Jump to content
Naimisiin.info

tähtis

Morsian
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

tähtis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. heippa!

  Miten toi teidän kutsun kansi on tehty? Leimoilla vai printattu?? Jos tietsikalla niin mikä fontti? tyylikkään yksinkertaiset ja morsian jota jeesaan ei oo mikään "viisi tuntia per kutsu"-nyhertäjä;)

 2. Heippa!

  Luin tota sunnittelupalstaa ja kun kerran asiaa mietit niin vastaan.

  Ei kantsi pitopalvelua tod. ottaa.-tulee aina kalliimmaksi. Jos ei viinaksia tarvi niin sitten joku seurakunnan paikka ja sinne pyydät esim. seurakunnan emännän tekeen ruoat. Meillä oli reilu 168hlö:ä joista lapsia 40. Ruokana vaatimattomasti poronkäristystä, lapsille lihapullat. Hinta 1700e ;) Hinta sis....

 3. Paljon kiitoksia!

 4. Moikka.

  Geelihelmiä löytyi sellaisesta paikasta kun Löytöliiteri Tampereella. Yks pussi maksoi 1,5e, riitti about yhteen maljakkoon. Mutta sitten kun päätettiin, että laitetaan niitä asetelmiin niin tilattiin Ebaysta, oli ehkä puolet halvempaa. Hakusanoilla esim. deco beads tai water crystals.

 5. heippa!

  Mistä löysit noita vedelläturvotettuja geelihelmiä? hinta? -Koitin just viikko sitte niitä metsästää! Kiitos!

 6. Hilpeää oli silloinkin kun koristeena oli kaksi "jotain ukkelia". Kakkulapio meni niin läheltä niitä ja niitä ei ollut painettu siihen kakun pintaan kovin syvästi, joten "nämä ukot" kupsahti siihen tarjottimelle kun pala otettiin pois!
 7. pistätkö kuvan [email protected] materiaali?

 8. HEi.

  Olisitko tänään kotona kolmen-puoli neljän maissa? -Sovittaja saapuisi.

 9. sait varmaan kaitaliinat keväällä myydyksi?

 10. Hei, kyselit ruskeista kaitaliinoista. Vaihdoin nimimerkkiä, edellinen oli liian helposti tunnistettavissa.

  Voin myydä liinat vaikka heti, meille tuli väriteeman muutos ja ajattelinkin hankkiutua niistä eroon. Saat ne 30e hintaan. Sähköpostini on [email protected] sovitaan lisää siellä :)

 11. hei.

  missä päin puku on? vyötärömitta?

 12. hei.

  Ostitko keväällä ruskeita kaitaliinoja ja olisivatko syksyksi jo vapaana?:)

 13. Kilpailuta kaupat! Niin mekin tehtiin, vietiin lista/lähetettiin s-postina useampaan kauppaan johon tuli kukkien määrä ja pvm. hinta samalle tilaukselle oli Espoossa 2009 välillä 180-560e!! Laskettiin mitä kukkia minkäki verran(liljoja, ruusuja avalancea juhlapöytään ja pieniä asetelmiin, saniaisen lehtiä, eustomaa ja varmaan jotain muutakin siinä oli) Kantsii kuitenkin muistaa että esim. pitkänen tekee pienen pöytäasetelman seittemällä eurolla(ainakin tona vuonna) ja miettiä siitä mikä kannattaa/ja tuleeko halvemmaksi ja paljonko tuo lisästressiä. Ja Pirjo Kopin pyydät tekeen oman kimpun niin oot varmasti tyytyväinen;) -pelasti päiväni!
 14. Tällainen mulla... En oo tähän ketjuun vielä laittanut. Aivan huippu oli ja sopi pukuun ku nenä päähän;) Ruusua, pientä kämmekkää, peikonpähkinää, herttaköynnöstä ja kanelitankoja!
 15. Riippuu siitä mitä haluat?! Kopin sivuilla kehotan vierailemaan ehdottomasti, häneltä tilasin kimpun, vieheet ja kaason rannekukan. Meillä pöytäkukat tehtiin itse, mutta ruusujen, liljojen ja vihreitten lehtien hinta vaihteli välillä 180e-520e(nimen omaan eri puolilla espoota)!! Kannattaa siis kilpailuttaa/kysyä tarjouksia etukäteen. Meillä oli juhlat vuosi sitten toukokuun lopussa.
×
×
 • Create New...