Shirley

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Shirley

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Jos verkkarivieraat haluaa vältää niin: Puku: Juhlava ja kesäinen
 2. Musta ihmisten on turha loukkaantua jos kutsussa lukee pukukoodi, se on yleinen käytäntö eikä loukkaus. Kuinka kivaa on tulla häihin suht arkisissa vaatteissa ja huomata, että kaikki muut on iltapuvuissa?
 3. Meillä on Finlaysonin palatsi varattuna 30.6.2007! Varattiin paikka jo noin vuosi sitten koska jo silloin oli kaikki heinäkuun ja elokuun viikonloput varattuina. Meny vielä hakusessa. Tournedos kuulostaa hyvältä...Ollaan menossa tulevien appivanhempien kera maistelemaan alkupaloja ja testaamaan paikan toimivuutta joskus maaliskuussa. Meidän häät on paisumassa alkuperäisestä n.70-80 noin sataan....eli saa nähdä miten ja missä istutaan. Talvipuutarhaan mahtuu ilmeisesti hyvin n.70 henkilöä. Peppi Pikätossu riittää varmaan, että soittaa ja pyytää sähköpostitse vahvistuksen, että maksu on tullut perille ja varaus on kunnossa.
 4. Kaipailisin kokemuksia Messukylän vanhasta kirkosta siellä häitään viettäneiltä tai siellä vieraina olleilta. Oliko siellä kesäaikaan kylmää tai ahdasta?
 5. Finlaysonin palatsi Tampereella juuri varattu kesälle 2007 uskomatonta miten aikaisin kaikki heinä- ja elokuun lauantait olivat menneet! Olisi kiva kuulla FP:ssä pidetyistä häistä! Miten järjestelyt yms. menivät.
 6. Tampereella kesäkuussa 2007!! :-X
 7. Mun tuleva mieheni on ruotsalainen ja mennään Suomessa naimisiin. Itse ehdotin kaksikielistä(suomi -ruotsi) seremoniaa, mutta miehen mielestä se kuulostaa hankalta ja ehdotti englanninkielistä seremoniaa, jotta kaikki vieraatkin ymmärtäisi. Mun mielestä kuitenkin se osuus on meille ja omie äidinkielien käyttö olisi tavallaan tärkeää. Voisihan periaatteessa vihkivalat toisille sanoa puolison äidinkilellä, jos se vaan oppis suomea sen verran!