maiku

Rouva
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maiku

 1. Minulla oli periaatteessa kolmen tyylisiä kuvia: naturellia "aamufiilistelyä" valkoisessa topissa ja alushousuissa, musta alusvaatesetti + tummempi meikki ja kiharretut hiukset, sekä pelkät kädet oleellisten paikkojen (silmien! ei vaiskaan) peittona. Tuttuni otti kuvat kotonaan.
 2. Meillä oli tällainen hääkakku: Pohja vaalea, täytteet valkosuklaata ja mustikkaa. Kuorrute ja koristeet sokerikuorrutetta. Makeaa mutta hyvää. Ja kakku oli juuri sellainen kuin toivoin. Kakun teki luokkakaverin vaimo.
 3. Minulla oli tällainen kampaus häissämme viime tammikuussa. Edestä: Takaa:
 4. Sculpture puvussa on tosi kaunis tuo yläosa, tykkään! Minun mielestäni oikein morsiuspukumainen, ei liian iltapukumainen. Pheebo tykkään ehdottomasti enemmän alemmasta puvusta. Aivan ihana, jotenkin ajattomampi kuin ensimmäinen. Ensimmäinen pukukin on kyllä nätti, erityisesti miehustan laskokset on upeat, mutta tykkään enemmän alemmasta. Eiväthän nämä ole sattumalta Pronoviaksen pukuja? Ainakin samaa tyyliä kovasti
 5. Meillä oli tällaiset kutsut Ei laitettu juhlaohjesääntöä eikä karttaa mukaan, hyvin löysivät silti kaikki vieraat perille. Kutsussa oli juhlapaikan katuosoite, ja lisäksi tienvarsilla oli kyltit. Ainoa mikä sitten myöhemmin mietitytti, oli se, ettemme pyytäneet erikseen ilmoitusta allergioista, eikä kukaan ilmoittanutkaan sitten mitään. Jotenkin vain oletan, että nykyaikana jos on merkittäviä allergioita, niin niistä tajutaan ilmoittaa. Kukaan ei kyllä valittanut häissämme että ei olisi voinut jotain syödä. Eli ei siitä kai sitten ollut muuta ongelmaa, kuin päänvaiva meille edit. oho, onpa valtava kuva. Yritän vaihtaa sen pienempään jossain kohtaa.
 6. Tässä minun kimppuni kotona häiden jälkeisenä päivänä. Hyvin kesti orkidea talvihäiden pikkupakkaset, kun suojasi aina kevyesti sanomalehdellä. Kirkosta ulos tullessa minulla ei ollut kimppua, jottei raukka palellu.
 7. Vannehame osoittautui oikeinkin hyväksi useassa tilanteessa. Vessassa käynti oli huomattavan helppoa sen avulla. Ja koska minun oli valtavan kuuma helman sisällä, otin välillä vannehameesta kiinni ja nostin. Kätevä tuuletuskonsti
 8. Tarvitsin apua takahelman kokoamiseen vannehameen sisään, vaikka helma olikin kapea. Kun olin saanut hameen vannehameen sisään, onnistui vessassakäynti muuten yksin.
 9. Yritin hymyillä, mutta en tiedä miltä se näytti kun pidätin itkua samanaikaisesti. Katselin miestäni minkä pystyin, välillä vilkaisin vieraita ja pahimpien itkutushetkien aikana tuijotin kattoa. Ottaen huomioon lyhyen kävelymatkan, on voinut näyttää melko harhailevalta mun katseeni
 10. Annoin miehelle albumillisen valokuvia itsestäni, ja rannekellon.
 11. ^^ Mielestäni puku on todella kaunis! Jos vieroksut rusettia, sen voi varmasti poistaa tai pienentää?
 12. Meillä taitaa olla itseasiassa kolme tervetulotoivotusta: Kaasot tervehtivät vieraita kirkolla jakaessaan kirkko-ohjelmat. Meidän puolesta he saavat sanoa mitä tahtovat (suunnittelivat jo sanovansa vieraille "Moikkuli" ), kai he ylipäänsä tervehtivät vieraita. Vihkimisen jälkeen menemme kuvattavaksi, jona aikana vieraat siirtyvät juhlapaikalle. Juhlapaikalla vanhempamme (minun isä ja äiti, sekä sulhasen äiti, isälläni ja sulhasen äidillä on uudet puolisot, mutta he eivät liity kättelyihin saatikka onnitteluihin millään tavalla) kättelevät vieraat ja toivottavat nämä tervetulleeksi juhlaan. Bestmanit ovat myös vastaanottamassa vieraita, ja opastamassa heitä omille paikoilleen (eli katsomaan plaseerausta). Kun me saavumme juhlapaikalle, kätellään/onnitellaan meitä. Oma ajatukseni aluksi oli se, että meidät ja vanhemmat kätellään kaikki yhtä aikaa kun saavumme juhlapaikalle, mutta tämä päätetty järjestely tuntui olevan enemmistön mielipide asiaan (vanhempien ja avustajien). Toisaalta tuntui ihan järkevältä, että vanhemmat kättelevät vieraat näiden saapuessa paikalle, jotta vieraat tuntevat olonsa tervetulleeksi heti juhlan alettua.
 13. Heh meille kanssa tulossa se Willow treen Promise, jos sen vielä jostain löytää seuraavan parin viikon aikana. Meiningillä se tai ei mitään koristetta. Kakuntekijälle pitää kyllä sanoa siitä,että mahdollinen kakunkoriste tulee olemaan todella painava... Ettei koriste uppoa kakkuun Marabellon kakunkoristeen olen nähnyt toisessa ketjussa jo aiemmin, mutta nyt vasta tajusin kuinka hienosti tuo on tehty, ja miten hyvin siinä tulee se sama kaksoisvaikutus kuin Promisessakin (eli toiselta puolelta näyttää että pussaavat, toiselta puolelta näyttää että halaavat). Todella onnistunut siis!
 14. Viime viikolla laitettiin vireille tuo homma, häät tammikuun lopulla. Eli ei heti kun mahdollista, mutta ei missään nimessä viime tipassa
 15. Meidän kihlajaisissa pukeuduin Vilan polvipituiseen mekkoon, jota olen käyttänyt myöhemmin useasti. Kihlajaisten ja tulevien häiden välillä ei ole oikeastaan mitään yhteistä, paitsi tietenkin pääosassa olevat henkilöt ja vieraat ovat samoja. Eikö olisi kiva järjestää keskenään erilaiset juhlat? Mielipiteet häiden ja hääpuvun suhteen (kuten MattiS sanoikin) muuttuvat todella moneen kertaan pitkän kihlauksen aikana. Tietenkin kihlausajasta ja henkilöistä riippuen. Itse en meinaa osata päättää onko syksyllä ostamani puku juuri SE puku, jossa haluan tammikuussa juhlia (pakko olla, en osta uutta ainakaan) ja olisiko pitänyt kehitellä joku kiva teema juhliin jne.
 16. lauriza mielestäni tuo puku on oikein kiva! Persoonallinen ja hauska! Varmasti se nilkan paljastava muutos voisi sopia hyvin, itseasiassa luulin tuon mekon olevan sellainen kun rullasin kuvaa alaspäin ensimmäistä kertaa. nikitar ensimmäinen puku on minusta kivoin!
 17. Tuossa yritin etsiä kuvaa yhdestä puvusta, joka minusta oli kiva, mutta joka ei siis ole minun tuleva hääpukuni. Olisin halunnut mieheltä mielipidettä asiaan, että tykkääkö siis yhtään samanlaisista puvuista kuin minä. Sulhanen: "Nää pukujutut on kyllä semmonen juttu, että oleellista on se muija sielä sisällä" Minä jo melkeen vesissä silmin silitän toista että "voi ku kivasti sanottu", kunnes sulho jatkaa selitystään niin, että tajuan hänen tarkoittavan sitä, miten se puku sopii sille naiselle joka siellä sisällä kulloinkin on ja onko nainen hänen mielestään viehättävä. Minun ilmeestäni mies tajuaa sen, mitä OLISI PITÄNYT tarkoittaa, ja korjailee puheitaan että "tietenkin sinä oot siellä puvussa tärkein..." Joopajoo
 18. Varrashovi on mielestäni kaunis paikka. Se on hirsitalo metsätien päässä, eli rauhallisella paikalla. Juhlatila on iso yhtenäinen, johon sanotaan mahtuvan 150 henkilöä. Itse en ehkä lähtisi niin paljoa sinne mahduttamaan. Tutun häät oli siellä viime kesänä ja heillä oli 120 ja hän ihmetteli miten sinne muka pitäisi mahtua vielä 30 lisää. Meillä häät siellä siis tammikuussa. Ruoka tulee heiltä ja hinta muodostuu sen mukaan. Hintaan kuuluu kaikki: tilavuokra, henkilöt, astiat, pöytäliinat, siivous... Ja minusta nuo muut eivät näy hinnassa, siis että suurinpiirtein saman verran maksaa muissa pitopalveluissa. Niin ja tila on sisältäkin hirttä, mutta on kauniisti valkolakattu (? no siis vaaleaksi niin, että puu kuultaa alta).
 19. Miehellä on 3 bestmania, minulla 2 kaasoa. Kaasot vitsailivat siitä, että alttarilla on epätasapaino kun kaasoja on vähemmän. Mutta jos saavat pidettyä tuolloin reilu 4v kummityttömme = morsiuslapsemme (kukkaistyttö? no se joka kävelee ennen meitä ja näyttää söpöltä ja nakkelee ehkä jotain koristetta siihen lattialle) kanssaan edessä, niin silloin on kolme miestä ja kolme naista
 20. Mielestäni kukattomuus ei kuulosta oudolta, vaikka itse rakastan kukkia ja meille on tulossa niitä niin paljon kuin budjetti antaa myöden. Tuli mieleen tuosta, että ei tule morsiuskimppua... Itselleni voisi tulla outo olo alttarille kävellessä kun toiselle kädelle ei ole tekemistä. Siis en ole ennen ollut vastaavassa tilanteessa, ja tämä hypoteesi pohjautuu täysin siihen, että minulla on muutenkin käsieni kanssa ongelma. En pidä siitä, että en tiedä mitä teen käsieni kanssa, erityisesti jos olen huomion keskipisteenä. Monesti olenkin kädet puuskassa, mikä saattaa näyttää muista kiukkuiselta. Mutta silloin käsilläni on jokin "paikka" ja "jotain tekemistä". Tätä kannattaa miettiä siis etukäteen, onko itsellä taipumuksia tällaiseen, jotta ehtii miettiä mitä sillä toisella kädellä sitten tekee. Voihan sitä tietenkin iskän tai muun saattajan kädestä pitää kaksin käsin kiinni, käsi toisen käden päällä. Satiininauhojen käytössä kannattaa huomioida sen hinta. En tiedä paljonko teillä on koristettavaa kaidetta, mutta jos nauhaa kietoo kaiteen ympärille, menee sitä yllättävästi metritolkulla. Tietenkin kukista säästyneet rahat voi käyttää näinkin, mutta ihan huomautuksena vain... Ja kaikki keinokukat eivät ole luonnottomia ja rumia, kannattaa niitäkin katsella avoimin silmin (rumiakin luonnollisesti löytyy...)
 21. Kihla ja oikeassa kädessä oleva sormus ovat käytännössä aina sormissa. Ainoastaan leipoessa otan ne pois hygieniasyistä, ja joskus pihalla askarrellessa jätän sormukset sisälle. Uimaan en mene sormusten kanssa, koska pelkään niiden putoavan (sormet kuitenkin kutistuu kylmässä vedessä) ja muissakin tilanteissa joissa sormukset voivat pudota, otan ne pois. Tietenkin sormukset ovat napakan kokoiset eikä putoamisen todellinen riski ole kovin suuri, mutta silti tulee toimittua näin. Silloin kun sormukset ovat poissa, on todella alaston olo.
 22. Meillä on suunniteltu tällaista menua: "alkuruoat" -vihersalaatti (ohessa leipäjuusto, feta ja oliivit) -kanapastasalaatti -savukalasalaatti -graavilohi "pääruoka" -porsaan file -lihapullat -kermakastike -keitinperunat -uunijuurekset/jokin muu lämmin kasvisruoka +leivät,leviteet, maito, vesi, mehu ja kotikalja Ruoalle tulee todennäköisesti myös viinejä (hankitaan itse). Iltapalaksi päivällisiä salaatteja, lihapullia sekä karjalanpiirakoita ja munavoita. Tämän menun hinnaksi tulee 32e/hlö, sisältäen em. ruoat ja kahvituksen. Hintaan kuuluu myös tila, työntekijät, siivous, pöytäliinat yms. eli käytännössä kaikki kakkuja lukuunottamatta. Miltä teistä tämä menu kuulostaa? Onko noissa alkuruoissa liikaa lihaisia ruokia, vai pitäisikö joko kana- tai kalasalaatti vaihtaa johonkin muuhun? Mietin myös sitä, että onko tuo graavilohi vähän yksinäinen tuolla alkupaloissa, olisiko järkevämpi vaihtaa savukalasalaatti vaikka tomaattimozzarellasalaattiin, ja graavilohen tilalle savukala? Kasvisruokailijoita on tähän mennessä tiedossa yksi, jolle todennäköisesti yritän hankkia oman "pääruoan" jottei hänen tarvitse olla pelkän salaatin ja uunijuuresten varassa.
 23. Oho, olin vähä vissiin ajatuksella matkas kun kirjotin tuon listani. Siis tuo viimenen (mukava ja muistettava päivä) kuuluisi siis ehdottomasti sinne KYLLÄ listalle, mutta näköjänsä tullu tuossa kohtaa aivopieru.
 24. Tiedoksenne, että Seinäjoen Ylistarossa on uusi juhlapaikka Varrashovi. Me varasimme sen omiin juhliimme ensi vuoden tammikuulle. Sijainti noin 15km seinäjoelta ja tila on siisti ja avara.
 25. EI - nolaamista (sisältää kaiken myymistouhun ja kaupungilla "hauskaksi" puettuna hillumisen) - sitä, että minä suoritan koko päivän ja muut seuraavat vieressä - stripparia (mua ei oikein innosta, jos joku vieras äijä tuloo heiluttelemaan vehjettään mun naaman eteen) - liian suuria kustannuksia - kiirettä - mukava ja muistettava päivä kaikille