Ulpumorsian

Morsian
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Ulpumorsian

 • Rank
  Juniori
 • Birthday April 16

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä luki "Naimisissa, vai missä se nyt oli" Taustalla oli kuva paikasta jossa suhteemma alkoi.
 2. Onnistuin vahingossa lisäämään jotenkin sut kaveriksi täällä :D Piti painaa sitä lähetä viesti.. :D

 3. Mä pohdin että kuinka voisin polttariporukkaa muistaa kanssa, porukassa on kuitenkin ujompiakin ettei tuo näytelmä ehkä toimisi. Ja luulen että se jonkun tutun häissä ois ollutkin. Jotenkin tahtoisin sen ryhmän nostaa esille mutta kuinka? Ei tarvis olla mitään nolaamista, ei hekään nolanneet mua vaan vietettiin tosi mukava päivä.
 4. tästä löytyy pitkä keskustelupino jo aiemminkin mutta meillä luki juhlainfossa yhtenä kohtana että laajoista suvuistamme johtuen toivomme teidän saapuvan juhliin ainoastaan aikuisessa seurassa ellei kutsussa toisin mainita. Ja kutsuttiin juhliin siis kummilapset ja sit yhden perheen lapset jotka on meille tärkeitä. Ne jotka ottaa herneen nenäänsä niin ottakoot.
 5. Mä kauhulla luin näitä, aivan käsittämätöntä että tuo liike ylipäätään saa vielä toimia. En taida ite tehdä tilausta sinne.
 6. Juu kyllä huomas että oli kyseessä tooosi nuoret. Noh morsiamen äiti pääsi järjestämään juhlat.. Ja siitä jatkuvasta suuteloinnista.. kyllä niitä tunteita voi muutenkin näyttää..
 7. Pakko kommentoida kanssa, koska oon aivan että miten voikaan ihmiset ajatella asioista eri tavalla. Huh huh. Mun mielestä se on tasan ihmisten ketkä kutsuvat päätetettävissä kenet häihinsä haluaa! Mitäpä jos häissä on vaikka joku seksiteema, örkkimörkki tms (okei melko mautonta mut kaikkee voi olla ) tää selviää sitten koko perheen kera tulleelle, vaikkakin vain vanhemmat kutsuttuina vasta paikan päällä. Siinäs sitten ihmetellään että oho olipas rajummat häät.. Täytyy sanoa että oikein pistää kiehuttamaan miten itsekkäitä ihmiset voi olla. EN YMMÄRRÄ!
 8. Lottoidea on loistava! Ja juu ilmanmuuta meille myös yks plakaati
 9. ^meillä on sama hääpäivä Eli syyskuun 10. astelemme kohti alttaria Teemaväreinä meillä on aika perinteiset syyshäävärit varmaan, eli oranssi (ei tapparan oranssi vaan sellainen poltettu tjsp) kulta ja ruskea. Värit näkyy kutsuissa, kukkasissa, kynttilöissä, harkinnassa on vielä suklaanruskeat lautasliinat ja ruskea organzakaitaliina.. Suunnitelmat on jo tosi pitkällä paperilla ja ajatuksissa. Että tulis jo vaan ne häät!
 10. Mä olisin valmis laittamaan 50 euroa päivään siten että ton summan pitää sisältää kaikki muut paitsi matkat ja yöpymiset. Toki joku joka asuu kauempana niin voi kokea että siitä tulee sitten liian kallis mutta onhan se hauska päivä myös itelle. Ja tuolla hinnalla pitäisi siis tehdä yhdessä kivaa ei siten että pelkästään morsiamelle itselleen olis hoitoa jne. Samaa toivoisin mahdollisiin polttareihini että se ois kaikki huomioonottava päivä ei pelkästään mun hössötystä.
 11. Huh mä kysyin tarjouksen noin 15 bändiltä ykskään ei ollut alle 800e. Missä tollasia 500 e bändejä on??? Jos bändissä useampi henkilö niin ei se kovin hyväpalkkaista hommaa ole, ja kun vielä joutuu aina lauantait olemaan töissä. Lisäksi tosi pitkä päivä esiintyjille kuitenkin tulee koska ennen juhlien alkua ne kamat on moneen paikkaan tuotava. Näin kun asiaa oon pohtinut niin se 800e ei tunnukkaan kalliilta.
 12. Noi pukujutut on kyl niin makuasioita.. mun makuuni tuollaiset merenneitomallit ei iske lainkaan. Johtunee kun omaan leveän lantion.. Mut se on sanottava että kyseisen naisen päälle sopi kuin nenä päähän.
 13. Meille tulee Teemu Reini, oli ystäviemme häissä kuvaamassa ja kuvat nähtyäni olin aivan myyty. Nyt vaan tutkailin muitten firmojen hintoja ja mietin että oisko tässä nyt kannattanu kuitenkin vähän kilpailuttaa ja tutkailla enempi muitakin vaihtoehtoja. Hän tulee ottamaan pelkät miljöökuvat paikanpäälle ja sanoi eilen hinnaksi 300. Sellaista olin ajatellutkin mutten tiennyt yhtää että niitä voisi saada paaaaljon halvemmallakin. Ääh. No budjetti paukkuu joka tapauksessa jo yli rajojen että aivn sama Nyt ainakin tiedän että kuvista tulee hyvät
 14. Meillä kanssa "ongelmana" se että viinien täytyy olla edulliset koska juhlapaikka vetää varmasti oman osansa välistä.. Eli reilusti alle 10e viinejä täytyy lähtee testailemaan, se onkin tosi kurjaa Mulla on vaan kovat paineet näistä juomista ja ruoista kun ollaan molemmat ravinelialalla ja vieraat odottaa vissiin jotain michelin tasoa
 15. Ääää. Mä oon pläränny vaikka mitä runokirjoja ja alkaa tulla runot jo korvistakin pihalle.. Tiedän että tää voi olla ihan turha edes kysyä kun tyylejä on niin monia mutta sanokaas nyt jotain hyviä runokirjoja? En etsi sellaista riimirunoa.. Tahdottaisiin kuitenkin että runo kuulostais meiltä, tuo Tabermannin sitoutua niin lujasti.. olis loistava mutta paras ystäväni käytti jo omassaan, en muuten olis edes moisesta kuullut niin ei sitä haluta tiettykään käyttää.