Jump to content
Naimisiin.info

Santu

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Santu

  • Syntymäpäivä 03/20/1982

Profile Information

  • Gender
    Female

Santu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Santu

    Mauritius

    Meillä makso päivä taksikuskin kanssa 4500 Mauritiuksen rupiaa eli n. 117 euroo. Katamaraaniristeily otettiin White Sand nimiseltä toimistolta suoraan hotellista ja sen hinta oli all inclusivena ( ruuat ja alkoholijuomat ) 6000 mrr eli n. 156e. Varmasti tosiaan halvemmallakin saa, mutta laatu ja palvelu oli hyvää meidän retkillä, eikä laivaa ollut ahdettu täyteen. Meillä oli hotelleissa all inclusive, joten muihin kuin retkiin ja pieniin ostoksiin ei mennnyt rahaa. Jos viereilette tee- ja rommitehtaalla, niin paikanpäältä ei kannata ostaa mitään vaan marssia sitten esim. Super U markettiin, koska tuotteet ovat siellä kaikkein edullisimpia.
  2. Santu

    Mauritius

    Juuri tultiin 12 päivän reissulta Mauritiukselta. Olimme saaren pohjoispuolella Le Cannonier ja Mauricia hotelleissa. Cannonier on ihanan romanttinen ja rauhallinen hotelli ja ehdottomasti hyvä valinta häämatkalle. Mauricia on kävelymatkan päässä Grand Bayen kylästä ja verrattuna Cannonieriin huoneet olivat modernimmat/kivemmat ja ruoka oli hitusen parempaa. Plussaa myös kuntosali. Valitettavasti saimme kovan flunssan matkan alussa, joten se hieman rajoitti retkiä. Otimme hotellista taksikuskin päiväksi, joka kierrätti meitä eri paikoissa: Pamplemoussen kasvitieteellisessä puutarhassa, krokotiili- ja kilpikonnapuistossa, Chamarelin putouksella ja seitsemän värin "coloured earths" paikassa, Hindutemppelissä ja teetehtaalla. Lisäksi kävimme muina päivinä pääkaupunki Port Louisissa, jossa näki todellista "afrikkalaista basaarimeininkiå" modernin kaupungin keskellä. Paras retki oli katamaraaniristeily saaren eteläosissa. Näimme myös delfiinejä. Hotellin retket ovat varmaankin kalliimpia kuin paikallisten matkatoimistojen, mutta ainakin katamaraaniretkellä oli kiva ettei laiva ollut täyteen ahdettu, kuten halvemmilla retkillä saattoi olla ( meille kerrottiin, tiedä tuota sitten ) ja lisäksi vakuutukset olivat kunnossa. Meille toimi parhaiten käyttää hotellin palveluja. Hotellien rannat olivat lyhyehköjä, mutta esim. Le Cannonierin hotellin läheisyydestä löytyi julkinen ranta, jossa onnistuu lenkkeilykin, jos siitä tykkää Lämpötila Mauritiuksella näin heidän talviaikaan oli n. 23-25 astetta. Iltaisin hieman viileämpää. Kaikenkaikkiaan pidimme Mauritiuksen leppoisesta ilmapiiristä, mukavista ihmisistä ja hyvästä ruuasta. Valokuvausta harrastaville paikka on mitä mainioin Paljon hyviä kuvauskohteita.
  3. Tuo salatehtävähän kuulostaa hauskalta! Lisää ideoita kehiin mitä niihin voisi sisällyttää
  4. Nyt alkaa tuntumaan oma hääkampaus kalliilta...300e Helsingin keskustassa sis. leikkauksen ja värjäyksen ( väri+ raidat ) + koekampaus ja itse hääkampaus. Meikki siihen päälle about 50e.
  5. Aivan ehdottomasti piilarit häihin. Johan se muuttaa ulkonäköäkin kauniimmaksi. Haaveilen myös laser- leikkauksesta ja se onkin varmaan seuraava säästämisen kohde. Suosittelen kokeilemaan true eye acuvue linssejä. Olen pari kertaa testannut niitä pitämällä päässä koko päivän ja mukava tunne silmissä ollut koko ajan, vaikka töissä on kuiva ilma ja tuijottelen monitoria, niin silti ei silmät tunnu kuivalta, vaikka muiden piilareiden kansa ei voinut kuvitellakaan selviävänsä koko päivää ilman kuivuutta ja ärtyisyyden tunnetta.
  6. Kiitoksia Misstra vastauksista Meillä on häät päärakennuksen juhlasalissa kesäkuussa. Pääsittekö laittamaan tilaa kuntoon jo edellisenä päivänä? Miten siivous jälkikäteen...esim. tyhjät pullot, kun tuo omat juomat. Oliko juomille kylmäkaapit ? Mainitsit, että teillä oli diaesitys alakerrassa, oliko laitteet kartanon?
  7. Santu

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Mistä tilasit/ostit nuo feikkinauhat?
  8. Santu

    Mauritius

    Nyt on varattu matka Mauritiukselle 10 päiväksi ja lähtö heinäkuun alussa. Hotelleina Le Cannonier ja Mauricia. Tuoreita kokemuksia näistä hotelleista? ja kertomuksia Mauritiuksen matkoista ylipäätään olisi kiva kuulla
  9. Santu

    Mauritius

    Onko kenelläkään kokemuksia Uniquetoursin matkoista Mauritiukselle? Ensin oli suunnitelmissa Sisilia tai Kroatia häämatkakohteeksi, mutta nyt alkaa Mauritius viemään voiton kaikista
  10. Hei,

    Saako tiedustella minkäniminen bändi teillä oli soittamassa? Hinta ei päätä huimaa :)

  11. Santu

    Sisilia, Taormina!

    Sisilia kyllä vaikuttaa hyvältä paikalta juurikin sen vuoksi, että on nähtävää ja tekemistä, mutta on kuitenkin tarpeeksi rauhallistakin. Vertailin omatoimimatkoja ja pakettimatkoja, niin kyllä nuo pakettimatkat näyttäis edullisemmaksi tulevan. Ajateltiin, etä otetaan viiden tähden hotelli, joka nostaa kyllä hintaa roimasti, mutta kerranhan sitä vain hämatkalla ollaan Nyt vain mietityttää, etä uskaltaako varaamista jättää jonnekin maaliskuulle ja kuinka paljon hinnat vielä vaihtelevat kevään aikana.
  12. Santu

    Sisilia, Taormina!

    Mekin mietimme Sisiliaa häämatkavaihtoehtona. Lähtö olisi heinäkuun alussa 2012. Minkä kautta varasitte matkan? Minkätasoiseen hotelliin päädyitte?
  13. Moikka,

    Meillä on häät Kiialassa ensi kesänä ja olisi kiva kuulla kokemuksia miten häänne siellä menivät? Miten äänentoisto, catering yms. ? :)

  14. Ei toki ole pakko olla Porvoosta, mutta ajattelin että jospa vaikka vaikuttaisi alentavasti hintaan kun tuntuu että kaikki nämä Pääkaupunkiseudun kuvaajat ottavat todella kovia hintoja.
  15. Päivitystä tähän..valokuvaajaa Porvoosta?
×
×
  • Create New...