Syyskuun Neljäs Morsian

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Syyskuun Neljäs Morsian

  • Syntymäpäivä 02/02/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turun seutu

Syyskuun Neljäs Morsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lauluduetto tai lausutte toisillenne jotkut tekstit, vaikka runoja tai vaikka laulunsanat jos laulaminen hirvittää?
  2. Meille tulee liitutaulu, johon vieraat yksitellen kirjoittavat terveisensä ja ystäväni kiertää kameran kanssa ottamassa kuvia joissa vieras pitelee taulua (naama ja terveiset samassa kuvassa). Näistä kuvista teetetään valokuvakirja häiden jälkeen ja me emme näe kuvia ennen kuin valmiina kirjana. Saadaan sitten vähän jännitystä vielä hääpäivän jälkeenkin.
  3. Onks tää nyt sitä "kuuminta hottia"?

  4. Meillä on häät saaressa, ilman juoksevaa vettä ja kaikki sähköt yhden sulakkeen varassa. Hullun hommaa, mutta tämä on juuri sitä mitä halusimme. Meillä tosin on pienehköt häät, noin 60 henkeä ja koko lähipiiri tuntee meidät sen verran hyvin että osasivat odottaa jotakin tällaista. Meillä vesimatkaa ei ole kaikkiaan kuin viitisenkymmentä metriä ja vieraita on pyydetty pakkaamaan mukaan vain välttämättömimmät (pesuaineet, pyyhkeet, lakanat jne löytyvät kaikki saaresta meidän toimesta). Matka kuljetaan soutamalla, joko omatoimisesti tai selvin päin juhlivan appiukon soutamana, paluumatka kaikille humaltuneille hoidetaan samaisen appiukon ja kahden avustajan toimesta. Veneeseen mahtuu kerrallaan kuusi henkeä tavaroineen ja veneitä on viisi. Ruuat, kakut ym teemme kaikki paikan päällä itse, meille ei tule pitopalvelua, ja myöskin lahjojen tuominen ylipäätäänkin, saati niiden ronttaaminen saareen on itkupotkuraivarin uhalla kiellettyä.
  5. Meille tulee mokkapapuja (siis niitä suklaamökösiä), koska meillä on tavallaan teemana ruskea, kulta, suklaa ja kahvi (pöytäkoristeissa kahvipapuja, kahvin avecina kahvilikööriä, hääkakkuna mokkasuklaakakkua. Papujen lisäksi buffaan tulee pikkuisille vaahtokarkkeja ja (morsiamelle) Ahlgrenin autokarkkeja. Muoks. Tai siis eihän meille tule varsinaista buffaa, vaan nämä nostetaan kakun kanssa samaan aikaan esille ja ovat siinä koko illan vapaasti nakerrettavissa.
  6. Meillä on koko viikonlopun kestävät mökkihäät; apujoukot tulee jo torstaina ja pitkänmatkalaiset perjantaina, joten voipi olla että meillä syödään lauantai-iltana jo ihan kaikkea mitä milloin mistäkin on jäänyt. Iltaruokailuun on varattu pihvejä ja makkaraa, mutta veikkaan ettei kukaan jaksa syödä niitä ennen kuin vasta aamuyöllä.