Jump to content
Naimisiin.info

Ulpumorsian

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ulpumorsian kaikki viestit

  1. Meillä luki "Naimisissa, vai missä se nyt oli" Taustalla oli kuva paikasta jossa suhteemma alkoi.
  2. Onnistuin vahingossa lisäämään jotenkin sut kaveriksi täällä :D Piti painaa sitä lähetä viesti.. :D

  3. Mä pohdin että kuinka voisin polttariporukkaa muistaa kanssa, porukassa on kuitenkin ujompiakin ettei tuo näytelmä ehkä toimisi. Ja luulen että se jonkun tutun häissä ois ollutkin. Jotenkin tahtoisin sen ryhmän nostaa esille mutta kuinka? Ei tarvis olla mitään nolaamista, ei hekään nolanneet mua vaan vietettiin tosi mukava päivä.
  4. tästä löytyy pitkä keskustelupino jo aiemminkin mutta meillä luki juhlainfossa yhtenä kohtana että laajoista suvuistamme johtuen toivomme teidän saapuvan juhliin ainoastaan aikuisessa seurassa ellei kutsussa toisin mainita. Ja kutsuttiin juhliin siis kummilapset ja sit yhden perheen lapset jotka on meille tärkeitä. Ne jotka ottaa herneen nenäänsä niin ottakoot.
  5. Ulpumorsian

    Bridezillas-verkkokauppa

    Mä kauhulla luin näitä, aivan käsittämätöntä että tuo liike ylipäätään saa vielä toimia. En taida ite tehdä tilausta sinne.
  6. Juu kyllä huomas että oli kyseessä tooosi nuoret. Noh morsiamen äiti pääsi järjestämään juhlat.. Ja siitä jatkuvasta suuteloinnista.. kyllä niitä tunteita voi muutenkin näyttää..
  7. Pakko kommentoida kanssa, koska oon aivan että miten voikaan ihmiset ajatella asioista eri tavalla. Huh huh. Mun mielestä se on tasan ihmisten ketkä kutsuvat päätetettävissä kenet häihinsä haluaa! Mitäpä jos häissä on vaikka joku seksiteema, örkkimörkki tms (okei melko mautonta mut kaikkee voi olla ) tää selviää sitten koko perheen kera tulleelle, vaikkakin vain vanhemmat kutsuttuina vasta paikan päällä. Siinäs sitten ihmetellään että oho olipas rajummat häät.. Täytyy sanoa että oikein pistää kiehuttamaan miten itsekkäitä ihmiset voi olla. EN YMMÄRRÄ!
  8. Lottoidea on loistava! Ja juu ilmanmuuta meille myös yks plakaati
  9. ^meillä on sama hääpäivä Eli syyskuun 10. astelemme kohti alttaria Teemaväreinä meillä on aika perinteiset syyshäävärit varmaan, eli oranssi (ei tapparan oranssi vaan sellainen poltettu tjsp) kulta ja ruskea. Värit näkyy kutsuissa, kukkasissa, kynttilöissä, harkinnassa on vielä suklaanruskeat lautasliinat ja ruskea organzakaitaliina.. Suunnitelmat on jo tosi pitkällä paperilla ja ajatuksissa. Että tulis jo vaan ne häät!
  10. Mä olisin valmis laittamaan 50 euroa päivään siten että ton summan pitää sisältää kaikki muut paitsi matkat ja yöpymiset. Toki joku joka asuu kauempana niin voi kokea että siitä tulee sitten liian kallis mutta onhan se hauska päivä myös itelle. Ja tuolla hinnalla pitäisi siis tehdä yhdessä kivaa ei siten että pelkästään morsiamelle itselleen olis hoitoa jne. Samaa toivoisin mahdollisiin polttareihini että se ois kaikki huomioonottava päivä ei pelkästään mun hössötystä.
  11. Ulpumorsian

    Bändien hinnat

    Huh mä kysyin tarjouksen noin 15 bändiltä ykskään ei ollut alle 800e. Missä tollasia 500 e bändejä on??? Jos bändissä useampi henkilö niin ei se kovin hyväpalkkaista hommaa ole, ja kun vielä joutuu aina lauantait olemaan töissä. Lisäksi tosi pitkä päivä esiintyjille kuitenkin tulee koska ennen juhlien alkua ne kamat on moneen paikkaan tuotava. Näin kun asiaa oon pohtinut niin se 800e ei tunnukkaan kalliilta.
  12. Noi pukujutut on kyl niin makuasioita.. mun makuuni tuollaiset merenneitomallit ei iske lainkaan. Johtunee kun omaan leveän lantion.. Mut se on sanottava että kyseisen naisen päälle sopi kuin nenä päähän.
  13. Meille tulee Teemu Reini, oli ystäviemme häissä kuvaamassa ja kuvat nähtyäni olin aivan myyty. Nyt vaan tutkailin muitten firmojen hintoja ja mietin että oisko tässä nyt kannattanu kuitenkin vähän kilpailuttaa ja tutkailla enempi muitakin vaihtoehtoja. Hän tulee ottamaan pelkät miljöökuvat paikanpäälle ja sanoi eilen hinnaksi 300. Sellaista olin ajatellutkin mutten tiennyt yhtää että niitä voisi saada paaaaljon halvemmallakin. Ääh. No budjetti paukkuu joka tapauksessa jo yli rajojen että aivn sama Nyt ainakin tiedän että kuvista tulee hyvät
  14. Ulpumorsian

    puna- ja valkoviineista

    Meillä kanssa "ongelmana" se että viinien täytyy olla edulliset koska juhlapaikka vetää varmasti oman osansa välistä.. Eli reilusti alle 10e viinejä täytyy lähtee testailemaan, se onkin tosi kurjaa Mulla on vaan kovat paineet näistä juomista ja ruoista kun ollaan molemmat ravinelialalla ja vieraat odottaa vissiin jotain michelin tasoa
  15. Ääää. Mä oon pläränny vaikka mitä runokirjoja ja alkaa tulla runot jo korvistakin pihalle.. Tiedän että tää voi olla ihan turha edes kysyä kun tyylejä on niin monia mutta sanokaas nyt jotain hyviä runokirjoja? En etsi sellaista riimirunoa.. Tahdottaisiin kuitenkin että runo kuulostais meiltä, tuo Tabermannin sitoutua niin lujasti.. olis loistava mutta paras ystäväni käytti jo omassaan, en muuten olis edes moisesta kuullut niin ei sitä haluta tiettykään käyttää.
  16. Ulpumorsian

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Kääk whooot!! Ei tullu mieleenikään, en edes tiennyt että tälläinen olis hyvien tapojen mukaista.. Me ollaan saatu eri seurakunnasta toiselta paikkakunnalta meidät vihkimään mun vanha konfirmaatiopappi joka on tuttu sen takia että pienestä paikkakunnasta on kyse. Mutta ei siltikään ollut häntä tarkoitus kutsua itse juhlaan. Kenen vieressä hän sitten istuu? Lähisuvun? Nyt kun asiaa ajattelen niin ei se missään nimessä ole sellaienen eieieieiei juttu vaan on vaan hölmistynyt kun en oo tälläisestä kuullut.
  17. Ei poikkea mitenkään, tahdotaan oikein perinteiset häät kera hauskan ohjelman. Polkaisuineen ja kakkukoristeineen. Tuntuu että on kovasti muodissa että häiden tulee olla erilaiset, me halutaan vain juhlavat ja hyvän ruoan häät.
  18. Lapsiperheitä ajatellen, joku tuskali alakamisajankohtaa. Ite ajattelen että kaikki 12-15 aikaan on päiväunien aikaan =huonoaika, ipana kärttynen ja kitisee. VIhminen kello 16= juhlat jää väkisinkin perheeltä kesken ja vanhemmat ilman kakkua. (meillä näin käynyt kahdesti Eli se on huono jokatapauksessa pikkulapsia ajatellen, eli ei niitä parane ajatella liikaa.. Itellämme kaks pientä ja meillä vihkiminen 15, pienempi ehtii toivon mukaan vetää tirsaa jonkun 1,5-2h ennen koska ei tarvi suurta tukan laittoa ja isompi häiden aikaan lähes 4v on sen ikänen että pärjää yhden päivän kyllä ilman päiväunia.
  19. Meille tulee juhlaojesääntöön tälläinen: 9§ Alkoholi ja sen nauttiminen Alkoholi on suositeltavaa vain aikuisille. Hääpari tarjoaa juhlassa ruokajuomat ja avecit, sekä juomalipukkeen baariin, jos näiden jälkeen vielä alkoholi maistuu, lisää juotavaa voi ostaa Ryötin baarista. Juhlapaikalla on a-oikeudet joten omia taskumatteja ei katsota suopein katsein. Ylenantamista vältettäköön. Hääpari ei lunasta juhlaväkeä seuraavana aamuna poliisin huostasta vaan jokainen vastatkoon itse itsestään ja huolehtikoon lähimmistään. Mitään ei pitäis jäädä epäselväksi.
  20. ^joo vaikka se ois miten yksityistilaisuus niin lait on voimassa sielläkin. Kysyisin että onko jollain ollut tälläisessä a-oikeudellisessa paikassa booli? Meillä olis tarkotus ja saatiin tarjous sieltä 10e per henki ja se kuulosti meidän korvaan hieman tyyriiltä hinnalta boolille.. Tätä ketjua lukiessa aloin miettimään myös olisiko parempi vaihtoehto nuo juomalipukkeet ja viinit ruoan kanssa vai se että tarjoamme kaikkien ruokien kanssa juomat eli viinit ja avecit mutta sitten muut juomat saisivat vieraat ostaa itse.
  21. ^toki voi mutta ite ravintola-alalla ja vanhemmilla pitopalvelu 10vuotta niin en ole kyllä koskaan kuullut tälläisestä.
  22. Hei tällästä tää älykkö ei ollut keksinytkään! Säästäis hyvin päivän tunteja. Tosin oon sellanen sählä että varmaan kaadan viinilasin päälleni tai jompikumpi tytöistämme suttaa itsensä jo ennen.. Hmm. Tarviikin keskustella miehen kanssa.
  23. Mun mielestä kuulostaa oudolle. Ymmärrän erillisen hinnan alkoholijuomille mutta vedet jne? Eli tällöinhän täytyisi olla juomista pöytiinkaato? Eihän ne pystyisi muuten sitä laskemaan montako lasia kukin juo.. Pöljää sanon minä.
  24. Mä kaipailisin lisää kuvia pöytäkoristeista joissa on käytetty viljaa..
  25. Meillä tuli seuraava "ongelma"; veljeni vanhin lapsi on häiden aikaan 16v ja seurustellut nyt vuoden tyttöystävän kanssa eli häiden aikaan 1,5v. Mä en ollut ajatellutkaan tätä tyttöystävää kutsua mutta nyt veljeni vaimo ilmoitti että ois ehkä syytä. Siis oikeesti pitääkö kaikille kotona asuville nuorillekin mennä kutsu aveceineen!! Tai en kysy että pitääkö, emme todellakaan ole laittamassa avec kutsua kotona asuville nuorille mutta mikäs on teidän mielipide? Ja tuota lapsiasiaa täällä pohdin myös. Meillä kutsutaan sukulaisten lapset, mutta kavereille (paitsi kummilapset sisarineen) sanomme aivan suoraan heitä nähdessämme että kutsu on vain vanhemmille, jos joku ei vielä siitä ymmärrä että jätämme perheineen sanan pois.
×
×
  • Create New...