pomppi

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About pomppi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nyt tuli ongelma:kumpi on oikea Eppu Nuotion alkuperäinen runo? "Häät on sellaset, että marssitaan ja yhdellä on päässä pitsiverho. Sitten lauletaan virsi ja edessä nyyhkii nenäliinakerho." VAI "Häät on sellaset, että marssitaan ja yhdellä on päässä pitsiverho. Kaikki nousee seisomaan ja edessä nyyhkii nenäliinakerho." Olen nähnyt molempia käytettävän, mutta haluaisin sen alkuperäisen! Kiitos! [smiley=dankk2.gif]
 2. Minun rakas kaasoni on vuoden minua vanhempi, 31 v.
 3. HUOMIO! Onko kenelläkään ollut viljaa (vehnää) ja ruiskukkaa kimpussaan? Jos on saisiko niistä kuvia? Minulle tilauksessa sellainen, mukana myös valkoista tai kerman väristä liljaa, mutta kun en ole nähnyt kunnon kuvia sellaisesta kimpusta, niin jänskättää minkälaisen saa! Olisin todella kiitollinen, jos kuvia löytyisi!
 4. Huomasin tämän ketjun vasta nyt... Itse tilasin myös Pionista kimppuni, heittokimpun sekä 6 viehettä, hinnaksi tulee n. 130 euroa. En tiedä, onko se paljon vai vähän, mutta nuorekas palvelu ja asiantuntevuus ratkaisivat! He osasivat neuvoa heti, millainen kimppu kannattaa tehdä viljoista ja ruiskukasta, ettei se pilaa pukua hankaamalla sitä vasten. Minä kun en tiedä kukista oikeastaan mitään, niin hyvät kuvat ja mallit olivat tarpeen päätöstä tehdessä. SUOSITTELEN! ;D
 5. Minä oon hoitanut kaikki varaukset ym. "viralliset" asiat itse ja vuodenvaihteessa "pinna" katkesi sulhoon, kun häntä ei näyttänyt kiinnostavan häät ollenkaan! > Itkin ja raivosin illan ja sen jälkeen sulhoni lupasi hommata hääauton tmv. ja olla mukana enemmän... Tajusin itsekin, että stressaan liikaa,otin vähän etäisyyttä koko häähumuun ja nyt taas jaksaa suunnitella asioita paremmin. Kortin kutsutekstin suunnittelimme toissailtana yhdessä ja ohjelman annoimme kaasolle ym.järjestettäväksi. Askarteluun en odota sulhon apua, kaasoni ja muutama hyvä ystävä ovat luvanneet auttaa, heillä tuntuu enemmän olevan intoa siihen kuin minulla. ;D Tsemppiä kaikille!
 6. Meille varattu DJ Lumo-nimisestä ohjelmapalveluyrityksestä, Helsingin seudulta. Hinta 550 €...sisältyy DJ, äänentoistolaitteet sekä valot ja matkakustannukset. Meillä häät Hämeenlinnan seudulla. Löysin heidät näiltä sivuilta viime vuoden lopulla ja otin heti yhteyttä, asiantunteva palvelu jne. ;D [email protected] olisi osoite, kannattaa kysyä!
 7. ja vielä...meillä tulee olemaan yhtenä ohjelmanumerona innokkaimman tanssijan palkitseminen, joten eiköhän se jo tee selväksi missä mennään, I hope! ;D Asiasta mainitaan juhlaohjesäännössä, joten vieraat tietävät varautua! :
 8. Me emme myöskään valssaile, taivumme siihen kyllä, mutta se ei tunnu meidän jutulta...joten nojailemme jonkun hitaan tahdissa. Itse pitäisin Pepe Willbergin Aamusta, mutta sulho ei ole kotimaisen musiikin ystävä Ja meillä häihin tulee soittamaan DJ, joten perinteisiä valssi- ym.humppahäitä näistä ei tule! Sanokoon äiti mitä haluaa... Joudumme kuitenkin ehkä taipumaan Tyttären valssiin toisena kappaleena, mutta sitten loppuu "pertsat" ja alkaa biletys! Myös kaikki ystävämme tietävät, että pidämme tanssimisesta ja nimenomaan nopeiden tahtiin, joten he ovat jo saaneet ajoissa varoituksen tulevasta! ;D
 9. Itse olin kaasona viime kesänä ja olimme sopineet jo nuorena ;)että olemme toistemme kaasot ja ensimmäisten lasten kummit...vaan kuinkas kävikään! Kun ex-paras ystäväni ilmoitti hääpäivän, niin siitä alkoi vuoden sellainen rumba, että oksat pois!!! Asuimme eri paikkakunnilla ja häät vietettiin kolmannella paikkakunnalla(minulta sinne matkaa n.100 km), mutta minun olisi pitänyt olla joka viikonloppu jossain päin tekemässä jotakin! Itselläni vaikea vaihe omassa suhteessa ja ei hirveästi innostanut toisen häähössötys, mutta tein parhaani. Morsian"veti herneitä nenään" heti, jos en päässyt johonkin tapaamiseen, olin kuitankin tekemässä kortit, puvun sovituksissa, kirkossa kuulutuksissa :-?jne.jne. Hääviikolla jouduin ottamaan palkattomia päiviä töistä, että olisin viimeistään to-aamuna hääpaikkakunnalla ja sekään ei ollut hyvä!!! > Tehtäviini kuului mm. auton koristelu,hääpaikan koristelu, valokuvaajan sekä videokuvaajan kanssa yhteistyö, morsiamen laukun huolehtiminen, pukeminen, hääjuhlan juonnot yhdessä BM:n kanssa(joka luisti tilanteista...)leikkien ohjaaminen, bändin kanssa yhteistyö, pitopalvelun kanssa yhteistyö jne.jne. Itse en ehtinyt kunnolla syödä koko aikana, kun morsian vaati sinne ja tänne jne. No, minä sain muilta kehuja hyvin hoidetusta juhlasta(mm.kuvaajilta),mutta ex-ystäväni pisti välit lopullisesti poikki!!! Kun ihmettelin viikkoja juhlan jälkeen, mikä on, niin sain vain kirjeen, missä minut haukuttiin:en osannut tehdä sitä enkä tätä, olen loukannut kaikkia, en istunut hääjuhlassa morsiamen lähellä(ei ollut nimettyjä paikkoja)jne.jne. Itse olin aivan hämmästynyt, koska morsian ei ollut sanallakaan juhlassa viitannut näihin asioihin! Hän taisi vain hymyillä tekohymyä koko ajan (niinkuin kirjeessään mainitsi)ja näytti kaikille, että kaikki on ok! No, emme ole olleet juhlan jälkeen tekemisissä, emmekä tule olemaan, koska hänkin myös loukkasi minua!! Jos olisin tämän tiennyt, en olisi suostunut kaasoiluun... :'(
 10. HEI KAIKKI HÄMEEN MORSIAMET! Meillä koittaa suuri päivä 5.8.06....iiik! Vihkiminen Vanajan kirkossa klo. 14.00 ja sen jälkeen suuntaamme kohti Turengin Kuumolaa. Ei mikään loistelias paikka, mutta iso (tulossa n. 150 vierasta) ja saa viedä omat juomat ym. Ystävillä ollut siellä häitä ja kaikki toimineet loistavasti! Vuokra oli edullinen ja paikan saa koko vkonlopuksi käyttöön! ;D Pitopalvelun tilasimme Kotiruoka Forsströmiltä ja hyvät ovat olleet ruoat heillä ennenkin!
 11. Juuri tässä pähkäilin samaa asiaa.. ja marssin valokuvausliikkeeseen! siellä ammattilainen osasi antaa vaihtoehtoja kuvauksen suhteen ja päädyimme hyvään ratkaisuun. Koska itse viime kesänä häissä olleena, joissa jouduimme odottelemaan yli tunnin kuvauksessa ollutta paria, päädyimme siihen, että kuvaaja tulee hääpaikalle. Ensin ohjelmassa kättelyt, sitten maljat ja isän puhe ja sitten me poistumme hetkeksi aikaa kuvaukseen. Kaasoni on luvannut huolehtia ohjelmasta sen aikaa... Joten yksi huoli jälleen vähemmän!