Jump to content
Naimisiin.info

Slemmy

Morsian
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Slemmy's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. hei.

    missä päin puku on? vyötärömitta?

  2. Järvilinnassa on jälleen mahdollista järjestää juhlia! Tiloja vuokraa ja emännöi tänäpäivänä Punainen Pirtti, josta voi kysellä lisää. Hinnat heillä ovat oman kokemuksen mukan melko kalliit: tilavuokraa (klo 13-23) perivät 800 euroa ja tarjoiluista 30 euroa per henkilö, vaikka puolet raaka-aineista sekä hääkakku tulee meiltä itseltämme. Juhlinnan Järvilinnassa on päätyttävä viimeistään klo 23, mikä ainakin omalla kohdallamme oli yksi rajoittavimmista tekijöistä. Paikkanahan tuo J-linna on muuten aivan ihana A-oikeuksista: Keskustelin tänään Puustellin työkylän emännän kanssa ja hän kertoi tämän anniskeluoikeusasian koskevan kaikkia juhlatiloja, jotka tarjoavat myös pitopalvelua omasta takaa. Harmi juttu sinänsä, että sulkee pois monia mieluisimpia juhlanviettopaikkoja. Tokihan näissä mieluiten juhlansa viettää, kun tilat ja tarjoilut saa saman katon alta! Mutta ei voi palveluntarjoajaa syyttää; se on pisnestä se. Vertailun vuoksi tuohon Järvilinnaan vielä Puustellin työkylän hintoja: tilavuokra (klo 13-02) 250 euroa, tarjoilut (sis. ruoka, kakku ja kahvitarjoilu) 30 euroa, mikä laskee itse tuotujen raaka-aineiden määrästä riippuen.
  3. Heippa, palaanpa hieman tähän aiheeseen, mikäli vielä löytäisin vastauksia: Olemme siis mieheni kanssa aikeissa juhlia häitämme Järvilinnassa. Oliko teillä juhlissa omia juomia (alkoholi-), vai pitikö kaikki tilata "talolta"? Käytittekö Järvilinnan pitopalvelua ja olitteko siihen tyytyväisiä? Saiko esim. kakun tehdä itse? Olen huomannut edellämainittujen seikkojen olevan ongelma monen juhlapaikan kohdalla, mutta löytyy myös niitä, joiden kanssa "kaikki käy". Juhlapaikkanahan Järvilinna olisi aivan ihana ja lisäksi lähellä kotiamme Laukaassa.
  4. Heips,

    laitanpa vielä tätäkin kautta viestiä kylteistä, jos vaikka et tulekaan lukeneeksi suoraan ketjun päivityksiä...

    Siispä: Haluaisin ostaa koko satsin tienvarsikylttejä. Asun Laukaassa, joten nouto ok. Laittaisitko s-postia: [email protected]

  5. Ei kaikkien asioiden tarvitse olla loogisia. Meidän mielestämme elämän täytyy sisältää myös ihania ja ainutlaatuisia juttuja, joita voi hymyssäsuin muistella vielä eläkeiässä! Ja tulitpa juuri maininneeksi samaan hengen vetoon tuon itse pointin: olisihan se saavutus pitää asia salassa ja olla silti aviopari ihan sukunimeä myöten. Siinäpä sitä yllätystä! Vaatinee tämä asia paljon järjestelyjä, mutta uskon, että hyvin suunniteltuna voi myöskin toteutua. Asiakirjojen ym. allekirjoittamiset ovat tietysti päivän selviä juttuja, mutta kuten aloituksessanikin pohdin, lain kanta on tässä asiassa epäselvä.
  6. Pakkotilanteessa kyllä, mutta mieheni haluaisi meidän olevan samannimisia alusta lähtien (ja se olisi ihana juttu myös mun mielestä). Toisaalta ajattelin vaihtoehtoa, että ottaisin aluksi yhdistelmänimen ja poistaisin tyttönimeni sitten juhlien jälkeen.
  7. Niin, mietittiinkin, että päivittyykö tietoni automaattisesti väestörekisteristä työnantajalleni. Valtiolla olen töissä, mutta esim. osoitetiedot on päivitettävä omatoimisesti erillisellä kaavakkeella.
×
×
  • Create New...