tähtis

Morsian
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tähtis

 1. heippa!

  Miten toi teidän kutsun kansi on tehty? Leimoilla vai printattu?? Jos tietsikalla niin mikä fontti? tyylikkään yksinkertaiset ja morsian jota jeesaan ei oo mikään "viisi tuntia per kutsu"-nyhertäjä;)

 2. Heippa!

  Luin tota sunnittelupalstaa ja kun kerran asiaa mietit niin vastaan.

  Ei kantsi pitopalvelua tod. ottaa.-tulee aina kalliimmaksi. Jos ei viinaksia tarvi niin sitten joku seurakunnan paikka ja sinne pyydät esim. seurakunnan emännän tekeen ruoat. Meillä oli reilu 168hlö:ä joista lapsia 40. Ruokana vaatimattomasti poronkäristystä, lapsille lihapullat. Hinta 1700e ;) Hinta sis....

 3. Paljon kiitoksia!

 4. heippa!

  Mistä löysit noita vedelläturvotettuja geelihelmiä? hinta? -Koitin just viikko sitte niitä metsästää! Kiitos!

 5. Hilpeää oli silloinkin kun koristeena oli kaksi "jotain ukkelia". Kakkulapio meni niin läheltä niitä ja niitä ei ollut painettu siihen kakun pintaan kovin syvästi, joten "nämä ukot" kupsahti siihen tarjottimelle kun pala otettiin pois!
 6. pistätkö kuvan [email protected] materiaali?

 7. HEi.

  Olisitko tänään kotona kolmen-puoli neljän maissa? -Sovittaja saapuisi.

 8. sait varmaan kaitaliinat keväällä myydyksi?

 9. hei.

  missä päin puku on? vyötärömitta?

 10. hei.

  Ostitko keväällä ruskeita kaitaliinoja ja olisivatko syksyksi jo vapaana?:)

 11. Kilpailuta kaupat! Niin mekin tehtiin, vietiin lista/lähetettiin s-postina useampaan kauppaan johon tuli kukkien määrä ja pvm. hinta samalle tilaukselle oli Espoossa 2009 välillä 180-560e!! Laskettiin mitä kukkia minkäki verran(liljoja, ruusuja avalancea juhlapöytään ja pieniä asetelmiin, saniaisen lehtiä, eustomaa ja varmaan jotain muutakin siinä oli) Kantsii kuitenkin muistaa että esim. pitkänen tekee pienen pöytäasetelman seittemällä eurolla(ainakin tona vuonna) ja miettiä siitä mikä kannattaa/ja tuleeko halvemmaksi ja paljonko tuo lisästressiä. Ja Pirjo Kopin pyydät tekeen oman kimpun niin oot varmasti tyytyväinen;) -pelasti päiväni!
 12. Tällainen mulla... En oo tähän ketjuun vielä laittanut. Aivan huippu oli ja sopi pukuun ku nenä päähän;) Ruusua, pientä kämmekkää, peikonpähkinää, herttaköynnöstä ja kanelitankoja!
 13. Riippuu siitä mitä haluat?! Kopin sivuilla kehotan vierailemaan ehdottomasti, häneltä tilasin kimpun, vieheet ja kaason rannekukan. Meillä pöytäkukat tehtiin itse, mutta ruusujen, liljojen ja vihreitten lehtien hinta vaihteli välillä 180e-520e(nimen omaan eri puolilla espoota)!! Kannattaa siis kilpailuttaa/kysyä tarjouksia etukäteen. Meillä oli juhlat vuosi sitten toukokuun lopussa.
 14. Se mitä kuvauksista jälkeenpäin itkin oli se etten KEHDANNUT pyytää musta omaa kuvaa! Lähinnä ihanan pukuni takia se jäi harmittaan.
 15. Neitiloka; Jostain olen lukenut että juhlavat kampaukset on pääsääntöisesti tukka kiinni. Älä huoli, kyllä kampaaja niistä jotain taikoo. Sinne voi laittaa nutturan täytettä(en muista sen nimeä) sisälle, ja jos jättäis vaikka pari kiharrettua suortuvaa vapaammin. En myöskään usko että lyhemmät hiukset on ongelma. Mullakin junttura luonnonkihara, mutta ei ollu ongelma.
 16. Kokemuspohjaa: Pitkällisen pohdinnan, harkinnan ja lompakon pohjan tutkailun jälkeen menin halvimpaan paikkaan. Eihän siitä meinannu mitään tulla ja tuntui että täti pilaa päiväni kun ei tajua että halusin oikeasti olla päivän prinsessa. Koko kampaus ajan stressasin mikä on lopputulos. Kukkia hän ei osannut laittaa siten kun halusin ja systeri fiksasi niitä vielä himassa. Kuitenkin kun mies tuli hakemaan mua niin hän oli ihastuksissaan ja juhlissa pikkusisko tuli sanomaan "Just tollasen olisin halunnut, mutta kampaaja ei osannut laittaa". Eli jos on perfektionisti luonteeltaan, ei kukaan ole kyllin hyvä ko. tehtävään. Silloin on oikeastaan ihan sama kuka hiukset laittaa. Myöhemmin kuvia katsottuani olen itsekin todennut että varsinkin edestä tukka oli TOSI nätisti.
 17. Mihin päädyit? Jos et löytäny vielä jouluksi mitään niin sitten olisin suositellu Diorin Jadore sulle, ja miehellesi YvesSainLaurenin L'HOMME. Tota jälkimmäistä herkkänenäisetkin sietää, ja miehenikin tykkäs vaikka tuoksu ei ole ihan "perus" äijä tuoksu. Jadore on ihanan sensuelli mun mielestä.
 18. Tuoksuna oli Victor&Rolfin Flowerbomb joka vie mieheltäni jalat alta edelleen:) Tuoksu odotti korkkausta kaapissa puoli vuotta ennen häitä
 19. Miaraanan kimppu oli kyllä nätti! Kannoitko käsivarrella vai miten? Mulla oli toukokuussa tämmönen. Tykkäsin kyllä valtavasti ja kimppu viritti häätunnelmaan edellisenä iltana viikon sairastelun jälkeen!
 20. Niihän se oli!! Ja sopi kaasolle ku nenä päähän. Pitää varmaan järjestää toiset häät, oli se niin ihanaa...
 21. Varmaan ainakin rannerenkaaseen rannekukan teettäminen onnistuu. Tässä mun kaason kukkanen.
 22. Ehkä se on ilmaisusta kiinni vetääkö ihmiset herneet nenään, jos ehdottaakin että tuokaa rahaa tai vilkaskaa lahjalistaa. Me mietittiin TOSI tarkkaan miten asia ilmaistaan, ja päädyttiin siihen ettei esim. tilinroa laiteta, koska ei ihmiset sinne mitään laita ku me nähdään paljo sinne on tullu. Meillä oli siis possu lahjapöydällä, joka käytiin tyhjentämässä välillä. Pari taulua kyllä tuli kuitenki lahjaks, joiden paikka on tällä hetkellä sohvan ja seinän välissä. Samoten kristallilautasia, joiden käyttöä varten pitäisi olla oma kartano ja ruokailuhuone. -Vähän ehkä turhan fiinejä arabian teeman kaveriksi
 23. Visuelle sellossa tekee tosi nättejä kimppuja, ja palvelu ASIANTUNTEVAA. Osaavat sanoa heti mikä on saatavuus ja hinta milloiseenkin aikaan vuodesta. Hinta semmosta kalliimpaa keskiluokkaa. Saa myös hankalempia sidontoja, kuten terälehdistä koottuja isoja ruusuja. Oon kuullu tutuilta tosi paljon kehuja. Kaivokukka on halvempi ja palvelu ystävällistä. Mutta tilauksen teko oli vähän hankalaa kun eivät tienneet kuka on silloin töissä kun häät on eli kuka tulee sitomaan kimpun. Sen takia jätin tän paikan väliin, mulla kun sattui olemaan hyvin tarkka visio siitä mitä haluan. Lisäksi he ostavat kukat huutokaupoista hollannista, joten eivät osanneet sanoa että saako ko. väriä/kukkaa juuri silloin. Olin kyllä jo kerran menossa tilausta tekemään... Albergan esplanadilla pikkunen kukkakauppa, jonka nimeä en muista. Hinnoiltaan halpa, ainakin mitä valmiskimppuja kattelin verrattuna yleiseen hintatasoon. Pöytäkukatkin itsesidottuina olis tulleet melko edullisiksi. Floristeja en oo tavannu tässä paikassa. Pöytäkukat sidoimme itse ja tilattiin ne tuolta kuosmaselta. Päädyin lähimpään kukkakauppaan, ettei tule ajassa ongelmia eli lähdenrannan kukkaan ja nähtyään kimpputoiveeni he suosittelivat Pirjo koppia, jota itsekin olen sen jälkeen suositellut ainakin kimpputilauksessa!
 24. Oulun korusta saatiin loistavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, sekä hyvät alennukset! Voin suositella. Sormuksia kaivertaa yksi henkilö, jonka käsiala on aivan ihanaa. -Meillä on vihkisormuksessa vanha-aikaisella kaunolla nimikirjaimet jotka on yhdistetty sydämellä. Piirsin ton hälle malliksi ku nimet ei olis nätisti isolla mahtunu.
 25. Tämmöset mulla, ihan erilaiset kuin olin aatellu, mutta tuntuu omalta. Kihlan halusin kultasena perinteen mukaan, mutta käytän enimmäkseen hopea koruja joten passeli kaikkeen, muutama tuttu harmitellu kun ei ole tullut tehneeksi samoin. Sandbergin kihla (kuvassa päällimmäisenä) ja Tillanderin vihkisormus. Tälleen päin näyttää parhaalta, normaalisti se ei valu noin:) Miehellä millin leveämpi kihla, kuin omani. -Kuvassa lisäksi prinssini jota pussasin; elämä on karua.