Clouet

Naikkari
 • Content count

  2396
 • Joined

 • Last visited

About Clouet

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mawjutti, meillä on tosiaan kohta häät. Kissateema on onnistunut ihan hyvin. Kutsuissa oli kannessa 2 kissaa, joiden hännät muodostivat sydämmen. Meille tulee kiss kiss hääkarkeiksi. Pöydät koristellaan kissaviinipulloilla ja vihreillä neilikoilla. (Olisin halunnut kissankelloja, mutta ne luupahtavat niin nopeasti) Sitten pöydät nimetään kissarotujen mukaan ja aluksi mietittiin että olisimme pitäneet jonkin kissavisailun, mutta sukulaisemme ovat koiraihmisiä, niin emme toteuta sitä. Ja voi olla että keksitään vielä jotain kissateemaista häihimme. Teillähän on sitten hyvä, kun on musta ja valkoinen katti! Suunnittelu on ihanaa, mutta myös kamalaa, kun niin moni samassa sopassa ja jokaisella oma näkemys... Mites teidän suunnittelut sujuu? Mtien te toteutatte teemaa?
 2. Tietäisikö joku hyvän ja edullisen kukkakaupan Lahden seudulta? Kävin yhdessä liikeessä ja nyt olisi tarkoitus katsoa mistä saisi parhaimmat kukat ja saako jostain edullisesti. Kukkakauppa josta kävin kysymässä yli hinnoitteli kimppuni. TOdella simppelistä ja tavallisesta ja pienestä kimpusta 100e, mun mielestä törkeä hinta. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi iso, vaativa ja ei niin yleisiä kukkia. Olisi todella mukaavaa jos joku osaisi auttaa:)
 3. Hei! Tietääkö kukaan mistä saisi ostettua KISS KISS- karkkeja? Jostain LAHDEN seudulta, HELSINGISTÄ tai NETISTÄ? IDeoita otetaan vastaan, kiitos!)
 4. Minkä hintaista Josefiinassa on? Olisi mukava kuulla. Olen ajatellut itse mennä Glamouriin, sieltä tiedustelin jo hintoja ja heillä näyttäisi oleavn suht edullista. Josefiinasta en ole tiedustellut, koska heillä ei ole spostia yleisessä käytössä. Juhlashopistakin kysyin, ja siellä oli aika kallista ilmeisesti.
 5. okei, kiitos vastauksestasi. Mutta tietääkö kukaan suht edullisia kenkiä? )))
 6. Kiitos vastuksista, pitää noista käydä kattomassa sitten:) Mistä Lahdesta löytyy hyviä hääkenkiä tai muita korkkareita? Taitaa vasta keväämmällä tulla myyntiin joka paikkaan korkkareita. Mistä te muut olette ostaneet kenkänne?
 7. Mistä Lahdesta tai Lahden lähialueilta saisi hääkenkiä? Värillisiä tai valkoisia? Olen etsinyt jo pitkään kaikenmaailman liikkeistä, mutten ole löytänyt.
 8. Niin, samaa haluaisin minäkin tietää
 9. tää nyt ei oikein tänne varmaan kuulu, MUTTA! Voisiko joku kertoa mistä Lahdesta kannattaisi ostaa hääpuvun alle alusvaatteet? Joku ostanut ja joku varmaan osaa suositella jotain liikettä!
 10. Ihastuin alempaan täysin Se on minun mielestä kauniimpi. Voisin itse haluta sen, tuskin sopisi vartalolleni...
 11. JEE! NYT löysin itselleni ketjun joka sopii kuin nenä päähän! Täällä on muitakin kissahulluja. Minulla hakusessa kakkukoriste kissoista... Tuo puukissa idea on hyvä Ja nyt vahvistui sekin että meidän teema on kissat. Siitä on niin helppo keksiä kaikkea ja toteuttaa:) Meillä on 3 kehräävää karvapalloa:) Jos joku keksii jotain hyviä teema ideoita niin kertokaa toki!