pinjar

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About pinjar

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/04/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. hei.

  Ostitko keväällä ruskeita kaitaliinoja ja olisivatko syksyksi jo vapaana?:)

 2. Olemme syksyihmisiä joten oli itsestään selvää pitää häät syksyllä. Juhlapaikan varaustilanteen mukaan päätettiin tarkka päivä.
 3. http://i86.photobucket.com/albums/k96/hiekkaoliivi/kimppu.jpg
 4. Minun vihkisormukseeni tulee kaksi mustaa timanttia. Liikkeessä sanoivat, että ne tehdään jotenkin värjäämällä ja ovat saman arvoisia kuin kirkkaatkin timantit..
 5. Me vietämme häitämme Kankaisilla lokakuussa 2011. Paikan omistaja vaikutti erittäin asialliselta, ja heti tuli olo, että hommat sujuu hyvin. Kutsuttuja tulee olemaan n.85, eli varmasti juuri sopivasti sen verran jää pois, että mahdumme hyvin. Me olemme ajatelleet vuokrata musiikkilaitteet ja kaiuttimet jostain ja soitella omia levyjä. Sattuuko kukaan tietämään, mistä hämeenlinnan suunnalta saisi musakamoja halvalla lainaksi? Pöytiin tulee ikeasta beiget lakanat, teemaväreinä shamppanja, beige, suklaanruskea. Pöytien asettelu mietityttää myös meitä. Haluaisimme, että kaikki näkisivät hääparin ja myös ohjelmanumerot. Onko kenelläkään toimivia ideoita, mihin kannattaisi sijoittaa hääparin pöytä ja missä kannattaa pitää ohjelmanumerot? Osa kuitenkin istuu alhaalla, ja mikrofoni todennäköisesti tulee sijaitsemaan marjakylmiön oven vieressä nurkassa..
 6. Meillä: Seurustelu syksy 2007 (minä olin 16, mies 19) Kihlat tammikuussa 2009 Lapsi syntyi heinäkuussa 2010 Häät vihdoin syksyllä 2011 ( minä olen 20, mies 23 ja lapsi 1v 3kk) Molemmat olemme opiskelijoita. Suunnitelma on ollut alusta asti sama. Päätettiin jo heti alussa, että lapsi tulee ensin ja häät vietetään sitten kun on kunnolla varaa järjestää unelmien juhlat. Monet ihmettelee, miten joku sitoutuu, avioituu ja hankkii lapsia näin nuorena. Mutta hyvin olemme pärjänneet, emmekä kadu valintaamme!
 7. Ideoita kimppuun? Teemaväreinä beige, vanilja, shamppanja ja suklaanruskea. Puvuksi tulee shamppanjan värinen kevyt, laahukseton keijukais-mekko, jossa kirjailua edessä. http://www.bridezillas.fi/haapuku-champagne-p-1919.html