pinus

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About pinus

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Heippa, nyt olisin hajoittamassa pakettia (http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?/topic/93982-kulta-ruskea-beige-haeaesomistepaketti/ ) Onko sinulla vielä trvetta kristalleille, kellukynttilöille ja lastunauhalle?

 2. Meidän kukkiin menee yteensä 250e, josta morsiuskimpun osuus on n.130e
 3. Meillä hääpäivä on 8.10.2011. Vihkiminen Hämeenlinnan kirkossa ja juhlia vietetään Kankaisten tilalla. Mikaela Löfroth kuvaa ja pitopalvelukin on varattu. Hääkampauksen ja meikin tekee Eveliina Palokunnankadun HiusAteljeesta. Olen ehtinyt ostaa jo toisen mekon ja vaihtaa pitopalvelua ( jossa säästin yli 5e/hlö!).
 4. Hei, kyselit ruskeista kaitaliinoista. Vaihdoin nimimerkkiä, edellinen oli liian helposti tunnistettavissa.

  Voin myydä liinat vaikka heti, meille tuli väriteeman muutos ja ajattelinkin hankkiutua niistä eroon. Saat ne 30e hintaan. Sähköpostini on [email protected] sovitaan lisää siellä :)

 5. Budjetti oli 500, tähän mennessä olen tuhlannut omaan pukeutumiseeni jo yli 800..
 6. Meillä myös juhlat lokakuussa ja itse olen ajatellut kimppuuni ruusua, freesiaa, bouvardia ja neilikkaa. Osaako kukaan kertoa, onko kukkien hinnoissa eroa vuodenajasta riippuen. Esim. onko ruusu kalliimpaa syksyllä kuin kesällä?
 7. Itse maksamme ja näin ollen myös päätämme kaikesta.
 8. Kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta! Seurusteltu ollaan neljä vuotta ja tytärkin on jo kohta vuoden vanha
 9. Isoimmat menoerät ovat ruoka ja juoma (=3000e) Sormus ja puku (=1000e) Juhlapaikka ja koristelut (=1000) Yhteensä budjetti on 7000e.