Maizzi

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Maizzi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Häät voi pitää hyvin pienelläkin budjetilla. Suurimman osan budjetista haukkaa yleensä ruoka ja juoma ja tilavuokra. Mutta jos häät saa pitää esim. vanhempien takapihalla, äiti leipoo kakun ja serkun bändi hoitaa musiikin niin ei tarvitse pulittaa niin paljoa. Kannattaa pyytää häihin liittyviä asioita myös lahjaksi. Kuten kuvaajan, bändin tai vaikkapa ohjelmanumeroita.
 2. Jee odotus on kannattanut Olen vihdoin virallisesti rouva W !! Jos laskee siitä päivästä kun lapun jätin Helsigin maistraattiin niin aikaa tämä vei 165 päivää eli viisi kuukautta ja pari viikkoa päälle. huh. Ja nyt sitten kortteja uusimaan
 3. Hei vinkkinä kaikille. Täältä saa vuokrattua tuikkukippoja isoille tuikuille http://www.pirteapaketti.fi/page002.html. Vuokraus on naurettavan halpa (alle euron) ja toimiva (sai hakea torstaina ja palauttaa tiistaina). Todettiin ettei me ainakaan tarvita 25 tuikkukuppia häiden jälkeen. Tämä oli ympäristöystävällisempi ja halvempi vaihtoehto. Ja nuo isot tuikut on myös hyvä veto, sillä ne ovat näyttävämmät eivätkä pala loppuun illan aikana. Eli kenenkään ei tarvitse sytytellä uusia kynttilöitä.
 4. Hirveästi en muista koko tilanteesta, mutta ei siinä kyllä mitään tahdotko kysymyksiä esitetty. Aika nopeasti allekirjoitettiin se lappu ja sitten se vihkijä selitti vielä jotain parisuhteesta ja rakkaudesta. Hieman meni kyllä ohi kun en pystynyt keskittymään Mutta tämä tapahtui siis perjantaina ja lauantaina meillä oli sitten itse juhla. Rekisteröinnin jälkeen mentiin lähisuvun kanssa syömään. Lauantaina juhla alkoi sitten pienimuotoisella seremonialla, jossa kaasot ensin kertoi meidän "historian" ja sitten puhuivat rakkaudesta ja parisuhteesta. Vähäsen pussailtiin ja nostettiin maljaa ja kuunneltiin lauluesitys. Meni ihan hienosti ja tuntui juhlavalta :)ja vieraat oli tippalinssissä.
 5. Nyt mullakin alkoi se odottelu. 166 euroa on nyt maksettu ja nyt sitten vaan odotellaan. Oon jo esim. vaihtanut facebookkiin uuden sukunimen, mutta eipä sitä muualla tule sitten käytettyä. Näitä epävirallisia tilanteita kun on niin vähän. Mutta hyvät naurut kaikki on saanut kun olen selittänyt ihmisille miten tää prosessi toimii. Että kuinka ensin täytin laput Helsingin maistraatissa, jotka lähettivät sen Kainuun maistraattiin. Sitten Kainuun maistraatti lähettää mulle laskun ja kun lasku on maksettu siirtää ne prosessin käsittelyn Helsinkiin nimilautakunnalle. Helsingissä nimilautakunta kuuluttaa nimen ja sitten jos valituksia ei ole tullut päättää ne siitä että saanko se nimen. Sen jälkeen asia siirtyy taas Kainuuseen jossa tehdään kaikki viralliset toimet ja sieltä sitten lopulta ilmoitetaan mulle. Ihan uskomatonta. Yleisin kysymys on tähän mennessä ollut että kai tähän on tulossa muutos. Niin, voikun voisin siihen itse vaikuttaa
 6. Noniin, juhlat oli ja meni Furuvikissa. Kaikki meni hienosti! Tila oli kaunis ja henkilökuntaa ei näkynyt koko iltana, mikä oli hyvä. Iltapala tarjottiin grillikatoksessa. Voin siis suositella kaikille. Niin ja meillä oli bändi laitettu keittiön päähän juhlatilaa, jolloin pöydät mahtuivat paremmin. Vieraita olisi mahtunut noi 65, eikä ollut mitenkään tosi ahdasta. Pari pöytää raivattiin sitten tanssin tieltä, mikä myös sai häävieraat tutustumaan toisiinsa.
 7. Meillä oli toukokuussa häät joissa Peten Pitoässät hoiti cateringin. Ja en voi muuta kuin kiittää heitä! Kaikki meni todella hienosti alusta loppuun. Ruuat oli hyviä ja henkilökunta todella ystävällistä. Laskukin pysyi sovitusssa suuruudessa, mikä oli todella kohtuullinen. Suosittelen siis kaikille
 8. Nosto (ite etsin näitä liian pitkään)
 9. Itse ollaan vähän mietitty Kroatiaa matkakohteeksi. Onko kellään siitä kokemuksia näin naisparina?
 10. http://www.los-globos.com/index.htm Hotellin nettisivut eivät näköjään anna ihan parasta kuvaa hotellista, mutta koita googlettaa. Huoneet olivat ihan siistejä, aamupala syötiin mukavalla ulkoterassilla ja henkilökunta oli todella auttavaista. Kannattaa kysyä vinkkejä ruokapaikoista heiltä. Ulkoterassilla istuttiin myös iltaa muiden asukkaiden kanssa. Itse oltiin viikko lomasta Sitgesissä ja loppuloma sitten Barcelonassa. Suosittelen vierailua Freixenetin kuohuviini tilalla!
 11. Ei meillä suoranaisesti ole ongelmia tullut eteen, mutta muutamalle on saanut oikein vääntää rautalangasta. Viime viikonloppuna häämessuilla eräs näytteilleasettaja ei suostunut ymmärtämään että meillä on molemmilla häät toukokuussa(todella yllättävää jos ollaan menossa siis yhdessä naimisiin ). Ja vielä lähtiessä halusi välttämättä antaa molemmille omat alennuskupongit kun tuskin yhdellä selvitään. Häämessuilla on tietty paljon morsiammia ja kaasoja yhdessä liikenteessä, mutta silti Häiden ulkopuolella sänkykaupassa ei myyjä tajunnut vielä ostosta maksettaessa että nyt ostetaan sänkyä pariskunnalle. Esitti vain kaikki kysymykset minulle vaikka puolisoni seisoi vieressä. Ja onhan noita muitakin, mutta ovat aina olleet sitä luokkaa ettei myyjä ymmärrä että kyseessä on avopari. Hapanta naamaa ei olla koskaan taidettu saada.
 12. Mekin pidetään omanlaiset ja rennot juhlat sukulaisille ja ystäville. Valitettavasti yllättävän moni asia vaatii silti vaivaa ja tekemistä.. mutta kahdestaan niitä on kiva tässä pikkuhiljaa suunnitella. Oon ite ajatellut että kun nyt tehdään pieniä päätöksiä silloin tällöin on se sitten helpompaa ensi vuoden puolella, ettei kaikki päätökset ja vääntämiset satu muutaman kuukauden sisään. Voin esimerkiksi sanoa että vaikka kuinka kaikki väittää että pukujen sovitus on ihanaa ja lässynlää. Niin se ei todellakaan ole sitä ! Jaksettiin käydä kesällä parissa liikkeessä ja joudun keräämään pari kuukautta energiaa että suostun toiseen liikkeeseen
 13. Onnistuisiko tuohon pujottaa esimerkiksi helmiä tai kristalleja? Värillisiä tai kirkkaita tai sekä että? Yritin kyllä mutta eivät oikein toimineet. Nuo Morsiattaren kuvissa näkyvät metalli kiekurat näyttävät itseasiassa ihan näteiltä. Ehkä ne vaativatvaan jonkun yksivärisen ja tumman lautasliinan. Oma vaalea ei tainnut antaa väkerrelmistäni oikeaa kuvaa. Tuo sudenkorento ei ole itseasiassa kovin vaikea tehdä ja voisinkin kokeilla saisiko siitä nättiä serviettirengasta aikaseksi.
 14. Itse testailin eilen erilaisia vaihtoehtoja. Väänsin paksusta metallin värisestä rautalangasta erilaisia kiekuroita. Niistä tuli ihan siistejä, mutta eivät olleet kovin juhlavia. Taiteilin jopa sellaisen serviettirenkaan johon oli metallilankaa katkaisematta väännetty meidän nimikirjaimet. Olen aika tyytyväinen että sain sellaisen aikaiseksi, mutta ei se sitten kuitenkaan ollut sen työn arvoinen. Testasin myös helmi/kultalanka rivitelmiä. Olihan ne siroja, mutta ei valitettavasti näkyneet minnekään Helmet hukkuivat vaaleaan serviettiin ja kullanväristä rautalankaakin sai tihrustella. Väkersin myös sellaisen missä oli kaksi rengasta ja näiden väliin kirjailin helmiä: hirveä työ mutta serviettiä vasten ei ollut enää niin nätti. Nyt mietin että voisin tehdä ohuista erivärisistä rautalangoista sellasia nättejä kukkia ja väkertää niistä jotenkin serviettirenkaat.. No mutta takaisin ajatusseulan ääreen Tietysti sitä voisi myös ommella jotkut nätit. Mutta jos servietit on paperiset voi kankaiset servietit olla hieman omituiset. Olin kuitenkin ajatellut että olisi kiva että serviettirenkaat voisivat olla sellaiset kivat lahjat samalla vieraille, mutta voi olla hieman liikaa elementtejä samaan kasaan. ( ellen sitten innostu vääntämään siitä rautalangasta kaikkien vieraiden nimiä )
 15. Tällaisia kakunkoristeita löysin ja sopivat mielestäni hyvin naisparin häihin. Ei ole niin ylilyöviä kuin nuo perus jenkit. http://www.lahjakas.fi/product_catalog.php?c=139