akrim

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About akrim

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Nyt laskuri tikittää juhlapäivään, mutta hääpäivä on kuitenkin vihkipäivämme.
 2. En löytänyt suoraan tuosta kutsuteksti-ketjusta vinkkiä, miten muotoilla kutsu, kun kyseessä on avioliiton siunaus eikä vihkiminen. Olisko vinkkejä? Emme halua mitään runoiluja, vaan tyylikkäät kutsut. Jos kyseessä olisi vihkiminen kirkossa, tyytyisimme perinteiseen "tervetuloa vihkiäisiimme" tms. "Tervetuloa avioliitonsiunaustilaisuuteen..." kuulostaa aika hirveältä.
 3. ♥ Helsingin tuomiokirkon kappeli 15.1.2011 ♥
 4. En valitettavasti espanjaa osaavaa pappia tunne, mutta uskon, että sellainen löytyy. Moni (tai no ei ehkä moni, mutta joku kuitenkin) pappi on ollut lähetystyössä Etelä-Amerikassa ja saattaisi hyvinkin osata. Kannattaa varmasti kysellä seurakunnista suoraan.
 5. Kiitos! En tiedä vielä, ennen puvun hankintaa ajattelin, että tietenkin myyn puvun kun ei tuo puku minulle ole niin tärkeä ja ostin sen vielä käytettynä, mutta nyt olen niin ihastunut pukuun, etten raaski ehkä myydä sitä. Mutta toisaalta ei ole kyllä säilytystilaakaan... Meillä on häät tammikuussa ja etsin jotain tuon tapaista.
 6. Mies sanoo päivittäin olevansa onnellinen, että minusta tulee hänen vaimonsa tai kutsuu minua nimellä blivande fru ♥ On ihanaa tajuta, että hän on oikeasti yhtä innoissaan naimisiin menostamme. Meillä on myös hyvin samanlaiset ajatukset, mitä häihimme haluamme tai emme halua. Ja ihanaa on sekin, että kaikki sukulaiset ja ystävät on onnellisia meidän puolesta ♥
 7. Mulle on aina ollut selvää, että kävelen alttarille mieheni kanssa. Tuntuisi hassulta, että isäni luovuttaisi minut, joka olen asunut pois kotoa 13 vuotta ja kun välimme eivät ole mitkään erityisen läheiset (siis ei mitään vihamielisyyksiä kuitenkaan). Isäni olisi valmis saattamaan minut, jos haluaisin, mutta erityisesti nyt, kun meidät vihitään kahdestaan maistraatissa ja siunataan kirkossa eli olemme jo aviopari, niin tuntuu luontevammalta näin.
 8. Me ollaan ajateltu tarjota alkujuomat ja kaksi kaatoa viiniä. Vieraat saavat ostaa baarista, jos haluavat enemmän alkoholia. En todellakaan usko, että on kenellekään ongelma.
 9. Meillä on tammikuussa juhlat Ravintola Sipulin Bankettisalissa Helsingissä.
 10. Maksamme itse, mutta kummankin vanhemmat ovat tarjoutuneet osallistumaan kustannuksiin. Summista ei ole ollut puhetta, mutta äitini sanoi, että hääjuhlapaikkaa valitessa ei tarvitse jättää suosikkia valitsematta sen hinnan takia. Itse ajattelin, että jos minun vanhempani haluavat maksaa pukuni ja miehen vanhemmat vaikkapa valokuvauksen, niin olemme erittäin iloisia. Olemma valmiit maksamaan pienet häämme täysin itse, mutta tietysti on kiva, jos vanhemmat haluavat tukea.
 11. Ihana puku! Aiotko myydä eteenpäin?
 12. Meidän kihlat maksoi yhteensä 800e. Teetettiin valkokultaiset flakkasormukset mattapinnalla. Meistä tosi tyylikkäät. Teetetään mun vihkisormus samassa. Muoks. mun sormus on 4mm ja miehen 6mm.
 13. Meille ei tule tanssia ollenkaan. Se ei vaan tunnu omalta ja aiheuttaisi kiusallisia tilanteita, kun esim. isäni ei tanssi lainkaan.
 14. Me kutsumme näillä näkymin 34 aikuista ja 6 lasta. Vain vanhemmat, sisarukset, kummit ja pari kaveria. Jos olisimme kutsuneet kaikki tädit, sedät ja serkut, olisi vieraita n.80 ja siihen kaverit päälle, jolloin koko porukka olisi ollut yli 100 vierasta. Mieluummin pienet ja intiimit häät, joissa ehdimme jutella rakkaittemme kanssa. Emme halua perinteisiä leikkejä emmekä tansseja ja olisi ollut outoa mennä vain syömään yli 100 ihmisen kanssa. Näin selviämme vähemmällä stressillä ja säästämme vähän rahojammekin...
 15. Minusta pienet häät on alle 50 vierasta ja isot yli 80. Meille vieraita tulossa viimeisten laskelmien mukaan 43, joista 6 on lapsia. Pienet ja intiimit häät lähimpien sukulaisten ja muutaman ystäväpariskunnan kanssa.