Jump to content
Naimisiin.info

tähtis

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tähtis kaikki viestit

  1. heippa!

    Miten toi teidän kutsun kansi on tehty? Leimoilla vai printattu?? Jos tietsikalla niin mikä fontti? tyylikkään yksinkertaiset ja morsian jota jeesaan ei oo mikään "viisi tuntia per kutsu"-nyhertäjä;)

  2. Heippa!

    Luin tota sunnittelupalstaa ja kun kerran asiaa mietit niin vastaan.

    Ei kantsi pitopalvelua tod. ottaa.-tulee aina kalliimmaksi. Jos ei viinaksia tarvi niin sitten joku seurakunnan paikka ja sinne pyydät esim. seurakunnan emännän tekeen ruoat. Meillä oli reilu 168hlö:ä joista lapsia 40. Ruokana vaatimattomasti poronkäristystä, lapsille lihapullat. Hinta 1700e ;) Hinta sis....

  3. Paljon kiitoksia!

  4. heippa!

    Mistä löysit noita vedelläturvotettuja geelihelmiä? hinta? -Koitin just viikko sitte niitä metsästää! Kiitos!

  5. tähtis

    Hääkakun leikkaus

    Hilpeää oli silloinkin kun koristeena oli kaksi "jotain ukkelia". Kakkulapio meni niin läheltä niitä ja niitä ei ollut painettu siihen kakun pintaan kovin syvästi, joten "nämä ukot" kupsahti siihen tarjottimelle kun pala otettiin pois!
  6. HEi.

    Olisitko tänään kotona kolmen-puoli neljän maissa? -Sovittaja saapuisi.

  7. sait varmaan kaitaliinat keväällä myydyksi?

  8. hei.

    missä päin puku on? vyötärömitta?

  9. hei.

    Ostitko keväällä ruskeita kaitaliinoja ja olisivatko syksyksi jo vapaana?:)

  10. Kilpailuta kaupat! Niin mekin tehtiin, vietiin lista/lähetettiin s-postina useampaan kauppaan johon tuli kukkien määrä ja pvm. hinta samalle tilaukselle oli Espoossa 2009 välillä 180-560e!! Laskettiin mitä kukkia minkäki verran(liljoja, ruusuja avalancea juhlapöytään ja pieniä asetelmiin, saniaisen lehtiä, eustomaa ja varmaan jotain muutakin siinä oli) Kantsii kuitenkin muistaa että esim. pitkänen tekee pienen pöytäasetelman seittemällä eurolla(ainakin tona vuonna) ja miettiä siitä mikä kannattaa/ja tuleeko halvemmaksi ja paljonko tuo lisästressiä. Ja Pirjo Kopin pyydät tekeen oman kimpun niin oot varmasti tyytyväinen;) -pelasti päiväni!
  11. Tällainen mulla... En oo tähän ketjuun vielä laittanut. Aivan huippu oli ja sopi pukuun ku nenä päähän;) Ruusua, pientä kämmekkää, peikonpähkinää, herttaköynnöstä ja kanelitankoja!
  12. Riippuu siitä mitä haluat?! Kopin sivuilla kehotan vierailemaan ehdottomasti, häneltä tilasin kimpun, vieheet ja kaason rannekukan. Meillä pöytäkukat tehtiin itse, mutta ruusujen, liljojen ja vihreitten lehtien hinta vaihteli välillä 180e-520e(nimen omaan eri puolilla espoota)!! Kannattaa siis kilpailuttaa/kysyä tarjouksia etukäteen. Meillä oli juhlat vuosi sitten toukokuun lopussa.
  13. Se mitä kuvauksista jälkeenpäin itkin oli se etten KEHDANNUT pyytää musta omaa kuvaa! Lähinnä ihanan pukuni takia se jäi harmittaan.
  14. Neitiloka; Jostain olen lukenut että juhlavat kampaukset on pääsääntöisesti tukka kiinni. Älä huoli, kyllä kampaaja niistä jotain taikoo. Sinne voi laittaa nutturan täytettä(en muista sen nimeä) sisälle, ja jos jättäis vaikka pari kiharrettua suortuvaa vapaammin. En myöskään usko että lyhemmät hiukset on ongelma. Mullakin junttura luonnonkihara, mutta ei ollu ongelma.
  15. Kokemuspohjaa: Pitkällisen pohdinnan, harkinnan ja lompakon pohjan tutkailun jälkeen menin halvimpaan paikkaan. Eihän siitä meinannu mitään tulla ja tuntui että täti pilaa päiväni kun ei tajua että halusin oikeasti olla päivän prinsessa. Koko kampaus ajan stressasin mikä on lopputulos. Kukkia hän ei osannut laittaa siten kun halusin ja systeri fiksasi niitä vielä himassa. Kuitenkin kun mies tuli hakemaan mua niin hän oli ihastuksissaan ja juhlissa pikkusisko tuli sanomaan "Just tollasen olisin halunnut, mutta kampaaja ei osannut laittaa". Eli jos on perfektionisti luonteeltaan, ei kukaan ole kyllin hyvä ko. tehtävään. Silloin on oikeastaan ihan sama kuka hiukset laittaa. Myöhemmin kuvia katsottuani olen itsekin todennut että varsinkin edestä tukka oli TOSI nätisti.
  16. Mihin päädyit? Jos et löytäny vielä jouluksi mitään niin sitten olisin suositellu Diorin Jadore sulle, ja miehellesi YvesSainLaurenin L'HOMME. Tota jälkimmäistä herkkänenäisetkin sietää, ja miehenikin tykkäs vaikka tuoksu ei ole ihan "perus" äijä tuoksu. Jadore on ihanan sensuelli mun mielestä.
  17. Tuoksuna oli Victor&Rolfin Flowerbomb joka vie mieheltäni jalat alta edelleen:) Tuoksu odotti korkkausta kaapissa puoli vuotta ennen häitä
  18. Miaraanan kimppu oli kyllä nätti! Kannoitko käsivarrella vai miten? Mulla oli toukokuussa tämmönen. Tykkäsin kyllä valtavasti ja kimppu viritti häätunnelmaan edellisenä iltana viikon sairastelun jälkeen!
  19. Niihän se oli!! Ja sopi kaasolle ku nenä päähän. Pitää varmaan järjestää toiset häät, oli se niin ihanaa...
  20. Varmaan ainakin rannerenkaaseen rannekukan teettäminen onnistuu. Tässä mun kaason kukkanen.
  21. Visuelle sellossa tekee tosi nättejä kimppuja, ja palvelu ASIANTUNTEVAA. Osaavat sanoa heti mikä on saatavuus ja hinta milloiseenkin aikaan vuodesta. Hinta semmosta kalliimpaa keskiluokkaa. Saa myös hankalempia sidontoja, kuten terälehdistä koottuja isoja ruusuja. Oon kuullu tutuilta tosi paljon kehuja. Kaivokukka on halvempi ja palvelu ystävällistä. Mutta tilauksen teko oli vähän hankalaa kun eivät tienneet kuka on silloin töissä kun häät on eli kuka tulee sitomaan kimpun. Sen takia jätin tän paikan väliin, mulla kun sattui olemaan hyvin tarkka visio siitä mitä haluan. Lisäksi he ostavat kukat huutokaupoista hollannista, joten eivät osanneet sanoa että saako ko. väriä/kukkaa juuri silloin. Olin kyllä jo kerran menossa tilausta tekemään... Albergan esplanadilla pikkunen kukkakauppa, jonka nimeä en muista. Hinnoiltaan halpa, ainakin mitä valmiskimppuja kattelin verrattuna yleiseen hintatasoon. Pöytäkukatkin itsesidottuina olis tulleet melko edullisiksi. Floristeja en oo tavannu tässä paikassa. Pöytäkukat sidoimme itse ja tilattiin ne tuolta kuosmaselta. Päädyin lähimpään kukkakauppaan, ettei tule ajassa ongelmia eli lähdenrannan kukkaan ja nähtyään kimpputoiveeni he suosittelivat Pirjo koppia, jota itsekin olen sen jälkeen suositellut ainakin kimpputilauksessa!
  22. Oulun korusta saatiin loistavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, sekä hyvät alennukset! Voin suositella. Sormuksia kaivertaa yksi henkilö, jonka käsiala on aivan ihanaa. -Meillä on vihkisormuksessa vanha-aikaisella kaunolla nimikirjaimet jotka on yhdistetty sydämellä. Piirsin ton hälle malliksi ku nimet ei olis nätisti isolla mahtunu.
  23. Tämmöset mulla, ihan erilaiset kuin olin aatellu, mutta tuntuu omalta. Kihlan halusin kultasena perinteen mukaan, mutta käytän enimmäkseen hopea koruja joten passeli kaikkeen, muutama tuttu harmitellu kun ei ole tullut tehneeksi samoin. Sandbergin kihla (kuvassa päällimmäisenä) ja Tillanderin vihkisormus. Tälleen päin näyttää parhaalta, normaalisti se ei valu noin:) Miehellä millin leveämpi kihla, kuin omani. -Kuvassa lisäksi prinssini jota pussasin; elämä on karua.
  24. Mansikatkin on hyvä vaihtoehto, systerin häissä oli. Mutta muussaa marjat, tulee parempi kuin valmiista hillosta! kostutus spritella tai seven up:lla. Kostuta lusikalla ei pulla sudilla. Oma lemppari on sama kostutus kuin edellä 1kakku puoli litraa hilloja 1purkki flora vispiä/kuohukermaa blå band vaniljakiisselijauhe+maito sisälle murskattua hillaa(riittää kun rakenne rikkoutuu, eli esim. perunasurvin hyvä). Menee noin puolilitraa/kakku. Hillakerroksen päälle vaniljakiisseli-kermavaahto sekoitus, eli blå band van.kiisseliä, ohje muistaakseni pussi/2,5dl maitoa, vähensin hieman nesteenmäärää. siihen purkki kermaa vaahdotettuna. Yksärillä lisäohjeistusta jos tarvii:) Meillä on ollu tätä kaksissa kihlajaisissa ja häissä. Häissä riitti just ja just, eli tästä kyllä tykätään.
×
×
  • Create New...