maiku

Rouva
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

About maiku

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. heippa!

  Miten toi teidän kutsun kansi on tehty? Leimoilla vai printattu?? Jos tietsikalla niin mikä fontti? tyylikkään yksinkertaiset ja morsian jota jeesaan ei oo mikään "viisi tuntia per kutsu"-nyhertäjä;)

 2. Minulla oli periaatteessa kolmen tyylisiä kuvia: naturellia "aamufiilistelyä" valkoisessa topissa ja alushousuissa, musta alusvaatesetti + tummempi meikki ja kiharretut hiukset, sekä pelkät kädet oleellisten paikkojen (silmien! ei vaiskaan) peittona. Tuttuni otti kuvat kotonaan.
 3. Meillä oli tällainen hääkakku: Pohja vaalea, täytteet valkosuklaata ja mustikkaa. Kuorrute ja koristeet sokerikuorrutetta. Makeaa mutta hyvää. Ja kakku oli juuri sellainen kuin toivoin. Kakun teki luokkakaverin vaimo.
 4. Minulla oli tällainen kampaus häissämme viime tammikuussa. Edestä: Takaa:
 5. Sculpture puvussa on tosi kaunis tuo yläosa, tykkään! Minun mielestäni oikein morsiuspukumainen, ei liian iltapukumainen. Pheebo tykkään ehdottomasti enemmän alemmasta puvusta. Aivan ihana, jotenkin ajattomampi kuin ensimmäinen. Ensimmäinen pukukin on kyllä nätti, erityisesti miehustan laskokset on upeat, mutta tykkään enemmän alemmasta. Eiväthän nämä ole sattumalta Pronoviaksen pukuja? Ainakin samaa tyyliä kovasti
 6. Meillä oli tällaiset kutsut Ei laitettu juhlaohjesääntöä eikä karttaa mukaan, hyvin löysivät silti kaikki vieraat perille. Kutsussa oli juhlapaikan katuosoite, ja lisäksi tienvarsilla oli kyltit. Ainoa mikä sitten myöhemmin mietitytti, oli se, ettemme pyytäneet erikseen ilmoitusta allergioista, eikä kukaan ilmoittanutkaan sitten mitään. Jotenkin vain oletan, että nykyaikana jos on merkittäviä allergioita, niin niistä tajutaan ilmoittaa. Kukaan ei kyllä valittanut häissämme että ei olisi voinut jotain syödä. Eli ei siitä kai sitten ollut muuta ongelmaa, kuin päänvaiva meille edit. oho, onpa valtava kuva. Yritän vaihtaa sen pienempään jossain kohtaa.
 7. Tässä minun kimppuni kotona häiden jälkeisenä päivänä. Hyvin kesti orkidea talvihäiden pikkupakkaset, kun suojasi aina kevyesti sanomalehdellä. Kirkosta ulos tullessa minulla ei ollut kimppua, jottei raukka palellu.
 8. Vannehame osoittautui oikeinkin hyväksi useassa tilanteessa. Vessassa käynti oli huomattavan helppoa sen avulla. Ja koska minun oli valtavan kuuma helman sisällä, otin välillä vannehameesta kiinni ja nostin. Kätevä tuuletuskonsti
 9. Tarvitsin apua takahelman kokoamiseen vannehameen sisään, vaikka helma olikin kapea. Kun olin saanut hameen vannehameen sisään, onnistui vessassakäynti muuten yksin.
 10. Yritin hymyillä, mutta en tiedä miltä se näytti kun pidätin itkua samanaikaisesti. Katselin miestäni minkä pystyin, välillä vilkaisin vieraita ja pahimpien itkutushetkien aikana tuijotin kattoa. Ottaen huomioon lyhyen kävelymatkan, on voinut näyttää melko harhailevalta mun katseeni
 11. Annoin miehelle albumillisen valokuvia itsestäni, ja rannekellon.
 12. ^^ Mielestäni puku on todella kaunis! Jos vieroksut rusettia, sen voi varmasti poistaa tai pienentää?
 13. Meillä taitaa olla itseasiassa kolme tervetulotoivotusta: Kaasot tervehtivät vieraita kirkolla jakaessaan kirkko-ohjelmat. Meidän puolesta he saavat sanoa mitä tahtovat (suunnittelivat jo sanovansa vieraille "Moikkuli" ), kai he ylipäänsä tervehtivät vieraita. Vihkimisen jälkeen menemme kuvattavaksi, jona aikana vieraat siirtyvät juhlapaikalle. Juhlapaikalla vanhempamme (minun isä ja äiti, sekä sulhasen äiti, isälläni ja sulhasen äidillä on uudet puolisot, mutta he eivät liity kättelyihin saatikka onnitteluihin millään tavalla) kättelevät vieraat ja toivottavat nämä tervetulleeksi juhlaan. Bestmanit ovat myös vastaanottamassa vieraita, ja opastamassa heitä omille paikoilleen (eli katsomaan plaseerausta). Kun me saavumme juhlapaikalle, kätellään/onnitellaan meitä. Oma ajatukseni aluksi oli se, että meidät ja vanhemmat kätellään kaikki yhtä aikaa kun saavumme juhlapaikalle, mutta tämä päätetty järjestely tuntui olevan enemmistön mielipide asiaan (vanhempien ja avustajien). Toisaalta tuntui ihan järkevältä, että vanhemmat kättelevät vieraat näiden saapuessa paikalle, jotta vieraat tuntevat olonsa tervetulleeksi heti juhlan alettua.
 14. Heh meille kanssa tulossa se Willow treen Promise, jos sen vielä jostain löytää seuraavan parin viikon aikana. Meiningillä se tai ei mitään koristetta. Kakuntekijälle pitää kyllä sanoa siitä,että mahdollinen kakunkoriste tulee olemaan todella painava... Ettei koriste uppoa kakkuun Marabellon kakunkoristeen olen nähnyt toisessa ketjussa jo aiemmin, mutta nyt vasta tajusin kuinka hienosti tuo on tehty, ja miten hyvin siinä tulee se sama kaksoisvaikutus kuin Promisessakin (eli toiselta puolelta näyttää että pussaavat, toiselta puolelta näyttää että halaavat). Todella onnistunut siis!
 15. Viime viikolla laitettiin vireille tuo homma, häät tammikuun lopulla. Eli ei heti kun mahdollista, mutta ei missään nimessä viime tipassa