Jump to content
Naimisiin.info

<ansku>

Morsian
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

<ansku>'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Tilasin myös DecoraHousesta organzakaitaliinaa, hopeanharmaata. Testailin sitä valkoisen lakanan päälle, niin eihän se edes vissiin erotu siitä! Turhan vaaleaa siis minun makuuni... Keksin sitten uuden idean; juuttikangasta! Sopii paljon paremmin meidän maalaisteemaan Eli tietäiskö kukaan, mistä sais suht halvalla juuttikangasta kaitaliinaksi (ei ole väliä, kuinka tiheää on)?? Jossain nettikaupassa oli 3€/metri, mutta saiskos jostain vielä edullisemmin? Tarvittais kuitenkin ainakin 50 metriä...
 2. Minä taas kaipailisin mahd. pitkään palavia KELLUkynttilöitä! Toistaiseksi oon törmännyt vaan 4h palaviin. Onkohan niitä edes olemassa pidemmillä palamisajoilla? Anyone?
 3. Me laitettiin kutsuun ensin anoppien yhteystiedot ja sitten minun ja sulhon. Hääinfossa tarkensimme vielä, että ilmoittautumisia ottavat vastaan ENSISIJAISESTI anopit, mutta meillekin voi ilmoittautua suoraan. Ajattelimme, että kavereiden on ehkä luontevampaa ilmoittautua meille, kun taas sukulaiset soittavat varmaan mieluusti anopeille. Kutsut lähti postiin vasta viime viikolla, eikä vielä ole 262:n kutsutun joukosta ilmoittautunut kuin n. 20, mutta hyväksi ratkaisuksi on tähän mennessä osoittautunut tämä systeemi!
 4. Meidän kutsutekstit on fonttia Monotype corsiva (Wordistä). Varmaan kaikki muutkin tekstitpistetään samalla fontilla, on musta aika kiva, selkee ja tarpeeks juhlava.
 5. Kutsut lähti tänään postiin- IHANAA!! Ne on kyl tuottanu tähän mennessä ehdottomasti eniten päänvaivaa ja stressiä... Jes, nyt vaan oottelemaan yhteydenottoja
 6. Meillä on sekä että. Miehen veli (on myös bestman) on loistava harrastelijakuvaaja huippukameroineen ja -varusteineen, joten hän ottaa miljöökuvat ennen vihkimistä sekä kuvaa juhlassa. Hänelle emme olekaan sitten antaneet muita tehtäviä hääjuhlaan, koska omien sanojensakin mukaan aikoo keskittyä kuvaamiseen... Kirkkoon tulee ammattilaiskuvaaja, koska haluamme bestmanin olevan siellä omissa tehtävissään -> tukemassa sulhoa, antamassa sormukset jne.
 7. Kutsujen ulkonäkö kaduttaa vähän. Meillä vaihtu juhlapaikka kaupungissa sijaitsevasta työväentalosta omien vanhempieni tilan navetanvinttiin, minkä myötä myös teema hieman vaihtui. Aloitin kutsujen teon turhan aikaisessa vaiheessa, ja koska niitä oli tuossa juhlapaikan vaihtuessa omin käsin askarreltu jo n. 70 kpl, niin annoin olla. Ärsyttää, kun olisin halunnut niistä enemmän maalaistyyliset
 8. Kiitti - laitetaampa siis taas yksi lisäys Ikean kauppalistaan
 9. Meidän juhlatila on vanha navetanvintti, jossa on tosi korkea harjakatto. Sinne ollaan suunniteltu pyöreitä paperilyhtyjä, niin kuin esim. tuossa Htikkiksen laittamassa alemmassa kuvassa. Oisko kellään tietoa, mistä sais halvalla erikokoisia valkoisia paperilyhtyjä/riisipaperivarjostimia? Niitä tosiaan tarvii PALJON, että näyttää hienolta..
 10. Meille on tulossa jousikvartetti paikallisesta musiikkiopistosta. Soittajat ovat n. 14-15-vuotiaita tyttöjä, osaavat (opiston rehtorin mukaan) soittaa hyvin toivomamme vihkimarssit. Ottavat kahden kappaleen soittamisesta 200 €/4 = 50 €. Ollaan todella tyytyväisiä hintaan, sillä siihen kuuluu myös erillinen kirkkoharjoitus, kappaleiden harjoittelu ja matkakulut! Tällainen keikka antaa lisäksi opiskelijoille todella hyvää kokemusta. Suosittelen siis kyselemään musiikkiopistoista tai konservatorioista, jos haluaa päästä vähän halvemmalla Kyseltiin aiemmin myös ammattilaissoittajia, he olisivat ottaneet samasta keikasta 400 €. Hintaeron ymmärrämme hyvin, tottakai, ja olisimmekin ottaneet nämä ammattilaiset ellemme olisi keksineet kysellä opiskelijoita.
 11. Saatiin kuin saatiinkin kirkkoon jousikvartetti soittamaan marssit!!!
 12. Meille on myös tulossa kuvavieraskirja. Ongelmana tosiaan on iiiiso vierasmäärä - kutsuttuja 240, joista arviolta tulee paikalle n. 200. Bestman on valokuvaajaharrastelija, joka kuvaa juhlat ja ottaa nämä ryhmäkuvat myös. Huolettaa vaan, että miten ihmeessä pidetään huoli siitä, että varmasti kaikista vieraista saadaan kuva? Hulinaa on varmasti koko ajan... Yks ajatus on, että bestman nappais kuvat onnittelujonosta, vieraat olisivat kuvassa perheittäin/n. 5 hengen porukoissa. MUTTA: koska ideana on, että kuvat liimataan kirjaan myöhemmin ja kuvan alla lukee vieraiden "nimmarit" ja terveiset, niin eihän ne myöhemmin juhlassa enää muista kenen kanssa ovat kuvassa poseeranneet. Eikä haluta vieraskirjaa laittaa kirtoon vielä onnittelujonoon - todellakaan! Mitenköhän tää kannattas käytännössä toteuttaa?
 13. No tässä heti seuraavana voisin sanoa, että HYI sinappisilakat ja silakat muutenkin! Mutta aiheeseen; me myönnyttiin jopa pääruoan suhteen anopeille... Itse oltiin suunniteltu pääruoaksi porsaanfileetä pippurikermakastikkeessa, mutta päädyttiin lopulta perinteiseen karjalanpaistiin Meidän juhlathan ne on, mutta vanhemmat saivat meidät ajattelemaan myös vieraiden näkökulmasta. Meille on tulossa paljon vanhempia sukulaisia, jotka varmasti arvostaisivat karjalanpaistia. Lisäksi ollaan karjalasta itsekin, niinkuin suurin osa suvusta, ja häätkin pidetään karjalassa kunnon maalaismeiningein navetanvintillä. Vanhempamme myös maksavat suurimman osan ruokailukuluista, joten senkin vuoksi annoimme heille päätösvaltaa. Muut menun osat päätimme itse. Meilläkin on yhtenä alkuruokana silliä, jota emme kumpikaan voi sietää. Tiedämme kuitenkin, että jotkut lähisukulaisemme suorastaan rakastavat sitä! Sanoisin, että ottakaa vaan silakat menuunne. Vaikka et itse niitä söisi, niin monet varmasti pitäisivät Eikä sitten jää kiristämään vanhempien kanssa
 14. Juu helposti tapahtuu netin kautta! Me laitettiin lomake menemään toissapäivänä ja häät 30.7. Tosiaan mitä sitä oottelemaan, kun voi hoitaa tämänkin asian pois alta nyt jo...
 15. Olen saanut sellasen käsityksen, et aina lainatessa pitäis kertoo myös sen nimi, kenen tekstiä lainaa. Me laitettiin omaan kutsurunoon tekijän nimi alle.
×
×
 • Create New...