galliano

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä galliano

  • Taso
    Untuvikko
  1. Olimme puhuneet kihlauksesta jonkin aikaa, mutta sovimme menevämme kihloihin erään mökkireissun yhteydessä. Otimme siis mukaan ihanaa ruokaa ja juomaa ja nautimme niistä ja toisistamme viikonlopun. Lauantaina pujotimme sormukset sormeen.
  2. Tämä on aivan taivaallisen hyvää, toinen bravuurini on Baileys-kakku, se vasta hyvää onkin! Baileys-kakun ohjeen voin laittaa myöhemmin, löytyy kyllä googlellakin. ps. aivan loistavia juustokakun koristeluvinkkejä löytyy kinuskikissan sivuilta. Valkosuklaa-daimkakku Pohja: 300 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina tai muita tummia keksejä 75-100 g margariinia tai voita sulatettuna Täyte: 2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa 1 levy Pandan valkosuklaata (130 g) 250 g maitorahkaa 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 4 liivatetta 2 rkl sitruunamehua 1,5 isoa daimia murustettuna Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele Daim-murskalla tai suklaarouheella.
  3. Minullakin hakusessa kohtuuhintainen, ellei jopa edullinen meikki- ja kampauspaikka Tampereella. Mieluummin molemmat samasta paikasta. Koulut eivät taida tehdä lauantaisin, kosmetologikoulu on lauantaisin auki, mutta sieltä ei saa kampausta.. Eli vinkkejä vastaanotetaan.
  4. Kiitos tästä vinkistä, vakavasti harkitse Siiriä. Minusta ei ole pahan hintainenkaan. Ilmeisesti mitään matkakuluja ei tule itse kuvauksen päälle, ainakaan hinnastossa ei erikseen ollut mainintaa. Sen vuoksi ei mikään paha hintakaan.