Satsu82

Morsian
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Satsu82

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Esittelenpä ylpeänä kutsujani myös täällä.
 2. Heippa, nyt olisin hajoittamassa pakettia (http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?/topic/93982-kulta-ruskea-beige-haeaesomistepaketti/ ) Onko sinulla vielä trvetta kristalleille, kellukynttilöille ja lastunauhalle?

 3. Heippa, kiinnostaisi myös milloin bändi on roudannut tavaransa tilaan?
 4. Tai tehty taitto-ohjelmalla?
 5. Itse olen menossa kuvaukseen "luonnollisessa lookissa". Inspiskuvia löytyy päikystäni.
 6. Meille tulee niin sairaan hieno auto, että on pakko päästä jossain hehkuttamaan kun ei viitsi vieraillekkaan etukäteen esitellä! edit. enpä ole ottanut selväät mikä tuo auto tosiaan on (tyypillinen nainen!?!)
 7. Itse olen kuullut kaverilta Espoon Zazabellasta mittatilauspuvusta kauhutarinan, jossa pukua korjattiin moneen otteeseen eikä siitä tullut hyvä...
 8. Moi, onko kukaan ottanut kuvia muuta kuin studio-ympäristössä? Varmaan hotellihuoneissa, onko muita kokemuksia?
 9. Kokemuksia Tikkurilan Emotionista?
 10. Empun kengät on aivan mahtavat! Itsekkin olen ajatellut tuunausta ja nyt olen entistä vakuuttuneempi! Meillä on häiden värityksenä musta ja valkoinen (ihan hitunen oranssia siellä täällä), joten mustia kenkiä ja laukkua olen ajatellut. Tosin olen aivan ihastunut näihin! Ne (tai oikeastaan halvemmat kopiot) voisivat olla "jotain sinistä", mutta sitten laukku pitäisi ehkä olla valkoinen ja koko mustavalkoisuus unohtuisi asukokonaisuudesta. Plaah.
 11. Mielellään ihastelisin kuvia juhlapaikasta, erityisesti talvihääkuvat kiinnostavat. Meillä varattuna 3.3.2012!
 12. Mielelläni katselisin kuvia Wanhassa Bäckbyssä järjestetyistä häistä!? Omat häät siellä 3.3.2012!
 13. Kuulostaa aivan loistavalta idealta! En ollutkaan ajatellut, että tuollaiset erilaiset versiot voisivat olla toimiva kokonaisuus! Katselen tässä juuri Victoria's Secretin näytöstä ja inspiroidun