on hyvin pienet ihan siinä päärakennuksessa. Vähän kauempana oleva lato on tosi idyllinen ja romanttinen. Siellä saatte varmasti ihanat juhlat pidettyä! Tähän samaan ketjuun vielä Taipaleenniemestä. Sekin vaikutta oikein kivalta, ja ensi kesälle on vielä tilaa. Tällä hetkellä tilavuokra (pe-su) on 460 €, astioista ja liinoista maksutetaan erikseen. Vierashuoneiston vuokra on pe-su 125 e, tai 95 e/vrk. Olisi kiva kuulla lisää tuosta Taipaleenniemestä. Millainen on häiden pitopaikkana? En ole itse siellä käynyt.. Vasta kesälle 2012 olemme häitä suunnitelleet.