ever dream

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About ever dream

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Itse ostin kukkateippia Sinooperista. Myös kukkakaupat myyvät sitä.
 2. Noniin urakka on valmis. Tässä kuva morsiuskimpusta: Lisäksi tein 2 viehettä, heittokimpun ja morsiusneidolle pikkukimpun. Ruusuja ostin yhteensä 45. Ruusut, harso ja salali maksoivat yhteensä 43 euroa ja silkkinauha, kukkateippi ja rautalangat muutaman euron lisää.
 3. meillä juhlat alkoi ruokailulla ja booli tuli pöytään heti ruuan jälkeen. hyvä niin. valssaaminenkin sujui paremmin yhden rohkaisuryypyn jälkeen ;D
 4. Tässä keskustelussa kuvaamani kimppu oli siis harjoituskimppu. Ystäväni häät ovat huomenna ja tänään aloitan mittavan kukkaprojektin. Tarkoituksena on tehdä morsiuskimpun lisäksi viehe ja heittokimppu. Laitan kuvia kunhan saan jotain valmista aikaiseksi. Kaikki muutkin laittakaa ihmeessä kuvia luomuksistanne.
 5. Kyllä, leikkasin oikeista ruusuista varret pois. Jätin vain noin 1cm tyngät varsista. Ihan vaan kiertämällä rautalanka ei pysyisi. Kukkakauppias antoi vinkkiä miten oikeissakin morsiuskimpuissa kukat on kiinnitetty rautalankaan. Yritin piirtää kuvaa havainnollistamaan sitä. Tarvitaan 2 noin 30 cm pituista rautalankaa. Ensimmäinen rautalanka törkätään pystyyn varren jatkoksi mahdollisimman syvälle. Toinen rautalanka työnnetään varren läpi poikittain. Ruusu liikutetaan keskikohtaan ja päät taivutetaan alas. Kiersin vielä kukkateippiä noin 2cm matkalle tähän liitoskohtaan.
 6. Eli tein kimpun torstaina aamulla. Nyt on sunnuntai-ilta ja kimppu on viettänyt yönsä aina jääkaapissa. Kimppu on ihan ok kunnossa. Ruusut ovat pysyneet hyvin kasassa, mutta pientä nahistumista on kyllä tapahtunut. Ensimmäiset 2 vuorokautta kimppu oli parhaimmillaan, mutta ei siis tänäänkään, neljäntenä päivänä, ole vielä yhtään pahan näköinen.
 7. Vieheessä en käyttänyt rautalankaa. Sidoin ruusun, harsot ja lehtien varret yhteen kukkateipillä ja vihreät lehdet liimasin kuumaliimalla toisiinsa. Kukkateippiä olen kiertänyt koko varren ympärille ja koristellut sen kultalangalla.
 8. Unohdin kertoa, että kukkateippiä kului aika reilusti. Sen jälkeen kun olin kiinnittänyt kukat rautalankaan kiersin vielä vähän matkaa kukkateippiä kiinnityskohtaan. Kun kimppu oli sidottu kiersin rautalankojenkin ympärille vielä kukkateippiä. Laitoin muutaman varrenpätkän joukkoon ja kiedoin satiininauhaa ymärille. Nauhan alku- ja loppupäät olen kiinnittänyt kuumaliimalla. Tässä vielä kuva varresta. Ensimmäisessä kuvassa ei ole vielä kiedottu satiininauhaa varsien ympärille. Aikaa koko kimpun tekemiseen rautalankojen leikkaamisesta viimeistelyyn kului 2 TUNTIA! En enää yhtään ihmettele, miksi kimppu maksaisi kukkakaupasta ostettuna jopa 70 euroa. Sen verran työläs on tuo tapa sitoa kimppu. Tavallisen, omin varsin sidotun kimpun saa PALJON halvemmalla. Tällöin kimppu ei kuitenkaan ole kauniin pyöreä ja litteä. Ihan yksityiskohtaisia ohjeita en nyt jaksa ruveta kirjoittamaan. Sanon vaan, että sorminäppäryyttä vaatii tosi paljon. Ja suosittelen kaikille, jotka aikovat itse tehdä kimppunsa, HARJOITUSKIMPUN tekemistä hyvissä ajoin ennen häitä. Homma sujuu siten näppärämmin hoohetkellä eikä tule yllätyksiä ja kiirettä kukkakauppaan.
 9. Tässä minun itsetekemäni morsiuskimppu ja viehe. Kimpussa on 25 ruusua ja limen väristä harsoa. Olen sitonut kimpun ns. katkaistuin varsin eli kukat on kiinnitetty rautalankaan, jolloin ne on mahdollista taivuttaa mihin asentoon tahansa. Vihreät lehdet olen kiinnittänyt kuumaliimalla. Aineisiin meni yhteensä noin 20 euroa. Tämä kimppu on itseasiassa harjoituskimppu. Vien sen illalla äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Voin tulla kertomaan myöhemmin, kuinka monta päivää kimppu säilyi hyvänä. Varsinaisen morsiuskimpun teen marraskuussa ystävälleni hänen häihin. Mikäli ystäväni sitten hyväksy tämän luomukseni...?
 10. minä pesetin satiinipukuni kerttulinkadun sollissa. maksoi 60€. puku on nyt yhtä puhdas kuin uutena, vaikka laahus oli likaantunut aika pahasti juhlissa. olen todella tyytyväinen.
 11. sulhanen jännitti tilannetta aika paljon vaikka ei sitä etukäteen myöntänytkään. olin muistuttanut hänelle sata kertaa että muistakin sanoa se tahdon minulle eikä papille. no kuinkans sitten kävikään tärkeällä hetkellä. sulhanen tuijotti suoraan eteensä ja sanoi tahdon.. onneksi käänsi päänsä minuun päin kun oli minun vuoroni sanoa tahdon.. tämän jälkeen meillä oli sormuslupaukset ja sen ajan sulhanen katseli kyllä suoraan silmiin ja toisti papin perässä "minä marko otan sinut minna, nyt aviovaimokseni, ja tahdon rakastaa sinua hyvinä ja pahoina päivinä , Merkiksi annan sinulle tämän sormuksen." silti minua jäi harmittamaan tosi paljon että nimenomaan sen tahdon -sanan kohdalla sulhanen unohti katsoa minuunpäin... onko kenellekään käynyt samalla tavalla...?
 12. minä hymyilin koko matkan. en muista ketselinkopaljon sulhaseen päin kuin vasta ihan viimemetreillä. etsin ihmisten joukosta kavereitten kasvoja
 13. kukaan ei vissiin sentään ole sairastunut juuri ennen häitä. itse jännitän sitä eniten vesisateen lisäksi. ei olisi kiva olla omissa häissään kauheessa kuumeessa ja flunssassa.. häät viiden päivän päästä ja nielu kuumottaa >
 14. hei vaan kaikki. halusin tulla tänne kertomaan eilisistä aivan mielettömän onnistuneista polttareistani. ehkä polttari-ideoita pähkäilevät kaasot saavat tästä jotain vinkkiä myös. minulla piti olla eilen töitä klo 13-18. menin töihin ja sieltä minut yllätettiin työpisteeni takaa. kaikki kyykkivät siellä piilossa ja odottelivat minua. olin niin yllättynyt että kesti monta minuuttia tajuta mitä tapahtuu. sain päähän cowboy hatun ja keppihevosen. siitä menimme työpaikkani pukuhuoneeseen ja minut puettiin cowgirliksi. sain myös ottaa vessapaperirullasta sen mittaisen palan kuin mitä luulin tarvitsevani sen päivän aikana. matkamme jatkuin läheiseen puistoon jossa söimme kevyen shamppanja piknikin. piknikillä minun sitten piti repiä vessapaperistani aina yksi pala kerrallaan ja sanoa jotain hyvää tulevasta aviomiehestäni. mitäs menin ahnehtimaan paperia.. yhtäkkiä minut kaappasi piknikiltä kypäräpäinen mies ja kuljetti minut moottoripyörällä hevostallille. siellä laitoin hevosen kuntoon ja ratsastelin sillä. oli ihanaa päästä ratsastamaan monen monen vuoden tauon jälkeen. seuraavaksi mentiin koko porukka vatsatanssitunnille. tarkoituksenamme on esitellä vähän tanssitaitojamme hääjuhlassa. tanssitunnilta saunomaan, jossa myös sain jalkahoidon ja selkähierontaa. syömään menimme yhden polttariporukassa olevan kaverin luokse. siellä sain käteeni ravintola-amarillon listan (vähän suppeampi valikoima tosin), josta sain tilata ruokaa ja juomaa. kaverini oli siis valmistanut amarillon listalta löytyviä ruokia. herkullista. syötiin koko porukka vatsamme täyteen ja sitten tulikin ovesta sisään seksileluesittelijä. hieman mietin ensin että mitäköhän tästäkin nyt tulee, mutta esittelijä oli todella rento ja "normaali". ei siis mikään raakkel liekki tyylinen. siinä pyörittelimme sormiemme välissä erilaisia voiteita ja haistelimme ja maistelimme niitä. kaikki oli pienessä huppelissa ja huumoria riitti. myös minä pääsin esittelemään kaksi härveliä, joiden tarkoitusta en kyllä aivan tiennyt. mutta hauskaa oli kun yritin kertoa miten niitä voisi käyttää. sieltä lähdimme kaupungille. ensin karaokebaariin laulamaan porukalla ja sitten oikein bailupaikkaan. myös baariin minut puettiin cowgirliksi. lyhyt mokkanahka heme ja musta korsetti. lakki päässä ja pyssy vyöllä. bailattiin ja kaikilla oli super hauskaa. aivan mielettömät polttarit oli. niistä jäi kyllä ihana muisto.
 15. Friskalan kartano, Hirvensalossa. olenko tosiaan ainut jolla siellä juhlat???